Ha volt már akkor bocs...
Ma reggel a 3-as villamos upgradelt változatával jöttem. Aki nem ismerné ezek az exhannoveri járgányok, aránylag kultúrált megjelenéssel, működéssel.
Az upgrade lényege, új pontmátrix kijelzők, nagyon jó kontraszttal, megújított nagyon jól érthető hangosítórendszer, illetve a járgány elejében és hátuljában elhelyezett kb 17"-os ipari TFT monitorok.
Az új hangosítás látszólag nagyon tetszett a sofőrnek mert oda-vissza nyomogatta a gombot, szerencsétlen gépnő meg mondta be a dolgokat bután.
A monitorokon egyrészt látható a következő pár megálló neve, egyre kisebb betűkkel, illetve képváltás után egy szarvasnak a képe, meg az átszállási kapcsolatok.
Hogy miért pont szarvas? ötletem van
Na szóval az egész úgy ahogy van nagyon korrekt, csak az bosszant, hogy amikor nincs pénzmag és járatokat akarnak megszüntetni, sarcolják a népet plusz éjszakai tarifákkal, retkes a járművek nagy része és tele van nemfizető hajléktalanokkal akkor mi a fenének ilyesmire költenek.
Na jó értem, persze valahogy ki kell vinni a pénzt a csókosoknak meg vissza kell csorgatni a zsebekbe....
42
Az élet a világmindenség meg minden...
Hivatásos topicsüllyesztő...