HWSW Informatikai Kerekasztal: Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#531 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 18. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: carcass - Dátum: 2010. 05. 18. 14:26

Üdv Urak!
Gyorsan írok, mert arról a gépről van szó, amin most dolgozok - illetve kellene.
Szóval jó 1 hete produkált olyanokat, hogy egy pillanatra fekete lett a kép, majd visszajött, de utána megint elment és amikor visszajött, akkor olyan volt, mintha háló lenne a monitorra rajzolva és a képdarabok el lennének tolva egymáshoz képest.Előtte volt 2x is telikék a kép, de szerintem mártól fagyott meg.
A vga egy ~5 éves 6800GT, a tft panel meg egy samsung 193p, szintén ~5 éves.
A kép eltűnte után szépen kiírja a panel, hogy "going to sleep" - ebből azt gondolom, hogy nem ő a hunyó.
Ugye ilyenkor muszáj vagyok kikapcsolni.
Bekapcsolás után - mint most is - egy darabig használható, majd kezdni megint.
A múlt héten szétszedtem és kitakarítottam az egészet, proc hűtőt, vga hűtőt, északi hídnak is saját ventije van - azt is, mindent, szép tiszta lett.
Most megint kezdi...
Vga hiba lehet?Vagy más?Esetleg ismerős valakinek?...
Üdv
C

sajnos tipikus geforce6 videokártya elfáradás...Jobbik esetbe a hűtő meg a gpu között kell ujrapasztázni rosszabbik esetbe a gpu vagy meória bga óngolyói fellazultak ergó kuka.

Szerkesztette: djculture 2010. 05. 18. 13:49 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#532 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 05. 18. 15:46

sajnos tipikus geforce6 videokártya elfáradás...Jobbik esetbe a hűtő meg a gpu között kell ujrapasztázni rosszabbik esetbe a gpu vagy meória bga óngolyói fellazultak ergó kuka.

Asztaaaa,naggyon köszönöm. :respect:
Nem baj ha kuka, erősen csereérett tudom jól, kiszolgálta az idejét.
Lényeg hogy nem mást kell cserélni, egy vga simán belefér.
---
Ez a fellazulás mit jelent?Hogy kell elképzelni?
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#533 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: carcass - Dátum: 2010. 05. 18. 15:26

Asztaaaa,naggyon köszönöm. :respect:

Lényeg hogy nem mást kell cserélni, egy vga simán belefér.
---
Ez a fellazulás mit jelent?Hogy kell elképzelni?

Hát még a lapon az áramelletással lehet valami de a gf6 sorozatnak ez a te általad leirt jelensége elég gyakori.Így én ezt gyanítom.Az áramkör általában egy 2,5…3cm szélességű és 2..5mm vastag kemény lapka kockában foglal helyet. Ezen lapka alján aranyozott kör alakú síkba csiszolt érintkezők találhatók, melyekre a gyártás utolsó fázisaként óngömböket visznek fel. Ezen óngömbök száma 300-700 db is lehet akár, átmérőjük, pedig általában 0,75mm. A lapka ezen óngömbökön keresztül kapcsolódik az áramköri alaplemezen (más néven nyomtatott áramkör, rövidítve nyák) található rézforrasztási szemekhez, mintegy szendvics szerkezetet alkotva. Mivel a nyák lemez vastagsága általában 1,5 mm, és elég nagy felületű, az így ráforrasztott áramkör, mechanikai csavaró-nyíró erő hatására, egy-két forrasztása elenged, vagy elpattan, ezáltal véletlenszerű hibákat (lefagy, nem indul csak nyomkodásra, stb.) okozva.Néha melegítéssel lehet arra kényszeríteni hogy ujra kontakt legyen de ideig óráig..Kép

Szerkesztette: djculture 2010. 05. 18. 16:03 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#534 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 09:33

Egy passziv hutesu Nvidia 8600GT-m csinal olyanokat, hogy mintha egy pillanatra elmenne a kep (talan 1-2 lattam eppen) es utanna a videokban feher pottyok jelennek meg. Ha Windows-os ablakot gorgeket, akkor az ablakban a pixelek random helyezkednek el, mintha valami video titkositas lenne. Ha egyszer elkezdte, akkor csak az ujrainditas segit, nem hul vissza. Mi leheta baja?

