HWSW Informatikai Kerekasztal: Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 23. 23:09

Üzenet megtekintéseIdézet: DjPremier - Dátum: 2012. 12. 23. 23:50

És ha esetleg nem lenne jó a VGA,hogy tudnám ujra használni az alaplapit?
Köszi

Clear CMOS, elemet vedd ki vagy a jumperrel állítsd alappa a lapot elvben ugy jóra fog állni.

#642 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 00:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 12. 23. 23:09

Clear CMOS, elemet vedd ki vagy a jumperrel állítsd alappa a lapot elvben ugy jóra fog állni.

Köszi.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#643 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 26. 22:56

Srácok! Help!

Asus P4800D-X alaplapon, 2.6-os P4, 1.5G ram (DDR) alaplapi hang, firefox 17. Radeon 9600 pro 128Mb... és a youtube szaggat mint a szar. :@
Már küzdök vele 1-2 hónapja, de nem jövök rá miért. Letölti a videót teljesen, és akad ezerrel. Mi lehet a gond?
Help!

#644 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 00:39

Üzenet megtekintéseIdézet: carr - Dátum: 2012. 12. 26. 22:56

Srácok! Help!

Asus P4800D-X alaplapon, 2.6-os P4, 1.5G ram (DDR) alaplapi hang, firefox 17. Radeon 9600 pro 128Mb... és a youtube szaggat mint a szar. :@
Már küzdök vele 1-2 hónapja, de nem jövök rá miért. Letölti a videót teljesen, és akad ezerrel. Mi lehet a gond?
Help!

Ki kéne próbálni csak egy ablakban/fülön. Vagy gugli krómmal egy ablakban. Ha akkor is szaggat, akkor nincs mese, öreg a vas.

Megnyugtatlak: munkahelyen, 2,4 GHz-s core2Duo-val, 2 GB RAMmal, WinXP SP3-mal is szaggat a Firefox Youtube videóknál. (Adobe Flash player plugin és plugincontainer.exe a két főbűnös.) Ha a plugincontainert kilövöd task managerrel és csak az adott FF ablakot/fület frissíted újra, akkor is szaggat?

Izmosabb VGA és sok RAM kell, no meg Win7 x64 most már jutúbozáshoz.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#645 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 03:59

Esetleg IE8. vagy okosabb?
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#646 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 04:30

Üzenet megtekintéseIdézet: carr - Dátum: 2012. 12. 26. 23:56

Srácok! Help!

Help!

Tegyél fel valami ezer éves 10.x verziós flashplayer-t és úgy próbáld meg.
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#647 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 28. 21:47

Most épp azt játsza, h "nincs keyboard" :D
Szóval amint szereztem egy USB-s bill-t, rátelepszek.
Aztán beizzítom. -.-
Köszönöm.

#648 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: carr - Dátum: 2012. 12. 28. 21:47

Most épp azt játsza, h "nincs keyboard" :D
Szóval amint szereztem egy USB-s bill-t, rátelepszek.
Aztán beizzítom. -.-
Köszönöm.

Le kéne már váltani azt a Sis csipes "csodát". :glare:

#649 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 10:42

OFF
nekem mondod...?
3 gyerek mellett, egyedülálló anyaként nem egyszerű a történet. :s
(Nem az enyém a gép)
ON

#650 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 12. 29. 10:20

Le kéne már váltani azt a Sis csipes "csodát". :glare:

kapott IDE, és AGP drivereket a chipsethez az xp.
Chrome, és FF is rendben. Nem szaggatnak, vagy Csak nagyon minimálisat.
10es Flash-t még nem tettem fel, így is ok. de lehet megkapja később.
Köszönöm. :)
:respect:

#651 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 12. 08:41

Ez ugyan nem újraindulásos eset és nem is kékhalál, de abszolút x-aktás, habár most már talán egyre egyértelműbb, hogy a videokártyával nem stimmel valami, de leírom röviden és akkor érhető lesz:

