HWSW Informatikai Kerekasztal: A tömegközlekedés gyönyörei V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (376 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A tömegközlekedés gyönyörei V. Értékeld a témát: -----

#5961 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 21. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 10. 21. 18:45

http://index.hu/bulv...rtent_rugdosas/

Rendoroknek ennyire budos a munka? :think:

Hát nem tudom, nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem löktem volna rajta nagyobbat. De nem minősítem látatlanban, biztosan mintapolgár.

Amúgy az emberek bő 10 százalékát kábé így kéne kidobni, vagy jobban. Büdös, koszos, igénytelen, nem tud beszélni, csak makogni, szemetel, arcodba fújja a füstöt, kitölti a teret, elmenni mellette nem lehet, se a lépcsőn, se a peronon, se sehol, az üléseket úgy rohamozza meg, mintha még életében nem ült volna. :D

#5962 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 21. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 10. 21. 18:45

http://index.hu/bulv...rtent_rugdosas/

Rendoroknek ennyire budos a munka? :think:

Oszt mégis mit csináltak volna?
Make love not Wor.

#5963 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 21. 23:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 21. 23:33

Oszt mégis mit csináltak volna?

Minden esetben eroszakkal kell megoldani az ilyen dolgokat?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#5964 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 22. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 10. 22. 00:46

Minden esetben eroszakkal kell megoldani az ilyen dolgokat?

Nem, de van megoldás? A rendőr nem tehet semmit, max egy ejnye-bejnyét kaphat. Tolvaj suttyóval is csak annyit tudnak csinálni, hogy beviszik és kap két pofont, mert úgyse kap érte semmit egyébként. Legalább ameddig nem tud felállni, addig nem lop.

Nem, nem megoldás. A megoldás egy 500k-s csekk lenne, ha nem tanul belőle, akkor utána lehet keményíteni.

Az első szemetelésnél már verném is láncba, aztán mehet 6-os metrót ásni, két hónapig. :D Nálam ilyesmi lenne a legkisebb ejnye-bejnye. Persze csak viccelek, nem gondolom komolyan, hiszen Ő is ember, nem lehet vele így benne. Btw, ember az ilyen? :D

#5965 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Ndrew - Dátum: 2011. 10. 21. 19:26

Hát nem tudom, nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem löktem volna rajta nagyobbat. De nem minősítem látatlanban, biztosan mintapolgár.

Amúgy az emberek bő 10 százalékát kábé így kéne kidobni, vagy jobban. Büdös, koszos, igénytelen, nem tud beszélni, csak makogni, szemetel, arcodba fújja a füstöt, kitölti a teret, elmenni mellette nem lehet, se a lépcsőn, se a peronon, se sehol, az üléseket úgy rohamozza meg, mintha még életében nem ült volna. :D

Az az ember nem volt olyan állapotban, hogy bármi olyat tenni tudott volna, amit így kell megtorolni.
A felvétel meg egyértelmű, úgyhogy a biztőröket simán el kellett volna meszelni - bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség a 4-6-os villamos vonalán történt augusztusi incidens ügyében - bzmeg, mi nem egyértelmű, mi nem bizonyítható?
Leszarom, hogy mi volt az előzmény - ezt a bántalmazást nem tudja kiérdemelni egy (közel) magáról sem tudó részeg fasz.

Szerkesztette: *Iguana* 2011. 10. 23. 16:38 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#5966 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 10. 23. 17:36

Az az ember nem volt olyan állapotban, hogy bármi olyat tenni tudott volna, amit így kell megtorolni.
A felvétel meg egyértelmű, úgyhogy a biztőröket simán el kellett volna meszelni - bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség a 4-6-os villamos vonalán történt augusztusi incidens ügyében - bzmeg, mi nem egyértelmű, mi nem bizonyítható?
Leszarom, hogy mi volt az előzmény - ezt a bántalmazást nem tudja kiérdemelni egy (közel) magáról sem tudó részeg fasz.

