Idézet: bega - Dátum: 2011. 09. 06. 12:31
Járt ma valaki reggel fél 8 körül a Határ úti metro aluljáróban? Pfffff, ilyet én még nem láttam!
Amúgy is kegyetlen szokott lenni ott a helyzet reggelente, de most annak a háromszorosával szembesültem!
Az a baj, hogy hiába jár megint Kökitől a metro, a buszok nagy része még nem megy odáig, hanem továbbra is a Határ útra.
Minden reggel. Bár nagyon kevesen maradnak a vonaton mert a nép az nép, de az a kevés nép a Kökinél kiszállva
hasonlót generál.
Időben eljutni valamerre, amerre a Kökin át vezet az út, a Határ útnál kiszállva még mindig gyorsabb.
Én csak azért megyek mégis tovább a Kökiig, mert a nagy tömeget el akarom kerülni.
A Kökinél át kell menni az építkezésen. Kifele én távolodom a céltól, visszakanyarodva vezet az egérút keresztül az építkezésen. Azután cikkcakkban, kanyargósan a majdani boltok előtt. Gondolom ez így is marad, mert így terelik a népet a pénzköltő helyek elé. Akinek csak gyorsan át kellene haladnia, annak sem lesz választása.
Aztán át kell mennem a felüljáró alatt, csak mert nekem az innenső oldalon kellene maradnom.
Ott kerülök egy nagyot, a nemlétező bekerített járdasziget felé, és várok 15 -20 percet, mire zöld lesz.
És visszamegyek arra az oldalra, ahonnan átjöttem, csak 30 méterrel odébb...
Ma néztem, van ösvény az épület fala mentén, csak 2 kerítést kellene áthágni, mert okos módon lezárták, nehogy valaki gyorsan célba érjen.