A tömegközlekedés gyönyörei V.
Elküldve: 2011. 12. 06. 19:20
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2011. 12. 06. 19:35
Idézet: komi28 - Dátum: 2011. 12. 06. 15:11
+ nő a kihasználtság
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2011. 12. 06. 21:35
Idézet: MisterY - Dátum: 2011. 12. 03. 16:09
Nem! Arra, hogy HA olyan jól dolgoztak volna, akkor sem JÁRnak, csak adHATÓ lenne!
Elküldve: 2011. 12. 07. 08:44
Idézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 06. 18:37
(És a nem vagy tökéletes nagyon szép szlogen, minden hazudós ezzel akarja elérni, hogy rámondják a de szócskát.. De én azt nem mondanám, mert ebben az egyben legalább tényleg igazad van. Csak ez nem érdem, hanem kivagyiság.
Puff bele a kozepebe? Elmondtam, hogy szerintem miert nem jo.
Belekotni? Leirtam a velemenyem, te rogton azt mondtad, hogy hulyeseg.
Hazudos, tessek?
Elküldve: 2011. 12. 07. 08:55
Idézet
Elküldve: 2011. 12. 07. 08:57
Idézet: Ndrew - Dátum: 2011. 12. 07. 08:44
Hazudos, tessek?
Hmm, mielőtt tovább vagdalkoznál… elolvasnád azt amit írtak, elolvasnád azt, amit írtál… és megmondanád hol és mit érzel „lehülyézésnek"? És gondoold át mielőtt leírod, biztos, hogy más mondja, és nem te képzeled bele?
Elküldve: 2011. 12. 07. 12:26
Idézet: gene - Dátum: 2011. 12. 07. 11:51
Jó, ahol nincs nagy forgalom, ott OKé.
De pl. egy 4-es, 6-os villamoson reggel, amikor minden ajtónál tumultus van a kombínón is, ami jóval hosszabb, mint egy "normál" villamos, képzeld el, mi volna, ha egy ajtón kéne felszállni. (Ráadásul nincsenek külön villamoskocsik, hogy pl. minden kocsi első ajtaján lehet beszállni, hanem belül egy közös hosszú tér van)
Elküldve: 2011. 12. 07. 12:45
Idézet: gene - Dátum: 2011. 12. 07. 11:51
Az idők hajnalán Bp-n is volt hátsóajtózás. Aztán megnövekedett a forgalom. Miskolcon összesen van annyi utas a városban, mint a 4-6-os villamosokon?
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 12. 07. 12:26
De pl. egy 4-es, 6-os villamoson reggel, amikor minden ajtónál tumultus van a kombínón is, ami jóval hosszabb, mint egy "normál" villamos, képzeld el, mi volna, ha egy ajtón kéne felszállni. (Ráadásul nincsenek külön villamoskocsik, hogy pl. minden kocsi első ajtaján lehet beszállni, hanem belül egy közös hosszú tér van)
A háromkocsis UV-n még három kalauz volt. A körúti kétkocsis ICS-n már nem volt, míg a szólóban járó elődökön volt egy ideig.
Amszterdamban az egyoldalas Combinon a vezetőnél az első ajtón, és a kalauznál a negyedik ajtón lehet felszállni, a 2-3-5-ös ajtóknál mechanikus gát van, mint a boltbejáratokon. Igaz, mivel egy nagyméretű faluról van szó, tömeget sem látni a tuján. Aztán még árat is emeltek durván.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2011. 12. 07. 13:11
Idézet: csozsi - Dátum: 2011. 12. 07. 12:45
Miskolcon javarészt azok a Pesten kiselejtezett háromajtósok szaladtak…
Elküldve: 2011. 12. 07. 23:09
Idézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 07. 08:57
Persze, parancsolj:
Egészen konkrétan:
komi28 kifejtette, hogy drágább az üzemeltetés több alkalmazottal.
Itt: https://forum.hwsw.h...ost__p__7071393
Erre azt mondtad, hogy ok-ok, de úgy legalább a munkanélküliség csökkenne.
Itt: https://forum.hwsw.h...ost__p__7071447
Erre mondtam, hogy igen, igazad van, de szerintem feleslegesen ne alkalmazzunk senkit.
Idézet: Ndrew
Erre azt mondtad, ironikusan, hogy mindenki (Az eddigi hozzászólásaid alapján jó eséllyel rám célzol, még ha kétértelmű is a hozzászólásod.) azt hiszi, hogy a saját megoldásai a jók. Tehát nem értesz egyet az előző állításommal, ami nem baj.
Idézet: Eleanor
Kíváncsi lettem a véleményedre, hogy vajon miért nem értesz egyet azzal, hogy haszontalan munka ne generálódjon.
De ha szerinted ez igy jo, akkor legyszives fejtsd ki, hogy miert jo, ha rengeteg embert alkalmazunk arra, hogy alljon a mozgolepcsonel tehetetlenul? Akkor inkabb vigyazzon otthon a gyerekre ugyanezert a penzert, vagy szedjen hangyat.
Nem fejtetted ki, hogy miért is nem értesz egyet:
Nem értem, hogy miért szóltál egyáltalán hozzám, ha utána nem mondod el, hogy mivel nem értesz egyet. És még mindig kíváncsi vagyok.
