HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#621 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 07. 21:18

SSD gyorsabb, hamarabb elhasználódik - SATA HDD lassabb valamivel, de hosszabb távon megbízhatóbb (persze, ha nem gyárihibás).

Én az MSI Wind-et venném.

#622 Felhasználó inaktív   gyorol 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 08. 13:08

jövő héten végre megrendelhetem a notit, összejön addigra a pénz... de nézegettem őket és van 1-2 vetélytárs, mutatom őket, hátha valaki tapasztaltabb mint én:D (egyedül a processzorokat nem ismerem ugyhogy abban jöhetne a help 1000el!!)

ezt teljesen jónak találom, nagy képernyő,a videókari is elfogadható és az ára is ... : http://depo.hu/hewle...d/6820s_ke164es

ez is szép darab:
http://depo.hu/asus/f5sl-ap023

ez volt az alap amit kinéztem:
http://depo.hu/msi/gx610px-059hu

a gép főleg gamelésre kellene, meg képszerkesztés, HTML... ugy gondolom hogy ezek a gépek mind megfelelőek, csak a minőség miatt írtam többet, ha lehet valaki segítsen hogy melyik lenne a legmegfelelőbb választás:)
a válaszokat előre is köszönöm  :respect:

#623 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 11:18

Szerintem, ha játékra kell, akkor egyértelműen kiesik a HP, és az ASUS meg az MSI közül én inkább az MSI-t venném, habár nem egyértelműen jobb az ASUS-nál. Az MSI-nek fényes, de jobb felbontású, ami játéknál jól jöhet, valamint nagyobb a merevlemez kapacitása, így több játék is ráfér, valamint a grafikus chip is erősebb, mint az ASUS-ban. Kártyaleolvasója gyengébb az ASUS-nál, és a processzor sem mondhatnám, hogy jobb az 1,8GHz-es Core2Duo-nál, de játékra a Turionok sem rosszak.

#624 Felhasználó inaktív   gyorol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 14:28

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 11:18

Szerintem, ha játékra kell, akkor egyértelműen kiesik a HP, és az ASUS meg az MSI közül én inkább az MSI-t venném, habár nem egyértelműen jobb az ASUS-nál. Az MSI-nek fényes, de jobb felbontású, ami játéknál jól jöhet, valamint nagyobb a merevlemez kapacitása, így több játék is ráfér, valamint a grafikus chip is erősebb, mint az ASUS-ban. Kártyaleolvasója gyengébb az ASUS-nál, és a processzor sem mondhatnám, hogy jobb az 1,8GHz-es Core2Duo-nál, de játékra a Turionok sem rosszak.

:respect: köszi :respect:

#625 Felhasználó inaktív   lavassa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 10. 21:07

Helló!
Szeretnék laptopot venni. :) Egyetemre kellene, és úgy hallotttam, hogy lesz egy kevés CAD is, egyébként más igényem nem nagyon van. Eddig ezt néztem: R61, de rájöttem, hogy még sohasem törtem össze dolgaimat, tehát asszem nem kell az erős váz, ennyi pénzért meg már jobb gépet is kapni. Pl ezt a kettőt néztem ki: Toshiba 1 Toshiba 2. Mi a véleményetek? Körülbelül ebben az árkategóriában van jobb ötletetek?
Még valami: azt olvastam, hogy a Core2 T8xx-ek fogyasztása kisebb a T7xx-ekénél. Ez érezhető különbség? És milyen pl egy T5xx-hez képest?

(legjobban asszem ilyet szeretnék, csak a pénz.. renew-ban meg nem találtam :( )
Köszönöm a segítséget!

#626 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 11:21

A Toshibáknál a hordozásra szánt típusok a Tecra megnevezésűek. A Satellite-ok nemtom mennyire bírnák a hordozást, de ez valójában tőled függ, hogy mennyire fogod óvni. A kettő közül persze  a  drágább a jobb, de szerintem az "egy kevés CAD"-hoz elég egy T7250-es is.
A T8*** széria valóban kevesebbet fogyaszt, de nem hinném, hogy te ebből sok különbséget vennél észre, ha mondjuk összehasonlítjuk egy ugyanolyan órajelű T7***-essel. Pár perc különbség lehet, de ez szerintem nem számottevő. T5***-ös szériát már talán nem érdemes venni, esetleg kisebb anyagi háttérrel rendelkezőeknek lehet jó alternatíva.

#627 Felhasználó inaktív   lavassa 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 11. 21:48

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. aug. 11., hétfő - 11:21

A Toshibáknál a hordozásra szánt típusok a Tecra megnevezésűek. A Satellite-ok nemtom mennyire bírnák a hordozást, de ez valójában tőled függ, hogy mennyire fogod óvni. A kettő közül persze  a  drágább a jobb, de szerintem az "egy kevés CAD"-hoz elég egy T7250-es is.
A T8*** széria valóban kevesebbet fogyaszt, de nem hinném, hogy te ebből sok különbséget vennél észre, ha mondjuk összehasonlítjuk egy ugyanolyan órajelű T7***-essel. Pár perc különbség lehet, de ez szerintem nem számottevő. T5***-ös szériát már talán nem érdemes venni, esetleg kisebb anyagi háttérrel rendelkezőeknek lehet jó alternatíva.