Szerkesztette: Waldi 2010. 05. 19. 09:36 -kor

#535 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 05. 18. 18:00

Hát még a lapon az áramelletással lehet valami de a gf6 sorozatnak ez a te általad leirt jelensége elég gyakori.Így én ezt gyanítom.Az áramkör általában egy 2,5…3cm szélességű és 2..5mm vastag kemény lapka kockában foglal helyet. Ezen lapka alján aranyozott kör alakú síkba csiszolt érintkezők találhatók, melyekre a gyártás utolsó fázisaként óngömböket visznek fel. Ezen óngömbök száma 300-700 db is lehet akár, átmérőjük, pedig általában 0,75mm. A lapka ezen óngömbökön keresztül kapcsolódik az áramköri alaplemezen (más néven nyomtatott áramkör, rövidítve nyák) található rézforrasztási szemekhez, mintegy szendvics szerkezetet alkotva. Mivel a nyák lemez vastagsága általában 1,5 mm, és elég nagy felületű, az így ráforrasztott áramkör, mechanikai csavaró-nyíró erő hatására, egy-két forrasztása elenged, vagy elpattan, ezáltal véletlenszerű hibákat (lefagy, nem indul csak nyomkodásra, stb.) okozva.Néha melegítéssel lehet arra kényszeríteni hogy ujra kontakt legyen de ideig óráig..

Zsír.Nagyon köszi, most már látom milyen.
Ma kaptam egy cserekártyát tesztelni, hogy tényleg a vga a hibás vagy nem.Egy 256 megás ati kártya lesz bent a GF helyett.Kíváncsian várom a fejleményeket...
Ezen a kártyán sokkal kisebb a hűtő, mint a 6800GT-n, így ezen lehet látni azokat a bizonyos ón gurigákat.Van belőlük rendesen, szerintem simán megvan a 700.
Mindenesetre elkezdtem felmérni a terepet nvidiás pci-e kártyák terén. :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#536 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Waldi - Dátum: 2010. 05. 19. 11:33

Egy passziv hutesu Nvidia 8600GT-m csinal olyanokat, hogy mintha egy pillanatra elmenne a kep (talan 1-2 lattam eppen) es utanna a videokban feher pottyok jelennek meg. Ha Windows-os ablakot gorgeket, akkor az ablakban a pixelek random helyezkednek el, mintha valami video titkositas lenne. Ha egyszer elkezdte, akkor csak az ujrainditas segit, nem hul vissza. Mi leheta baja?

Ilyet csinált az enyém is.A videok után néha megcsinálta, hogy fehér kockákkal teleszórta a képet.

Bravo

#537 Felhasználó inaktív   mrvzx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 17. 09:15

Üdv.
Furcsa problémám állt elő nekem és az egyik barátomnak.
Bizonyos játékok közben és ma reggel már windowsban is leáll a gép, de úgy, hogy megy tovább minden, hang beakad, monitor elsötétül, de a ventik meg minden megy tovább rendesen, semmi rendellenes hang nemjön ki belőle. Néhol restart elég, néhol csak power off segít neki. Esetleg valakinek ötlete, hogy mitől lehet? Havernak win7 van, kb piacon kapható legjobb cuccokkal felszerelt géppel pár hete vette, nekem pedig asus m4a79 deluxe lap, phenomx4 9950 proci, msi n285gtx vidkari, 4 giga ram, corsair vx550 táp. Nekem ez a probléma úgy 2-3 hónapja jelentkezett, neki azonnal amint megvette a gépet kb a 2. játéknál előjött. Túlmelegedés nincs, semmi új szoftver nincs, szoval... :s

#538 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 10:55

De. Videoproc túlmelegedése lehet... esetleg nem kap elég szuflát.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#539 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 11:57

Sziasztok!

Egy kis probléma lenne a videókártyámmal. Egy X1950Pr-m van, eddig működött rendesen, ma viszont egy játék indításakor (FIFA10) kiírta, hogy a játéknak szüksége van videókártyára, pedig eddig ment rendesen, nem volt semmi probléma Megnéztem az tulajdonságoknál, és csak annyit ír, hogy alapértelmezett képernyő (ha jól emlékszem, itt eddig azt írta, hogy Radeon X1950Pro - Samsung Syncmaster 971), tehát mintha nem lenne fenn a driver. Leszedtem az újat, letörölte a régit, feltelepült, újraindítottam, de ugyanez a baja, bármit próbálok, nem akar menni. Van valami ötletetek?

#540 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: petyus_ - Dátum: 2010. 06. 20. 12:57

Sziasztok!

Egy kis probléma lenne a videókártyámmal. Egy X1950Pr-m van, eddig működött rendesen, ma viszont egy játék indításakor (FIFA10) kiírta, hogy a játéknak szüksége van videókártyára, pedig eddig ment rendesen, nem volt semmi probléma Megnéztem az tulajdonságoknál, és csak annyit ír, hogy alapértelmezett képernyő (ha jól emlékszem, itt eddig azt írta, hogy Radeon X1950Pro - Samsung Syncmaster 971), tehát mintha nem lenne fenn a driver. Leszedtem az újat, letörölte a régit, feltelepült, újraindítottam, de ugyanez a baja, bármit próbálok, nem akar menni. Van valami ötletetek?

Én azt ajánlom, hogy szedd le a DriverSweeper nevű programot, azzal rendesen letakaríthatod a Catalyst drivert. Majd ezután tedd fel a legújabb drivert.
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#541 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:28

Üdv mindenkinek!

Sok sok év után én is felzárkózom a X-aktások közé.
Az történt, hogy öreg Radeon 9800XT karim meghibásodott, eleve volt egy olyanja még új korából, hogy a DVI kimeneten szélfújta képet adott, az ablakok címsorát ill. széleit sújtotta leginkább az effektus. De az analóg kimeneten tökéletes volt. Ugyan láttam, hogy az AMD visszahívta azt a sorozatot, de én ezzel nem foglalkoztam, mert. Ezidáig jól szolgált, évente ki kellett takarítanom, de legutóbb nem figyeltem rá, egy kívülről nehezen látható helyen, a venti szélénél úgy eltömték a porcicák a másutt tiszta bordázatú hűtőt, hogy azon nem ment át a levegő :(
Csak azt vettem észre, hogy egyszer csak keskeny színes vonalkódok jelennek meg szétszórva a monitoron. Ez nem javult azután sem, hogy teljesen szétszedtem, kitakarítottam, újrapasztáztam...

Hát elő kaptam egy pihenő Abit Siluro FX5700-ast, (GF), és beüzemeltem a Radeon helyett.
Ez is hasonló korú, a ventis hűtője már rég tönkrement, de egy 75 W disszipálásra képes passzív hőcsöves hűtő került a helyére. És tuti szellős arrafelé, ahol a bordák vannak. Ezzel nem lehet baj.
Egy napig az analóg kimenetről ment, amikor eszembe jutott, hogy miért ne használjam a DVI portját. Hát ma bekötöttem, működik szépen... csak néha elsötétül a monitor, úgy egy pillanatra. Miközben ezeket a sorokat írom, akkor is. Meg néha a jobb alsó sarokban elsuhan (felvillan, izé, felsötétül) valami, de olyan gyors, hogy nem lehet követni, csak a mozgást észlelem, mire odanéznék, el is tűnt.

Tipp? Ha más nem segít, visszakötöm az analóg kimenetre a monitort, semmivel sem tűnik jobbnak a kép a DVI porton sem...

#542 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: hkpk - Dátum: 2010. 06. 20. 21:28

Üdv mindenkinek!

Sok sok év után én is felzárkózom a X-aktások közé.
Az történt, hogy öreg Radeon 9800XT karim meghibásodott, eleve volt egy olyanja még új korából, hogy a DVI kimeneten szélfújta képet adott, az ablakok címsorát ill. széleit sújtotta leginkább az effektus. De az analóg kimeneten tökéletes volt. Ugyan láttam, hogy az AMD visszahívta azt a sorozatot, de én ezzel nem foglalkoztam, mert. Ezidáig jól szolgált, évente ki kellett takarítanom, de legutóbb nem figyeltem rá, egy kívülről nehezen látható helyen, a venti szélénél úgy eltömték a porcicák a másutt tiszta bordázatú hűtőt, hogy azon nem ment át a levegő :(
Csak azt vettem észre, hogy egyszer csak keskeny színes vonalkódok jelennek meg szétszórva a monitoron. Ez nem javult azután sem, hogy teljesen szétszedtem, kitakarítottam, újrapasztáztam...

