Idézet
Hát ha elsődleges fejlesztési platformnak szánod, akkor rohadtul nem tűnik ideális megoldásnak. Kicsi a munkaterületed, és max 2 giga ramod lehet, + egy fosgyenge (in-order, 2 issue ), egymagos chippel akarsz multitaskolni. Plusz ezek nem arra vannak, hogy egész nap nyúzzad. Mennyire fontos a mobilitás (kis méret, akkuidő, tömeg)? Ennyi pénzért én valami régebbi használt gépet vásárolnék, szigorúan business classból.
Van egy reeegi gepem (CLEVO), de az mar annyira megbizhatatlan, hogy az uj backup-nak, es utazo gepnek kellene. Igazabol, ami az eee mellett szolna, az a kis meret es hordozhatosag, az akkuido annyira nem lenyeges: szoktam utazgatni, soxor dolgozni/demozni is kell, de altalaban mindig van dugasz a kornyeken.
Volt mar aki le szeretett volna beszelni a geprol, de gondoltam, keresek valakit, akinek van tapasztalata ebben a temaban (tapasztalata, es nem feltetelezese).
A kijelzo merete nem problema, mert a jelenlegi 1400as felbontas soxor "sok".
A sebesseg az ami talan zavarna, de azzal is kibekulnek, ha nem kellene minden egyes kattintas utan "perceket" varni. Arra tippelek, hogy a 0 terhelesu web es adatbazis szerver annyira nem izzasztja meg a gepet, de jobban szeretnek tajekozodni, mielott szivas lenne a vege.
A billenytyuzetet erzem szuk keresztmetszetnek, legalabbis amiota elolvastam ez itteni hohozzaszolasok egyiket.