Elküldve: 2008. 03. 11. 11:16
Idézet: McElroy - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 9:01
Nos hát megint szembesülnöm kellett azzal, hogy kész katasztrófa ami ebben az országban megy hardver ellátottság terén. Kb két hete próbálok hozzájutni egy ki****ott HD3870 -es videokártyához. Röviden: KB 7-8 kiskerben próbálkoztam eddig a legtöbb helyen nincs referencia kártya csak a Sapphire edition 1 slotos hűtővel szerelt változata illetve a Gigabyte ddr3-as változata ami szintén nem referencia nyákra épül. Viszont nekem csak a referencia kártya a jó.

Kész feladom, belefáradtam ebbe az egészbe. Aki esetleg tud tuti holtbiztos helyet ahol lehet venni egy Asus/Sapphire/Gigabyte referencia 3870-est az kérem szóljon. Alternatív beszerzési utak is érdekelnek, nekem már mind1, csak legyen már meg végre.
iponból rendeltem giga 3870-et néhány hete, 2 napon belül itt volt nálam. Olyat rendelj, mert lehet azon már újabb bios van és kéne nekem :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred