HWSW Informatikai Kerekasztal: Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#491 Felhasználó inaktív   perzsah 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 21. 13:32

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 11:33

Az meglehet, vagy lehet, hogy a 8600GTS döglődik...milyen a psu-d?

330W-os tápom van, 3 éves, a 8600gts se mai darab már, de lassan egy éve tökéletesen megy

#492 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 21. 13:55

Idézet: perzsah - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 14:32

330W-os tápom van

Milyen?

Idézet

noname

Azért valami csak van ráírva... :Đ

Ez lehet a probléma forrása, próbáld ki a gépet egy minőségi (350W elég) táppal. pl. FSP, chieftec

Szerkesztette: Trebron09 2009. 10. 21. 14:27 -kor

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#493 Felhasználó inaktív   perzsah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 14:03

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 13:55

Milyen?

noname

#494 Felhasználó inaktív   szaharin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 20:29

Sziasztok

XFX GTX 280 Videokarimmal lenne hiba, es ebben kernem segitsegeteket.Ilyen dolgokat csinal: http://img406.images.../i/mentett.jpg/ http://img5.imagesha.../dsc00064mq.jpg
Hiaba kuldtem vissza gariztatni iponhoz, 2 nap mulva visszaszoltak, hogy semmi baja.. majd bevittem hozzajuk a gepem, es kb 5 oran keresztul teszteltem, de hat persze, hogy nem jott elo a gond az uzletben sem ... Majd amikor hazajottem masnap igen.
Altalaban akkor jon elo, amikor valamilyen 3ds alkalmazasba belepek, pl amikor elinditom wowot, es bejon a login screen, vagyis bejonne, de helyette igy szetesik a kep..vagy Miutan TF2 betolti a mapot, es belepne akkoris..De neha jatek kozben is elojon, de volt mar olyan is, hogy rogton windows welcome screen utan.. Windowst mar ujratelepitettem, kizarolag windows update segitsegevel tettem fel a drivereket.. Elozo winre en toltottem le gyarto honlapjarol.. Altalaban ilyenkor befagy az egesz, megall a hang is..De ma pl miutan igy szetesett a kep vartam vele legalabb 3 percet, es egy ujabb "szunes kep jelent meg" aminek a tetejen mar mozogtak is a dolgok.. Kerdesem az lenne, hogy mit tudnek csinalni? homerseklete a VGAmnak egyaltalan nem magas..van hogy napokig jo, van olyanis, hogy windowst is keptelen vagyok elinditani..Gepem egyebkent kb 1 eves, eddig hibatlanul mukodott.  Ja es meg nem mondtam, hogy amig bent volt iponnal a karim addig egy ATI 4550es karit hasznaltam, azzal tokeletesen mukodott a gep.

Szerkesztette: szaharin 2009. 11. 08. 20:32 -kor

#495 Felhasználó inaktív   birois 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 22:05

Idézet: szaharin - Dátum: 2009. nov. 8., vasárnap - 20:29

Sziasztok

XFX GTX 280 Videokarimmal lenne hiba, es ebben kernem segitsegeteket.Ilyen dolgokat csinal: http://img406.images.../i/mentett.jpg/   http://img5.imagesha.../dsc00064mq.jpg
Hiaba kuldtem vissza gariztatni iponhoz, 2 nap mulva visszaszoltak, hogy semmi baja.. majd bevittem hozzajuk a gepem, es kb 5 oran keresztul teszteltem, de hat persze, hogy nem jott elo a gond az uzletben sem ... Majd amikor hazajottem masnap igen.
Altalaban akkor jon elo, amikor valamilyen 3ds alkalmazasba belepek, pl amikor elinditom wowot, es bejon a login screen, vagyis bejonne, de helyette igy szetesik a kep..vagy Miutan TF2 betolti a mapot, es belepne akkoris..De neha jatek kozben is elojon, de volt mar olyan is, hogy rogton windows welcome screen utan.. Windowst mar ujratelepitettem, kizarolag windows update segitsegevel tettem fel a drivereket.. Elozo winre en toltottem le gyarto honlapjarol.. Altalaban ilyenkor befagy az egesz, megall a hang is..De ma pl miutan igy szetesett a kep vartam vele legalabb 3 percet, es egy ujabb "szunes kep jelent meg" aminek a tetejen mar mozogtak is a dolgok.. Kerdesem az lenne, hogy mit tudnek csinalni? homerseklete a VGAmnak egyaltalan nem magas..van hogy napokig jo, van olyanis, hogy windowst is keptelen vagyok elinditani..Gepem egyebkent kb 1 eves, eddig hibatlanul mukodott.  Ja es meg nem mondtam, hogy amig bent volt iponnal a karim addig egy ATI 4550es karit hasznaltam, azzal tokeletesen mukodott a gep.

