Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. júl. 21., kedd - 15:28
Guta üt meg, h ha valamit meg szeretnék csinálni, akkor a panelről visszafejtett kapcsirajzból kell(ene) kitalálni
Na hát ilyennel én is szoktam szórakozni eleget. A kapcsirajz visszafejtés nem könnyű, pláne, ha többrétegű a nyák. Rajzot meg ugye nem tesznek közzé a neten, nehogy meg lehessen javínni, mennyé vegyé újat. Mot pl a 486os lapomon kéne kideríteni, mia fittyfenéér nem tárolja el a bios beállítást, ha elem van benne akkor sem. Aztán még egy érdekes dolgot vettem észre: az alaplapok mintha nem akarnák tölteni a gombelemet, ami ugye Li akku. Több lappal is néztem, rá a műszert, de órák alatt semmi. Egy szaki azt mondta, hogy nincs is bennük töltő áramkör, megy öt évet aztán hali, úgyis előbb cserél gépet a júzer, nincs szükség töltésre. Szerinte a régebbi NiMH henger elemes lapoknál még volt töltés. Majd megnézem a 386-osomnál. Van egy kupac elemem, csak használhatatlan, mert tölteni kéne.
Hókusz: szép munka, le a kalap a fáradozásodért, de szerintem tök felesleges. Ahogy te is mondtad, neten minden fent van, mégha összevissza is, tehát ha szembeköszön a proci, csak beüt a gugliba és jónapot.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!