Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 10:55
Jah persze...mint anno az nv-csaláskor is...

Gondolom a felhasználók sem idegeskedtek azon, hogy csúnyább de gyorsabb lett az új FW drivertől az nv kártyájuk...
Egyébként meg, minek nevezed azt, amikor valaki fizet azért, hogy a másiknak ne legyen ugyanolyan lehetőségei a piacon? Monopol helyzet létrehozása? Megvesztegetés? Egy másik cég visszafogása? felhasználók / vásárlók megtévesztése? Ha azt nézzük, akkor nem azért lett lassabb az AC az új patchtől, mert csalt a kártya, vagy kicsi a sebessége...
Szándékosan megtévesztik a fogyasztókat...nézhetük innen is ám!
Ha nem használ egy cég olyan eszközöket, amivel hátrányos helyzetbe jutatt egy másikat, akkor lehet azt mondani, hogy a két termék összehasonlítható!
gerinctelen dolog lefizetni vkit, hogy tegyen be masnak - de mondok ket peldat, amivel nap mint nap szembesulok.
1. nalunk az osszes kisbolt tesco. a kozelben levo persze kinyirta az osszes masikat - este mar nincs tej, kenyer. a zoldseg mindig rohadt es nem is olcso.
2. feltettem par honapja az ubuntut teszt keppen. azt kell hogy mondjam, hogy kb 500x jobb oprsz, mint a windows (elotte vagy 10 eve lattam linuxot utoljara a gepemen). ingyen. megis mindenki windowst hasznal.
nah en mint kis ember ket dolgot tehetek, eszem a meszet minden korben es ideges leszek (ami a tescoban amugy gyakran elo is fordul), vagy probalom a dolgok (reszemre) elonyos oldalat latni. ergo:
1. ha tehetem a sparba megyek vasarolni. viszont messze van, igy ha nagyon kell vmi nem vagom magam alatt a fat, es jol "beteszek" a tesconak, hanem atmegyek ide, mert aktualisan szamomra elonyosebb.
2. a programok 99%at windows ala irjak - hiaba hasznalnam szivesebben a linuxot, a kedvenc programjaim nem futnak alatta, uszok az arral es hasznalok xpt. a vista meg ennek ellenere is kivagta nalam a biztositekot, mert olyan alapveto hibak vannak benne, amert egy kezdo programozot is seggberugnek, nemhogy egy olyan projekt eredmenyet, amibe dollarmilliardokat oltek.
ide leforditva a dolgot - amig a jatekok nagy reszet az nvidia "tamogatja", es jobban futnak a kartyai azonos arert, akkor nem fogok egy olyan kartyat venni, amin majd egyszer jobban fog futni vmi. megveszem az aktalisan szamomra kedvezobbet, ha valtozik a szelirany, akkor azt. miert? mert nekem igy a jo.
ha vki ebben a tiszta marketingcsataban nem kepes a sajat erdekeit nezni, hat lelke rajta. nagyon apro dolgok ezek a vilag problemaihoz kepest, amire koncentralni kellene.