Hát elő kaptam egy pihenő Abit Siluro FX5700-ast, (GF), és beüzemeltem a Radeon helyett.
Ez is hasonló korú, a ventis hűtője már rég tönkrement, de egy 75 W disszipálásra képes passzív hőcsöves hűtő került a helyére. És tuti szellős arrafelé, ahol a bordák vannak. Ezzel nem lehet baj.
Egy napig az analóg kimenetről ment, amikor eszembe jutott, hogy miért ne használjam a DVI portját. Hát ma bekötöttem, működik szépen... csak néha elsötétül a monitor, úgy egy pillanatra. Miközben ezeket a sorokat írom, akkor is. Meg néha a jobb alsó sarokban elsuhan (felvillan, izé, felsötétül) valami, de olyan gyors, hogy nem lehet követni, csak a mozgást észlelem, mire odanéznék, el is tűnt.

Tipp? Ha más nem segít, visszakötöm az analóg kimenetre a monitort, semmivel sem tűnik jobbnak a kép a DVI porton sem...

A 9800XT-nek szerintem annyi :s, valószínüleg driver gondod lehet, tedd fel a legújabb ForceWare drivert, ill. neked is ajánlom a DriverSweeper nevű progit, ezzel megnézheted, hogy nem-e maradt a gépen v.mi atis "maradék".

Még gondolok a tápra, de nemhiszem, hogy az 5700 többet enne a 9800Xt-nél.
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#543 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Trebron09 - Dátum: 2010. 06. 20. 22:35

A 9800XT-nek szerintem annyi :s, valószínüleg driver gondod lehet, tedd fel a legújabb ForceWare drivert, ill. neked is ajánlom a DriverSweeper nevű progit, ezzel megnézheted, hogy nem-e maradt a gépen v.mi atis "maradék".

Még gondolok a tápra, de nemhiszem, hogy az 5700 többet enne a 9800Xt-nél.

Igen, közben feltettem újabb drivert, és úgy látszik helyrejött. :D A tápgondot eleve fel sem hoztam, hiszen a 9800XT külön molex csatin jövő kakaót is igényelt, az 5700 viszont nem, pont ezért is tetszik, mert a legtakarékosabb kártyák egyike (vs teljesítmény). megnézem ezt a driversweepert..

#544 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: hkpk - Dátum: 2010. 06. 20. 22:56

Igen, közben feltettem újabb drivert, és úgy látszik helyrejött. :D A tápgondot eleve fel sem hoztam, hiszen a 9800XT külön molex csatin jövő kakaót is igényelt, az 5700 viszont nem, pont ezért is tetszik, mert a legtakarékosabb kártyák egyike (vs teljesítmény). megnézem ezt a driversweepert..

Elkiabáltam. Most is elsötétül, csak ritkábban. Továbbá ablakon kívül villogó színes pixelek szórakoznak az ablak jobb oldala mellett. Semmilyen beállítással nem tudom eltüntetni. A vicc az, hogy printscreenel vágólapra mentettem, aztán képkezelőbe beillesztettem a képet, és kivágtam a kérdéses területet. És a képrészleten ugyanúgy villognak a pixelek :-o
Ld. csatolmányt (extrém felbontással készült fotó a monitor kérdéses területéről a bal oldalon).

A net tele van hasonló panaszokkal, de megoldás sehol. (ATI kártyáknál van lehetőség a DVI frekit csökkenteni, nVidia kártyánál vajon miért nincs?)

U.I. Drivesveeper megmutatja a maradék ati fájlokat, töröltetem, azt mondja, indítsak újra, megkapja, megint futtatom, megint ott vannak a fájlok. (Gondolom a fájlvédelem teszi). Akárhányszor.
Ehhez képest Driver Cleaner Pro csont nélkül leszedte amit kell...