Ezt csak szimplán nem értem, hogy jön. Még a kötözködést elfogadom. De a puff, közepe, hazug, kivagyiság... De ok, nem érdekes.
(És a nem vagy tökéletes nagyon szép szlogen, minden hazudós ezzel akarja elérni, hogy rámondják a de szócskát.. De én azt nem mondanám, mert ebben az egyben legalább tényleg igazad van. Csak ez nem érdem, hanem kivagyiság. )
Az előző kommentárnak megfelelően nem értem honnét jön a puff, közepe, hazug. Ok, hogy nekem se kéne kötözködni, de még mindig nem fejtetted ki, hogy mit is akarsz. (Még mielőtt visszakérdezel, én azt akartam mondani, hogy haszontalan munkát ne generáljunk. Meg azt is szeretném tudni, hogy miért nem értesz ezzel egyet.)
Hazudos, tessek?
Hol volt szó lehülyézésről. Nem értettél egyet azzal, hogy ne adjunk feleslegesen munkát az ellenőröknek, vagyis hülyeségnek tartod, amit mondtam, ezt írtam.
Minden lehet, lehet csak beképzelem.
A láncra kötött kutya megugatja a bolháit, de az, amely vadászik, észre sem veszi őket.
Elküldve: 2011. 12. 07. 23:48
Idézet: Ndrew - Dátum: 2011. 12. 07. 23:09
Erre mondtam, hogy igen, igazad van, de szerintem feleslegesen ne alkalmazzunk senkit.
Erre azt mondtad, ironikusan, hogy mindenki (Az eddigi hozzászólásaid alapján jó eséllyel rám célzol, még ha kétértelmű is a hozzászólásod.) azt hiszi, hogy a saját megoldásai a jók. Tehát nem értesz egyet az előző állításommal, ami nem baj.
Kíváncsi lettem a véleményedre, hogy vajon miért nem értesz egyet azzal, hogy haszontalan munka ne generálódjon.
Nem fejtetted ki, hogy miért is nem értesz egyet:
Nem értem, hogy miért szóltál egyáltalán hozzám, ha utána nem mondod el, hogy mivel nem értesz egyet. És még mindig kíváncsi vagyok.
Ezt csak szimplán nem értem, hogy jön. Még a kötözködést elfogadom. De a puff, közepe, hazug, kivagyiság... De ok, nem érdekes.
Az előző kommentárnak megfelelően nem értem honnét jön a puff, közepe, hazug. Ok, hogy nekem se kéne kötözködni, de még mindig nem fejtetted ki, hogy mit is akarsz. (Még mielőtt visszakérdezel, én azt akartam mondani, hogy haszontalan munkát ne generáljunk. Meg azt is szeretném tudni, hogy miért nem értesz ezzel egyet.)
Hol volt szó lehülyézésről. Nem értettél egyet azzal, hogy ne adjunk feleslegesen munkát az ellenőröknek, vagyis hülyeségnek tartod, amit mondtam, ezt írtam.
Minden lehet, lehet csak beképzelem.
A láncra kötött kutya megugatja a bolháit, de az, amely vadászik, észre sem veszi őket.
Miután egész jól fejlett paranoiádat így végigkövetted, annyi a kérésem, nyugodtan fogadd el a végkövetkeztetésedet is: beképzeled. És a képzelésed alapján ugrasz. Árnyékra. Csak mire odaérnél, addigra arrébb mész.
Elküldve: 2011. 12. 08. 07:35
Elküldve: 2011. 12. 09. 08:09
A Lehel, és a Nagyvárad között séta van.
Deákon tűzoltók.
Szerkesztette: csozsi 2011. 12. 09. 08:20 -kor
Elküldve: 2011. 12. 09. 09:03
Elküldve: 2011. 12. 10. 22:24
Elküldve: 2011. 12. 11. 11:14
Idézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 10. 22:24
Lúzer.
Minek hívta a rendőröket, ha már elfutott??? Főképp így, hogy nem lyukasztott. Ment volna el a helyszínről kussban, azt' most nem volna semmi baja.
Meg örüljön, hogy csak annyira sikerült lefújni, hogy még látott annyit, hogy el tudott futni.
Nekem is volt néha-néha, hogy véletlenül nem volt nálam a bérletem (éves bérletem van pár éve már), mégse büntettek meg soha a 4-6-oson. Csak kiállás kérdése.
Van haver, akinek meg sosincs bérlete (nem azért mert rossz ember, hanem nem futja rá, busz + vasút + BKV havi 30e: vagy eszik minden nap, vagy bérletet vesz), folyton bliccel, mondjuk az még a közteres idők előtt volt, hogy rendszeresen együtt utaztunk, nála legtöbbször már abból levette az ellenőr, hogy nincs értelme próbálkozni se, ahogy mondta, hogy nincs jegye. Egyszer azon röhögtem, hogy tőle annyival továbblépett, hogy "maga biztos a boltban se szokott fizetni", 2 lépéssel odébb meg már írta valakinek a büntetést.
Elküldve: 2011. 12. 11. 19:24
Elküldve: 2011. 12. 14. 20:20

Súgó
A téma zárva.