Ha egy részeg hülyegyerek nekm jön, még én se hagynám magam, ez a legkevesebb, amit tehet. Vagy várja meg ameddig meg nem veri, le nem hányja? Gondolom nem akart leszállni, de ez már csak spekuláció.
Másoknak részegen se szoktam nekimenni. Erre a részegség se mentség.

Nehezen tudom elképzelni, hogy azért dobták le, mert udvariasan köszönt és bemutatta a bérletét és azt is, hogy rögtön lökdöséssel nyitottak. De mivel nem tudhatjuk, ezért elképzelhető, hogy így volt, ez esetben egyetértek veled, így nem lehet bánni szegény utassal.

De tudod mit? Igazad van, nem így kéne intézni. De mondd meg mit lehet kezdeni az efféle emberekkel? Nem vele, mert ő biztos rendes, kedves, normális. Mire kijön a rendőr már nincs ott, persze ne osszunk igazságot, de akkor mi legyen? Hagyjuk, hogy felmásszon a büdös, tolvaj idióta a normális, munkába, iskolába igyekvő emberek közé a villamosra, buszra, bármire? Nem tudom, de az igazságérzetem azt mondja, hogy nincs helye ott, máshol se.

#5967 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 19:59

jó dolog egy összehányt négyeshatoson utazni ... :up:

-C0pp3rM!n3-

#5968 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 21:01

Idézet

Hagyjuk, hogy felmásszon a büdös, tolvaj idióta a normális, munkába, iskolába igyekvő emberek közé a villamosra, buszra, bármire? Nem tudom, de az igazságérzetem azt mondja, hogy nincs helye ott, máshol se.

Nekem az igazságérzetem azt mondja, hogy aki ilyen módszert tart elfogadhatónak „a normális, munkába, iskolába igyekvő emberek" "védelmére" az se nem kedves, se nem normális.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5969 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 10. 23. 22:01

Nekem az igazságérzetem azt mondja, hogy aki ilyen módszert tart elfogadhatónak „a normális, munkába, iskolába igyekvő emberek" "védelmére" az se nem kedves, se nem normális.

Most megnéztem a videót. Kérdés mennyit utaztok éjszakaival ide-oda, meg esti 4es6ossal. Pár bulizó fiatal még nem nagy kaland, de itt a mobilos felvétel elejéről nem tudunk semmit. Utoljára mikor hasonlót láttam, akkor embert szóval nem lehetet eltávolótani, akkor mégajtóhoz odarakta a kezét, hogy véletlenül se tudjon elindulni, oszt megköpködte az ellenőrt, aztán jött a Te kurvanyád, satöbbi.

Nem rég írtam, mikor a kokerók kiröhögték az ellenőrt, aztán ingyé utaztak. Mert azoknak lehet. Én fizetek, ez a fgura meg lehet 2 perccel előtte hányta össze a fél villamost, amiről semmit nem tudunk. Persze ha ilyen lenne a környéketeken, akkor jönne a "valaki csináljon már valamit" hőbörgés menne.

Nyilván a mobilos csóka már azért ment oda, mert alakult a balhé. Nomost ha jómunkás kétszerledob valakit a villamosról, akkor 3-ra ne rúgja fel, hanem parancsoljon uram, tévedtünk, mégis felszállhat? Vagy aki elég erőszakos az utazhat? Akkor minek ellenőr, biztonsági man?
Make love not Wor.

#5970 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 10. 23. 20:59

Az is jó, mikor a csövi csak úgy becsurgat a gatyán át az ülésre.
Make love not Wor.

#5971 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 10. 23. 22:01

Nem akarok állást foglalni egyik fél szemszögéből sem.
Elejétől kellett volna látni az esetet. És akkor mi van ha az ártatlan seggrészeg becsületes éves bérlettel rendelkező állampolgár a viselkedésével eleve kizárza magát az utazásból a feltételek szerint, amit leír az utazási, szerződési feltételek című olvasmány.
Aktuális kérdés!
Mint egyenruhás ellenőr, biztonsági őr, mit köteles eltűrni, milyen támadást, hogyan háríthat el?
Tudom, extrém példa,de ha kést szegez nekem egy hasonló alak, nem biztos, hogy továbbra is megkérem, hogy közösüljön a felmenő ágon legközelebbi női rokonával, és hagyom, hogy megszúrjon. Utána elsősegélyben részesítem, mentőt hívok és elnézést kérek az utazóközönségtől.
Hazafelé beugrok egy templomba és meggyónom.
Ezt olyan "szövegkörnyezetből kiragadottnak" érzem.

Az is lehetséges, hogy a záródó ajtóktól akarták megvédeni, hogy ne csípje oda.

Szerkesztette: rupic 2011. 10. 23. 21:26 -kor

Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#5972 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 10. 23. 20:59

-C0pp3rM!n3-

Főleg, hogy a szerelvényt ki kell állítani a forgalomból, és manapság nem bővelkedünk beugró sofőrből, és pótjárműből. Bár éjszaka jármű még akad, de a váltósofőr mire üzembe viszi a csere-szerelvényt, az nem öt perc.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5973 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 10. 23. 22:21

Tudom, extrém példa,de ha kést szegez nekem egy hasonló alak, nem biztos, hogy továbbra is megkérem, hogy közösüljön a felmenő ágon legközelebbi női rokonával, és hagyom, hogy megszúrjon.

Ha közel van, akkor le is lőhetik. Én mondjuk a késtől jobban félek, de ez most egy dolog. Ellenben ha lelövi, akkor úgy kell, hogy utána ne tudjon drága ügyvédet fogadni. Idehaza úgyis a közeget hurcolják meg, azok is inkább kerülik a bajt, bár nyilván a rendőrök sem csupa matyóhímzésből vannak összerakva.
Make love not Wor.

#5974 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 10. 23. 22:21

Elejétől kellett volna látni az esetet. És akkor mi van ha

Én is azt mondom, lerakták, aztán még 5ször, ebből az utolsó párat láttuk. Lehet ingyé utazás nálam is megérne 1-2 ilyen lerakást, aztán utána még ugrálhatnék is, hogy kocsog ellenőrök :-D
Make love not Wor.

#5975 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 23. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Ndrew - Dátum: 2011. 10. 23. 20:54

Ha egy részeg hülyegyerek nekm jön, még én se hagynám magam, ez a legkevesebb, amit tehet. Vagy várja meg ameddig meg nem veri, le nem hányja? Gondolom nem akart leszállni, de ez már csak spekuláció.
Másoknak részegen se szoktam nekimenni. Erre a részegség se mentség.

Nehezen tudom elképzelni, hogy azért dobták le, mert udvariasan köszönt és bemutatta a bérletét és azt is, hogy rögtön lökdöséssel nyitottak. De mivel nem tudhatjuk, ezért elképzelhető, hogy így volt, ez esetben egyetértek veled, így nem lehet bánni szegény utassal.

De tudod mit? Igazad van, nem így kéne intézni. De mondd meg mit lehet kezdeni az efféle emberekkel? Nem vele, mert ő biztos rendes, kedves, normális. Mire kijön a rendőr már nincs ott, persze ne osszunk igazságot, de akkor mi legyen? Hagyjuk, hogy felmásszon a büdös, tolvaj idióta a normális, munkába, iskolába igyekvő emberek közé a villamosra, buszra, bármire? Nem tudom, de az igazságérzetem azt mondja, hogy nincs helye ott, máshol se.

az ellenőr ne engedje fel a villamosra, az a dolga
de ne rugdossa hivatalból
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#5976 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 24. 05:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 23. 23:49

Ha közel van, akkor le is lőhetik. Én mondjuk a késtől jobban félek, de ez most egy dolog. Ellenben ha lelövi, akkor úgy kell, hogy utána ne tudjon drága ügyvédet fogadni. Idehaza úgyis a közeget hurcolják meg, azok is inkább kerülik a bajt, bár nyilván a rendőrök sem csupa matyóhímzésből vannak összerakva.

Hmm, a video aláírása szerint „a BKV biztonsági őrei"-ről van szó. Azok tényleg közegek. ÉS ma még azt hiszitek, hogy az ellenfél csak a részegek. Akkor lehet, hogy a rugdosás mehet. Holnap már a ti fejetek. Hiszen „közegek". Gyerekek, azért szép dolog a sírásás, különösen, ha saját magatok húzzátok a fejetekre a földet.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5977 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 24. 06:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 10. 24. 06:24

Hmm, a video aláírása szerint „a BKV biztonsági őrei"-ről van szó. Azok tényleg közegek. ÉS ma még azt hiszitek, hogy az ellenfél csak a részegek. Akkor lehet, hogy a rugdosás mehet. Holnap már a ti fejetek. Hiszen „közegek". Gyerekek, azért szép dolog a sírásás, különösen, ha saját magatok húzzátok a fejetekre a földet.

De nagyon más világban élsz, te jó ég...

Szerk.: tudom, meg sem kellett volna születnem. :Đ Ne fáradj.

Szerkesztette: Carmaged 2011. 10. 24. 06:17 -kor

#5978 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 24. 07:28

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 10. 24. 00:20

az ellenőr ne engedje fel a villamosra, az a dolga
de ne rugdossa hivatalból

Nem ellenőr, hanem ellenőrzésre eljogosított biztonsági őr, aki nem a BKV alkalmazottja. Akikkel eddig összefutottam az éjszakai járatokon, azok olyan melósok mint mi, csak más jogkörrel. Gyaníthatóan nem úgy kezdik a műszakot, hogy ma mennyi szar alakot fogunk lerugdalni a villamosról.
Biztos vannak közöttük mentális gondokkal küzdő egyének is, vagy csak ez a meló jutott a bizt.őr tanfolyam után.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#5979 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 24. 07:36

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 24. 08:28

Nem ellenőr, hanem ellenőrzésre eljogosított biztonsági őr, aki nem a BKV alkalmazottja. Akikkel eddig összefutottam az éjszakai járatokon, azok olyan melósok mint mi, csak más jogkörrel. Gyaníthatóan nem úgy kezdik a műszakot, hogy ma mennyi szar alakot fogunk lerugdalni a villamosról.
Biztos vannak közöttük mentális gondokkal küzdő egyének is, vagy csak ez a meló jutott a bizt.őr tanfolyam után.

A videón valószínűleg az általad említett "mentális gondokkal küzdő egyének" rugdossák a részeg fazont. Ezt el is hiszem.
A rendőrség részéről a "bizonyítottság hiányát" nem hiszem.

#5980 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 24. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 10. 24. 08:36

A videón valószínűleg az általad említett "mentális gondokkal küzdő egyének" rugdossák a részeg fazont. Ezt el is hiszem.
A rendőrség részéről a "bizonyítottság hiányát" nem hiszem.

Ha annyira gázak, és erőszakosak lettek volna a biztonságiak, akkor nem hagyták volna a bilétát videózni, hanem az "önkéntesrendőrt" is lecsapják.
Amit a videón látunk, az annyi, hogy egy, az "utazásból kizárt" utas mindenáron be akar jutni a szerelvénybe.
Jártam már focimeccsen is, és utaztam már ittas állapotban is. Valahogy ennyi év alatt mégsem keveredtem összetűzésbe semmilyen egyenruhás erőszakszervezettel. Gondolom, bennem van a hiba.

Téma megosztása:

• (376 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • Utolsó »