Csatolt fájl:

Szerkesztette: hkpk 2010. 06. 21. 21:14 -kor

#545 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 19:22

És mára teljesen meggárgyult az nVidia kártya is. De hirtelen felindulásból vettem egy Radeon HD2400-at, nem is tudtam, hogy volt ennek AGP-s kiadása is. Hát ezzel kellett volna kezdenem! Azt hiszem jövő hónapban veszek még egyet tartalékba is :-)

#546 Felhasználó inaktív   icy68 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 11:46

Üdv!
Adott egy Gigabyte HD2600XT amin Zalman Vf900cu hűtés volt így vettem használtan, nem is volt vele semmi baj vagy egy évig.
Aztán tegnap visszatettem rá a gyári Silentpipe II hűtőbordát, mert el akartam adni, csak gondoltam előtte kipróbálom.
Hiba volt, ugyanis a kártya pár perc után úgy felmelegedett, hogy leállt az egész gép.
Ok viszatettem rá a zalmant de mikor beindítottam a kép becsíkozódott és azóta úgy is maradt.
Lehet ezt valahogy javítani, vagy kuka úgy ahogy van?
Előre is köszönöm.
Asrock A780GM-LE, Athlon II 240, 2GB Kingmax DDR2, Gigabyte HD2600XT

#547 Felhasználó inaktív   Foxx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 18:09

Helló!

Az lenne a problémám, hogy az Arma 2 és Fallout 3 Game of the Year Edition, meg maffia 2 demo játékoknál és YouTube alatt is kb 1.5-2 másodpercenként akadozik a kép. YouTube-nél nincs VSync. Igaz, win asztalnál sincs VSync(win7 64bit). Játékok alatt viszont van VSync(Win7 64bit, win xp pro sp3 32bit). Megnéztem GPU Caps Viewer 1.9.0 programnál is, és GL2.1-Furry Cube, GL2.1 -HDR,DoF and Radialblur, és GL2.1 HW Geometry Instancing-nél ugyan azt produkálja, mint a játékoknál. Win xp pro sp3 32bit alatt is. Legfrissebb directx, vga driver, stb fent van. "Tiszta" win telepítés, és több vga driver cseréje után tanácstalan vagyok. 9.9; 10.5(win xp),10.5 hotfix (win 7); 10.7 Hütés rendben. Spyware stb nincs. Szóval, nem értem, hogy mi okozzhatja.

Teszt gép: GA-MA770T-UD3P(F4-től az F10-ig minden bios-t megnéztem), Phenom II X4 955 +CLM Hyper 212 Plus, 4GB ddr3 kingmax 1600Mhz-es ram, GV-R485OC-1GH vga, samsung 743B lcd, Enermax modu82+ 425W táp, wd 320 sata2 hdd.

Szerkesztette: Foxx 2010. 08. 10. 18:10 -kor

#548 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 15. 12:38

Sziasztok!

MSI k9a platinum, X2 4000+ alapon. 2x1 GB DDR2 + egy új jövevény a HD4830 al van gondom.
Legfelső PCI-Eben miután betölt a win7 x64, egyszerűen nem ad képet.
másik pci-ben megy(ott az mondja, h nincs telepítve driver, gondolom azért) Mert mielőtt felraktam volna a drivert, ment gond nélkül.
10.7 cata, és a telepítőn lévő ősi 8.12vel is ugyanaz.
előtte Nv 7600gst volt benne.Programkezelőben az nvidia driverst nem tudom már csak levenni.
Regcleaner sem talál semmi vnvidiát.
Szerintetek mi a baja? nem akarom újrahúzni a 7et... :|
Köszi előre is! :)

#549 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 15. 23:12

Vírus?
Mármint lehet vírus okozza? Olyan gépen, ahol a net nem elérhető?
(vagy legalábbis a vga csere pillanatában nem wifi képes)
Holnap kipróbálom.
Másik feltételezett megoldás.Erre is csak holnap derül fény. Jó tömény fekete fény.

Szerkesztette: carr 2010. 08. 15. 23:15 -kor

#550 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 18:13

Nagyon kicsi a valószínűsége hogy vírus legyen pont kártyacserénél, inkább ez a baj "előtte Nv 7600gst volt benne.Programkezelőben az nvidia driverst nem tudom már csak levenni". Minden vga drivert eltávolítani, gépet újraindítani, driver sweeper-t szokták ajánlani utána a maradék eltávolítására, mégegy restart az nem árthat, utána mondjuk inkább a 10.5-öst ajánlanám feltenni.

A 2. linked meg nem is PC-re vonatkozik hanem mac-re!

Szerkesztette: Visormail 2010. 08. 16. 18:28 -kor

AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »