Idézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 10. 23. 17:36
Az az ember nem volt olyan állapotban, hogy bármi olyat tenni tudott volna, amit így kell megtorolni.
A felvétel meg egyértelmű, úgyhogy a biztőröket simán el kellett volna meszelni - bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség a 4-6-os villamos vonalán történt augusztusi incidens ügyében - bzmeg, mi nem egyértelmű, mi nem bizonyítható?
Leszarom, hogy mi volt az előzmény - ezt a bántalmazást nem tudja kiérdemelni egy (közel) magáról sem tudó részeg fasz.
Ha egy részeg hülyegyerek nekm jön, még én se hagynám magam, ez a legkevesebb, amit tehet. Vagy várja meg ameddig meg nem veri, le nem hányja? Gondolom nem akart leszállni, de ez már csak spekuláció.
Másoknak részegen se szoktam nekimenni. Erre a részegség se mentség.
Nehezen tudom elképzelni, hogy azért dobták le, mert udvariasan köszönt és bemutatta a bérletét és azt is, hogy rögtön lökdöséssel nyitottak. De mivel nem tudhatjuk, ezért elképzelhető, hogy így volt, ez esetben egyetértek veled, így nem lehet bánni szegény utassal.
De tudod mit? Igazad van, nem így kéne intézni. De mondd meg mit lehet kezdeni az efféle emberekkel? Nem vele, mert ő biztos rendes, kedves, normális. Mire kijön a rendőr már nincs ott, persze ne osszunk igazságot, de akkor mi legyen? Hagyjuk, hogy felmásszon a büdös, tolvaj idióta a normális, munkába, iskolába igyekvő emberek közé a villamosra, buszra, bármire? Nem tudom, de az igazságérzetem azt mondja, hogy nincs helye ott, máshol se.