Hibajelenség (egy vadonat új Asus HD7870 videokártyával, DC2 V2-es változat): Durva sávosodást lehet tapasztalni a megjelenített álló és mozgó képen, leginkább a szürkés, pirosas, narancssárgás tónosoknál a videokártya digitális kimenetein keresztül, ha d-subot használok, akkor ez a jelenség nem tapasztalható. A legjobban ott lehet tapasztalni ezt, ha egy szürke grádiens tesztet nézek, itt a szürkéből fehérbe való átmenetnek teljesen simának és egyenletesnek kéne lennie, ezzel szemben nálam nem egyenletes az átmenet hanem ilyen enyhén nagyon halvány de látható pirosas csíkok rontják el az átmenetet. Ha filmet nézek mondjuk és pirosas vagy narancssárgás fény világítja meg az emberi bőrt, akkor nagyon csúnyán néz ez ki, itt is látszik hogy nem egyenletesek a színátmenetek. Van otthon két monitorom is, egy régebbi Dell 2007 WFP és egy újabb Asus PA238Q, mind a kettőn elő jön a jelenség, próbáltam cserélgetni a kábeleket, a kábelek jók, stb. Na ott jön a csavar az egészben, hogy az összes előző videókártyámnál soha nem taapsztaltam ilyen jelenséget, minden rendben volt, a színátmenetek tökéletesek voltak. Van otthon a régebbi Powercolor HD5850 videokártyám, természetesen azzal is kiteszltem mindent, semmi probléma nincs vele, nincsen sávosodás!
Szerintetek egyértelmű, hogy az új videokártya a rossz?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#652 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 16. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2013. 02. 16. 10:23

Hát az nagyon gyér, annál sokkal többnen kéne lennie.
.......

Hi

Nálad itt mind a kettő vga látszik?

Kép

Az már biztos a dual graphic nem megy.
Ha kikapcsolom és csak APU eredmény van az pont ugyanannyi mint mikor bekapcsolva fut.
Olyan beállítás meg nincs, hogy csak GPU működjön.
Valami oknál fogva 6650 nem működik.

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#653 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 16. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2013. 02. 16. 19:57

Hi

Nálad itt mind a kettő vga látszik?

Kép

Az már biztos a dual graphic nem megy.
Ha kikapcsolom és csak APU eredmény van az pont ugyanannyi mint mikor bekapcsolva fut.
Olyan beállítás meg nincs, hogy csak GPU működjön.
Valami oknál fogva 6650 nem működik.

üdv
szabi

Nem, ezek nem a vga-k, hanem a megjelenítő eszközök. A power management-ben kéne nézegetni, mert lehet, hogy power saving.-re van állítva a profil, azlrt nen engedi működni

#654 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 16. 21:15

Azokat már átállítottam nagy teljesítményre.

üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#655 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 16. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2013. 02. 16. 21:15

Azokat már átállítottam nagy teljesítményre.

üdv
szabi

Catalyst-on belül is vannak profilok, ahol ki lehet választani, hogy high performance vagy power saving profilt használjon, programonként is, meg áramforrás szerint is.

#656 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 21. 21:20

Igen azt is megtaláltam.
Most ott tartok, egyik benchmark sem indul már el.
Illetve amivel eddig tudtam játszani már az is befagyasztja, pl: Imperium Galatica 2, Unreal Tournament 99.

Azért a költői igazságszolgáltatás utolért. :rolleyes:
Kinéz 2-3 laptop beszerzése és megkértek nézzem meg milyet érdemes.
Nah annyit mondhatok AMD nem volt az ajánlott konfigok között. ;)

üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#657 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 09. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2013. 02. 12. 08:41

Ez ugyan nem újraindulásos eset és nem is kékhalál, de abszolút x-aktás, habár most már talán egyre egyértelműbb, hogy a videokártyával nem stimmel valami, de leírom röviden és akkor érhető lesz:

