Idézet: ace22 - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 8:37
Van valakinek tapasztalata megjavult procikkal?
Én is pont ilyenről írtam nemsokkal korábban. Kettő darab 2500+os bartont szereztem még évekkel ezelőtt. Két lapban voltak és csak annyi, hogy nem indultak valami villámcsapás után. Egy harmadik referencia konfiggal próbáltam oda-vissza keresztbekasul egyenként a cuccokat, hogy mi működik, mi nem. Úgy jött ki, hogy a procik nem, az alaplapok mentek. Még a procikat hirdettem is itt a bolhán mint kulcstartó gyanánt, de végülis itt maradt nekem. Most csak úgy játszásiból beraktam megint, hogy biztos-e nem megy, mert megint kirakom akkor kulcstartónak vagy kidobom.
ÉS ELINDULT SZÓ NÉLKÜL MIND A KETTŐ!!!!!!!! És nem másik lapban, ugyanabban. Mellesleg asuséknál amelyik bios revre írja, hogy teszem azt a barton el sem indul, mégis elindul. Most is az egyiket gyűröm, a többi felhalmozódott athlon kupacot meg szanálom ki (ezeken kívül is van még pár).
Engem is érdekelne mi áll a csodák hátterében. Most megsütöttem egy t-bredet, várok ezzel is néhány évet, hátha begyúgyul!
Szerkesztette: Samuraj 2009. 03. 09. 16:22 -kor
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!