Értem, és köszönöm a választ! Azt hiszem, nem lesz baja a hordozástól, úgyhogy talán lehet egy Satellite is...

#628 Felhasználó inaktív   Oti89 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 12. 16:40

Sziasztok.Notebook vásárlás előtt állok.230Eft amit rá tudnék szánni.Igazából vegyes használatra kellene,de internetre szövegszerkesztésre használnám leginkább.Webkamera is legyen benne.Eddig a dell-t hallottam jónak de a számtek boltba azt mondták nem lehet bőviteni és a szervize drága.Ő az asust ajánlotta.
Ha nem gond küldjetek már pár gépet ami ebben az árkategóriában a legjobb.Előre is köszönöm a válaszokat.

#629 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 16:56

Mindet lehet bőviteni, kérdés az ár. De hogy Asust Dell helyett, annak általában egy oka szokott lenni: az, hogy Asust tartanak, Dellt meg nem.
Mellesleg, vegyes, netre, buzgárkodni, minek egy gép 230ért? Vagyél egy Windet 100ért, és jóccakát.

#630 Felhasználó inaktív   Oti89 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 12. 17:10

azért akarok ennyiért gépet mert nem akarom mindig szervízbe hordani meg azért kitudom használni a gép adotságait.Szóval küldjetek légyszives pár jó laptopot ebben az árkategóriában.köszi

#631 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 20:51

dellt vegyel, NBD - next business day - garival, es akkor 24 oran belul csinaljak is a problemad ha baj van. gepet nem tudok ajanlani mert en nemet arakat nezek amik kb fele az itthoniaknak. szoval mindenki hozongene h en tudok ti nem, pedig hozathatok nektek is csak kerni kell meg eloleget adni...

#632 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 07:05

230as gépet is lehet szervizbe hordani, nincs ilyen szabály. Ilyenkor jön jól a Dell 3 év garanciája, mondjuk...

#633 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:37

Idézet: Oti89 - Dátum: 2008. aug. 12., kedd - 17:40

Sziasztok.Notebook vásárlás előtt állok.230Eft amit rá tudnék szánni.Igazából vegyes használatra kellene,de internetre szövegszerkesztésre használnám leginkább.Webkamera is legyen benne.Eddig a dell-t hallottam jónak de a számtek boltba azt mondták nem lehet bőviteni és a szervize drága.Ő az asust ajánlotta.
Ha nem gond küldjetek már pár gépet ami ebben az árkategóriában a legjobb.Előre is köszönöm a válaszokat.

Én is az MSI Wind-et ajánlanám, ha úgysem játszol semmivel - alap feladatokra tökéletes.
Veszel hozzá egy usb2.0-s külső DVD-írót, és kész.
Mondjuk ha nem sürgős, megérné megvárni, milyen gépet hoz ki a Lenovo ebben a kategóriában.

Apropó, ha tényleg hosszabb távra tervezel, és tényleg mozoghatsz 200 felett kicsivel, szerintem R szériás Lenovo Thinkpadekben gondolkozz.
Két példa, de van belőlük ezerféle - garikiterjesztéssel tökéletes, mondjuk webkamera az maradna külső asszem...  :think:

#634 Felhasználó inaktív   Oti89 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 13. 09:50

És ehez mit szoltok?

http://www.laptop.hu/index.php?main=main&p...&mode=laptop_uj

#635 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 12:00

Idézet: Oti89 - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 10:50

Háááát, erős proci, már-már feleslegesen sok RAM és nagy vinyó, elégtelen 3D grafikus teljesítmény, fapados vista - nem valami kiegyensúlyozott, az biztos.

#636 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 16:01

Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 12:00

Háááát, erős proci, már-már feleslegesen sok RAM és nagy vinyó, elégtelen 3D grafikus teljesítmény, fapados vista - nem valami kiegyensúlyozott, az biztos.

Egy kicsivel jobb VGA - ha talalsz - es nagyon meg leszel vele elegedve. ;)

#637 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 08:32

Tudja valaki hogy mi mit jelent a HP laptop kodokban? Van ket model: FH001AW es GB978EA a vas latszolag ugyanaz, de az elobbi olcsobb es 3 ev gari van ra mig a masodikra csak 1 ev jar.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#638 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 09:12

Sziasztok !

Egy ismerősnek keresek notebook-ot és ebben szeretném a segítségeteket kérni. A kiindulási pont, hogy Sony Vaio-t szeretne főleg irodai munkára (Office + netezés) valamint filmnézésre (főleg DVD-ről). 150.000 Ft-os kerettel rendelkezik. Légyszi ajánljatok egy típust. Előre is köszi.

#639 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 21:00

sziasztok, picit off, de letezik-e nem-SATA laptopvincsi ami meglehetosen nagy meretu (tarkapacitasra...), 160g v nagyobb?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#640 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 21:52

kozben megtalaltam hogy letezik...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.