Hibajelenség (egy vadonat új Asus HD7870 videokártyával, DC2 V2-es változat): Durva sávosodást lehet tapasztalni a megjelenített álló és mozgó képen, leginkább a szürkés, pirosas, narancssárgás tónosoknál a videokártya digitális kimenetein keresztül, ha d-subot használok, akkor ez a jelenség nem tapasztalható. A legjobban ott lehet tapasztalni ezt, ha egy szürke grádiens tesztet nézek, itt a szürkéből fehérbe való átmenetnek teljesen simának és egyenletesnek kéne lennie, ezzel szemben nálam nem egyenletes az átmenet hanem ilyen enyhén nagyon halvány de látható pirosas csíkok rontják el az átmenetet. Ha filmet nézek mondjuk és pirosas vagy narancssárgás fény világítja meg az emberi bőrt, akkor nagyon csúnyán néz ez ki, itt is látszik hogy nem egyenletesek a színátmenetek. Van otthon két monitorom is, egy régebbi Dell 2007 WFP és egy újabb Asus PA238Q, mind a kettőn elő jön a jelenség, próbáltam cserélgetni a kábeleket, a kábelek jók, stb. Na ott jön a csavar az egészben, hogy az összes előző videókártyámnál soha nem taapsztaltam ilyen jelenséget, minden rendben volt, a színátmenetek tökéletesek voltak. Van otthon a régebbi Powercolor HD5850 videokártyám, természetesen azzal is kiteszltem mindent, semmi probléma nincs vele, nincsen sávosodás!
Szerintetek egyértelmű, hogy az új videokártya a rossz?

HW Inkompatibilitás. Sajnos nekem is ismerős a dolog, és azt gondolom, a gyártóknál is, azért nem mondtak le a mai napig a d-sub csatlakozóról szerintem. Régebb ez téma volt egyes gyártók support oldalán, konkrétan Samsung moncsi ATI kártya pásosításra emlékszem, de ez régen volt, azóta nem követtem az újabb fejleményeket. Nekem konkrétan Radeon 9600XT-vel Samu P770-el jött elő először, átkötöttem D-SUB-ra, és azzal ment míg meg nem halt először a videokártya, aztán évekkel később a monitor...

#658 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 13. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: hkpk - Dátum: 2013. 03. 09. 20:13

HW Inkompatibilitás. Sajnos nekem is ismerős a dolog, és azt gondolom, a gyártóknál is, azért nem mondtak le a mai napig a d-sub csatlakozóról szerintem. Régebb ez téma volt egyes gyártók support oldalán, konkrétan Samsung moncsi ATI kártya pásosításra emlékszem, de ez régen volt, azóta nem követtem az újabb fejleményeket. Nekem konkrétan Radeon 9600XT-vel Samu P770-el jött elő először, átkötöttem D-SUB-ra, és azzal ment míg meg nem halt először a videokártya, aztán évekkel később a monitor...

Cserélték gariban a kártyát, az új kártya is ugyanennek a gyártónak ugyan ilyen típusú kártyája, ezzel az újjal megszüntek az ilyen irányú problémáim, nincs sávosodás.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#659 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 21:00

Sziasztok kaptam egy Gigabyte GeForce 8600Gt 256MB PCI-E karit.Korábban is irtam ha berakom a slotba és rádugom a monitort bekapcsolásnál azt irja ki No signal input és semmi.Olvasgattam a neten hogy 450W recommended nekem egy 400W-os táp van a gépemben.Nincs külön táp csati a karin.Ha kiveszem a karit és az alaplapira dugom és bekapcsolom azt irja ki hogy a default bios settings-et tartsam-e meg? Lehet a táp lenne a gond? Nem birja el a karit.Egy DVD-RW és 2db vinyo van a gépben.Ha a táp lenne a gond esetleg akkor vennék egy másikat,de igy nem tudom :( Elöre is köszi
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#660 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 00:20

Üzenet megtekintéseIdézet: DjPremier - Dátum: 2013. 04. 08. 22:00

Sziasztok kaptam egy Gigabyte GeForce 8600Gt 256MB PCI-E karit.Korábban is irtam ha berakom a slotba és rádugom a monitort bekapcsolásnál azt irja ki No signal input és semmi.Olvasgattam a neten hogy 450W recommended nekem egy 400W-os táp van a gépemben.Nincs külön táp csati a karin.Ha kiveszem a karit és az alaplapira dugom és bekapcsolom azt irja ki hogy a default bios settings-et tartsam-e meg? Lehet a táp lenne a gond? Nem birja el a karit.Egy DVD-RW és 2db vinyo van a gépben.Ha a táp lenne a gond esetleg akkor vennék egy másikat,de igy nem tudom :( Elöre is köszi

Szia!

Először is milyen tápról beszélünk? Másrészt a 8600Gt nem egy nagy fogyasztású valami, tehát még egy jobb 300-as táp is röhögve viszi.

Az elemet szedd ki a lapból majd tedd vissza, biosban meg nyomj egy "load to default"-ot , így már nem fogja azt kiírni.

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.