Idézet: vkrisz81 - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 22:22
szoval erosen hajlok akkor forumtarsam ajanlatara a hpra, felteve ha vegre meltoztatna irni!
mert olyantol meg elvben nem veszek aki nem valaszol!
HALLOD ???

Szia!
Én írtam mindig is, de normális esetben 20:00-tól 9:30-ig offline van. Akkor a baba az úr, meg persze a feleségem...
A "hulladék" jelző amúgy sajnos nem a fellengzős fika helye: valóban sok oda tartozik. Jómagam nem vagyok senki által "támogatva", hogy ez a frankó, vagy az a szar - HP is romlik el, nem is egy - de sajnos hetente tucatszám javítunk gépeket, s látom a márkák arányát...
Mivel pl. egy FuSiba, Asusba, etc. ugyanazt a procit, grafkártyát, stb. beleteszik, mint másba, mitől tud olcsóbb lenni (hivatalosan), mint pl. a HP, vagy a Dell? - Hát attól, hogy a kaszni egyedi, az aksi szintén, a driver, a BIOS, a support. Másképp nem megy. Így sokszor kispórolják az anyagot, kisebb kapacitású az aksi, gyengébb a szoftverkörítés, stb.
Ez elsőre nem tűnik fel, vagy ha igen, nem tűnik bosszantónak - egészen addig, amíg nem jön az első sz*pás:
- nem megy fel az oprendszer, mert nincs driver
- hamar lemerül az aksi és "sajnos" csak fél év gar. volt rá (ezt ált. elfelejtik megemlíteni az ilyen
terméket forgalmazók - tisztelet a kivételnek)
- elkezd recsegni a kaszni, majd jönnek az első repedések
- lassan lekopik a billentyűzet, s ha addig nem tanusz meg vakon gépelni, az szívás...
- a szerviz nem tud alkatrészt már a gar alatt sem, hát még utána, ha mégis akkor heroin áron.
Folytassam??? Sajnos ezek mind GYAKORLATI tapasztalatok, sajátunk és ügyfeleké, akik segítségért jönnek.