Másik monitorral prbáltad már? (potenciálkülönbség,kompatibilitási probléma)

#496 Felhasználó inaktív   birois 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 22:19

Nekem is segítsen valaki. Problémám a következő: Az Alaplapba (Asrock 775i65g)most próbáltam bele egy ATI hd 4650 512MB -ot és windóz nem akar elindulni vele. A bejelentkező képernyőnél teljesen belassul,megáll az egér még éppen mozog nem fagy meg, de semmit nem lehet vele kezdeni.Még a feladatkezelő sem jön elő. Már Bios-t is frissítettem. Windóz-t is raktam újat. Mintha valamivel összeakadna. Az ATI hd 4650 1Gb-al is ugyanezt produkálja.  Az alaplapi vga-val, AGP Nvidia 5200-al működik a windóz. Nem t.om mi lehet a baj ha valaki tud v.mit írjon

#497 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 22:41

Idézet: birois - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 23:19

Nekem is segítsen valaki. Problémám a következő: Az Alaplapba (Asrock 775i65g)most próbáltam bele egy ATI hd 4650 512MB -ot és windóz nem akar elindulni vele. A bejelentkező képernyőnél teljesen belassul,megáll az egér még éppen mozog nem fagy meg, de semmit nem lehet vele kezdeni.Még a feladatkezelő sem jön elő. Már Bios-t is frissítettem. Windóz-t is raktam újat. Mintha valamivel összeakadna. Az ATI hd 4650 1Gb-al is ugyanezt produkálja.  Az alaplapi vga-val, AGP Nvidia 5200-al működik a windóz. Nem t.om mi lehet a baj ha valaki tud v.mit írjon

Talán azért mert azon a lapon egy buherált agp slot van /agi/ és csak bizonyos vga val működik.
Szerk utána néztem az csak a gv-s végűnél volt,rosszul emlékeztem.Bár az asrocktól kitelik hogy ezen lévő se sima netán nemtud elegendő áramot adni egy újabb agp-s vga nak.

Szerkesztette: djculture 2009. 11. 17. 22:49 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#498 Felhasználó inaktív   Gugab 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:55

Sziasztok!
Remélem találtok megoldást az alábbi problémára:

előszöris a vas:
Asus M3A23 MPW Wifi deluxe
AMD Athlon X2 5400
Gigabyte Radeon HD 3870 (512 mb GDDR3, 256bit,
4 Gb Kingstone Ram (2 X 2 Gb) (3,25 Gb használatban)

OP: Windows 7 Ultimate 32bit.

A hiba:
A játékok többsége egy idő után, (vagy egy pályán) kifagynak az alábbi tünettel:
Hirtelen fekete képernyő, a billentyűzet nem reagál semmire (nincs win key, se CTR ALT DEL!).
Játékok amik rendetlenkednek, pl.: NFS Carbon, NFS Shift , Flat Out Ultimata Carnage, COD Modern Warfare 2, (szal elég sok).

Driverekkel variáltam már,de nem segített.
Remélem, hogy lesz megoldás a problémámra:)

Köszi élőre is.

Gugab

#499 Felhasználó inaktív   birois 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 22:46

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 17., kedd - 22:41

Talán azért mert azon a lapon egy buherált agp slot van /agi/ és csak bizonyos vga val működik.
Szerk utána néztem az csak a gv-s végűnél volt,rosszul emlékeztem.Bár az asrocktól kitelik hogy ezen lévő se sima netán nemtud elegendő áramot adni egy újabb agp-s vga nak.

Azóta kiprobáltam egy S478 Asrock  lappal (AGI) Ezzel el sem indítja a vidkarit. Nem is érzékeli ,hogy benne van. Simán megy az alaplapi akárhogy állítom BIOS-ban,resetelem. Pedig ezen a karin +tápcsati is van. Vagy csak az Asrock nem megy az XFX-ekkel. :respect:

#500 Felhasználó inaktív   birois 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 22:58

Idézet: Gugab - Dátum: 2009. nov. 19., csütörtök - 9:55

Sziasztok!

előszöris a vas:
AMD Athlon X2 5400

A hiba:
A játékok többsége egy idő után, (vagy egy pályán) kifagynak az alábbi tünettel:
Hirtelen fekete képernyő, a billentyűzet nem reagál semmire (nincs win key, se CTR ALT DEL!).
Játékok amik rendetlenkednek, pl.: NFS Carbon, NFS Shift , Flat Out Ultimata Carnage, COD Modern Warfare 2, (szal elég sok).

Köszi élőre is.

Gugab

Van két tippem:
-1.Ezzel az alaplappal nem lehet PS2-es billentyűvel játszani mert állandóan kifagy.(ha ilyened van, csere USB-re)
-2.A Windóz7 bug-jai
:eek:

#501 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 23:53

Idézet: Gugab - Dátum: 2009. nov. 19., csütörtök - 9:55

Sziasztok!

előszöris a vas:
AMD Athlon X2 5400

A hiba:

Köszi élőre is.

Gugab

Táp?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#502 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 23:54

Idézet

-1.Ezzel az alaplappal nem lehet PS2-es billentyűvel játszani mert állandóan kifagy.(ha ilyened van, csere USB-re)

Khm, hát izé. Szóval ezt inkább ne feszegessük :) .

Idézet

-2.A Windóz7 bug-jai

Meg az illesztőprogramoké inkább.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#503 Felhasználó inaktív   Gugab 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 19:59

Bill: USB-s vezeték nélküli van. A PS2 foglalat üres.
Táp: 350W Chieftec.

Milyen illesztő programokat cseréljek? Nembiztos, hogy Win7 bug, vagy a hozzá tartozó illesztő progié, mert a Shift az Xp-alatt is ugyanígy fagyasztott.

Szerkesztette: Gugab 2009. 11. 20. 20:00 -kor

#504 Felhasználó inaktív   Gugab 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 14:49

Hy. Bocsi, előkerült a doboz, 450W-os a táp:)

#505 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 00:25

Sziasztok!

Van egy kis gondom a VGA-mal. Egy 3 éves X1950Pro-t használok, ASUS. Már egy ideje nem nagyon használtam a gépet játékra, pár hete felraktam a FIFA10et. Fut rendesen, szép grafikával, akadás mentesen. Az egyetlen probléma, hogy néha-néha (általában visszajátszásoknál, lassításoknál) kikapcsol a kártya (tehát képernyő fekete, csak a resetre/off-ra reagál). Aztán pár napja felraktam a Sims 3mat, itt a játékig már el sem jutottam, betöltés közben kikapcsolt. Legújabb Catalystot felraktam (csak a display drivert), meg letöltöttem az ATI Tray Toolst. Itt semmiféle tunninggal nem próbálkoztam, semmihez nem nyúltam, csak a hűtést kicsit átállítgattam, mivel játék közben sem hallottam, hogy nagyon felpörgött volna. Ezek után a Sims már betöltött, de tele volt grafikai hibákkal (én sajnos nem láttam, csak tesóm), FIFA alatt pedig mostmár nem csak néha, hanem folyamatosan beszarik 2-3 perc után. Néztem ilyen monitoringot, ki-kilépegettem a játékból, a legmagasabb érték 85 fok volt amit kiírt s GPU-ra, ezután 1 perccel leállt. A VGA fanja úgy van beállítva, hogy 65foktól 100%on pörögjön. Most miközben írok, 59 fokos. Lehet ezzel még kezdeni valamit, vagy esetleg be kéne szerezni egy új hűtőt?

Előre is köszi

#506 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 03:03

Közben sikerült rájönni, kicseréltem a pasztát, és már teljesen jó, 65-70 foknál nem megy feljebb a hőmérséklete. De a Simses hiba még mindig megmaradt, ez lehet a werzió hibája, vagy valami driver gond? (9.4es catalyst van fenn)

Kép

#507 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:51

Idézet: petyus_ - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 4:03

Közben sikerült rájönni, kicseréltem a pasztát, és már teljesen jó, 65-70 foknál nem megy feljebb a hőmérséklete. De a Simses hiba még mindig megmaradt, ez lehet a werzió hibája, vagy valami driver gond? (9.4es catalyst van fenn)

Kép

Ez inkább driver/GPU hiba, mint werzió hiba. :)
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#508 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 19:03

Én se gondoltam, hogy azzal lehet a baj, csak driverből a legújabb van fenn, a GPU meg más játék alatt nem produkál ilyet.

Érdemes egy korábbi drivert kipróbálni?

#509 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 10:21

Üdv,

Gépem nap folyamán első indítás után(ha elindítok valami gamét leginkább WoW) egyszer mindig kifagy. Reboot után már minden okés nincs vele gond.
Tápot kicseréltem Fps volt most Chieftec van.
Leginkább Videokártyára gondolok, régebben olvastam valamit, hogy 8800GT nek kevés a 256memoria. De érdekes mert eddig nem volt gond vele(illetve már több hónapja csinálja, csak eddig kevesebbet játszottam, talán nem volt ennyire feltűnő). Ötletek esetleg? valakinek hasonló probléma?
Driver frissítés is volt.

Abit AN52 lap,
8800GT 256rammal.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#510 Felhasználó inaktív   G.i.N.@ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 22:18

Üdv!

Szeretnék segítséget kérni ennek az(x-aktás) problémának a megoldásában:
giga ex38-ds4 pci-e 2.0-s lapon egy gtx 260 miért csak pci-e 1-en megy?
Kép
Előző kártya, egy 9600gt gond nélkül ment 2.0-án.
Ha valakinek van bármi ötlete kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm!

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.