HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#81 Felhasználó inaktív   issium 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 05. 23:18

Hello mindenki!

Segítséget szeretnék kérni! Laptopot szeretnék vásárolni.
HL2 alapú játékokra kéne,
játszásra és pálya- model- szerkesztésre. Nem kell,
hogy teljesen maxon menjen, de azért a közepes beállításokat
már bírja.
(CS:S Recommended: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM,
DirectX 9 level graphics card)
Az ára kb 200-250e körül kéne hogy legyen.
Dell-ről és HP-ról úgy tudom, hogy megbízhatóak.
Eddig ez lett kinézve:
Dell gép
Csak a tudatlanságom, miatt nem tudom felmérni a laptop
képességeit a játékhoz képest.
És csak laptop jöhet szóba. Azért is irtam ide.  :)

Köszönöm!

#82 Felhasználó inaktív   maxiri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 15:37

Idézet: issium - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 23:18

Hello mindenki!

Segítséget szeretnék kérni! Laptopot szeretnék vásárolni.
HL2 alapú játékokra kéne,
játszásra és pálya- model- szerkesztésre. Nem kell,
hogy teljesen maxon menjen, de azért a közepes beállításokat
már bírja.
(CS:S Recommended: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM,
DirectX 9 level graphics card)
Az ára kb 200-250e körül kéne hogy legyen.
Dell-ről és HP-ról úgy tudom, hogy megbízhatóak.
Eddig ez lett kinézve:
Dell gép
Csak a tudatlanságom, miatt nem tudom felmérni a laptop
képességeit a játékhoz képest.
És csak laptop jöhet szóba. Azért is irtam ide.  :)

Köszönöm!

Najó, már ne is haragudj meg, ezt feletsd el! :) A dell notik 250e Ft -TÓL érnek valamit. Ez alatt csak net... Amiket ajánlani fogok, azok Acerek. Ezekkel már elég jó grafikán el fog hasítani egy-egy map-editor/játék. Jó árban is vannak. :cool:
Legolcsóbb
Drágább egy picit
Legdrágább
A Legolcsóbb -ban 160 GB hdd van és egy kicsit gyengébb proci.
A Drágább egy picit -ben jobb proci van és 160 GB hdd.
A Legdrágább -ban pedig jobb proci és 250 GB hdd.

A perifériákat nem néztem, de azt inkább az acer.hu -n nézd meg, mert a senorg.hu-n nem egyszer vettem észre, hogy elírták a perifériákat.

Az árak szerintem nem vészesek, de Te döntsd el, hogy milyet szeretnél. Ezek szerintem jó gépek!

Minden jót!

Szerkesztette: maxiri 2008. 02. 06. 15:38 -kor

-|[ Magyarország, szeretem!!! ]|-

#83 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 07. 18:30

Az Auchanban holnaptól akciós lesz HP530-as notebook 89.990-ért.

Éppen laptopvásárlás előtt állunk, és érdekelne hogy mit tud ez a kütyü? Nagyon távol álnak tőlem ezek a szerkezetek, de azt tudom hogy csak netre, filmnézésre, kisebb flas játékokra lenne használva. Elég erre ez a típus? MEgbízhtó? Mondjuk 3 év garival adják...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#84 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 07. 20:18

Idézet: keselyuu - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 18:30

Az Auchanban holnaptól akciós lesz HP530-as notebook 89.990-ért.

Éppen laptopvásárlás előtt állunk, és érdekelne hogy mit tud ez a kütyü? Nagyon távol álnak tőlem ezek a szerkezetek,

Szerintem előbb tájékozódj, hogy pontosan milyen kaliber kellene, aztán nézzél modellt. Mert most úgy vagy vele, van valami 100 alatt, oszt jajj notebook kell, ez meg biztos pont jó nekem...
Make love not Wor.

#85 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 22:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 20:18

Szerintem előbb tájékozódj, hogy pontosan milyen kaliber kellene, aztán nézzél modellt. Mert most úgy vagy vele, van valami 100 alatt, oszt jajj notebook kell, ez meg biztos pont jó nekem...

Szia! Megtenned, hogy a par posttal feljebbi hozzaszolasom elolvasod es par mondatban kicsit felvilagositanal? Elore is koszi szepen!
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#86 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 07:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 19:18

írtam hogy mire kellene, ha játszani akarok (amit nem nagyon) akkor itt az asztali gép, ez csak az asszonyna kéne hogy elüsse az időt. A teljesítmény másodlagos, inkább a megbízhatóság a fontos.
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#87 Felhasználó inaktív   vlxe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 10:32

Idézet: Boba - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 23:54

Sziasztok!

Asszonypajtasnak nezek laptopot ugy 150 brutto kornyekeert. Mit javasolnatok?

Kineztem en par tipust, es volna is egyket keredesem. Pl ha a konfiguracio tobbi resze kozel azonos es csak a prociban van kulonbseg akkor a Dualcore Pentiumot (a tipusban pl T2130 van) vagy Amd Athlon X2 (TK-55) reszesitsem elonyben, vagy tokmindegy? Hordozva lesz valoszinuleg a gep, szoval akku ido es melegedes fontos lehet.

5letek, tippek? Elore is thx!

Szia!

akkuidő és melegedés szempontjából egyértelműen én az új szériás Acereket ajánlom :) egyáltalán nem melegednek (ha csak nem járatod fullon  ;) ) a két proci közül meg véleményem szerint az Intel a nyerő :) nem csak ebben az árszegmensben hanem szinte minden szinten az Intel CPU-i a nyerők  :cool:

mellesleg mível mondtad,hogy asszonypajtinak kell :) ígyhát szerintem szeretné a dízájnt is :)

Szerkesztette: vlxe 2008. 02. 08. 10:34 -kor

CPU:Intel® Core2 Duo T7300,CHIPSET:Intel® PM965 Express,GPU:NVIDIA® GeForce Go 8600M-GT 256MB,2GB RAM 667MHZ,160GB S-ATA,

#88 Felhasználó inaktív   maxiri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 15:53

Hali!
Akinek van HPQ 6720s notebookja, az legyenszíves írja meg, hogy mennyit megy el akkuról, mivel ez alapján választok notit :) . Előre is köszi!
Minden jót! ;)
-|[ Magyarország, szeretem!!! ]|-

#89 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 16:05

Idézet: Boba - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 22:25

Szia! Megtenned, hogy a par posttal feljebbi hozzaszolasom elolvasod es par mondatban kicsit felvilagositanal? Elore is koszi szepen!

Asszonynak úgyis az Acer fog tetszeni, elmúlt években a minősége is javulni látszott, de a nevem majd 3 év múlva melléírom egy mostani modellnek :-) Szervizháttere jó, év végén teleszórtam a családot az 5310-esekkel, beépített webkamera, csókolom, csak a maga 3 kilójával elég nehéz cipelni.

Van belőle kisebb kivitel, meg Core2-es, nekem ezek a bejövősek, ha occsó kell. Esetleg ha a Toshiba L40-12X bejön Neki, akkor abban lehet bízni, tán bruttó 170ezer körül van Core2-vel, Vistával. Itt mindig a nő a nehéz tényező, mert "jááájderonda", meg aztán szögletes és nehéz is. Toshibában nincs BT, kisebb Acerban van BT, össze lehet sakkozni.

Esetleg nyomkodjátok meg valamerre, sok noteszboltban ki van téve, csak sajna csajoknak alapesetben a Fusik tetszenek, attól én meg hányok  :Đ
Make love not Wor.

#90 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 16:07

Idézet: keselyuu - Dátum: 2008. febr. 8., péntek - 7:04

ez csak az asszonyna kéne hogy elüsse az időt. A teljesítmény másodlagos, inkább a megbízhatóság a fontos.

Ha megbízhatóság kell, akkor elmúlt 10 év alapján Dell/Lenovo, azokban sok hiba nem volt, de nem éppen 99ezres kategóriásak, meg asszony hamar rámondja, hogy yáááájderanda :-) Nálam már be vannak idomítva, IBM R51-em is teljesen megfelel a fehérnépeknek  :up:
Make love not Wor.

#91 Felhasználó inaktív   auster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 10:53

Új laptopot vennék, de nem igazán tudom, hol érdemes nézni. Már voltam a notbook.hu, laptop.hu, usanotebook.hu ipon, oldalakon. Hol érdemes még nézelődni? Remélem, ez nem számít reklámnak.
Köszi

#92 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 11:27

hp compaq 530 a netezős dolgokra töléletes, annyit pont megér. csak meg kell nézni hova szól a garija, amit a madaras tecsóban adnak.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#93 Felhasználó inaktív   vlxe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 14:39

Idézet: auster - Dátum: 2008. febr. 9., szombat - 11:53

Új laptopot vennék, de nem igazán tudom, hol érdemes nézni. Már voltam a notbook.hu, laptop.hu, usanotebook.hu ipon, oldalakon. Hol érdemes még nézelődni? Remélem, ez nem számít reklámnak.
Köszi

szia!

én max ezeket ajánlom :) de csak saját vélemény :) én azt tartom elsőszámú szempontnak,hogy ár+milyen a szervíz :) nagyon nagy gond lehet ha valami elromlik a gépedben és nem igazán jó a szervíz :) én egyértelműen notebook.hu-t ajánlom.

üdv
CPU:Intel® Core2 Duo T7300,CHIPSET:Intel® PM965 Express,GPU:NVIDIA® GeForce Go 8600M-GT 256MB,2GB RAM 667MHZ,160GB S-ATA,

#94 Felhasználó inaktív   Nofrit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 17:01

Sziasztok!

E topik miatt regisztráltam én is. Új laptopot szeretnék venni, de fogalmam sincs milyet kéne... Eddig volt egy Fuzitsu Siemensem, de három éven belül felmondta a szolgálatot: darabokra hullott. Most valami erősebbet szeretnék, ami strapabíróbb, bírja az utazásokat. Gyorsa legyen, lehessen vele filmet nézni, DVD-t írni, wifizni, zenét hallgatni, menjen rajta a Word. S körülbelül olyan 100-150.000 Ft-ba kerüljön. Szerintetek van ilyen? S ha igen, melyik az? Én az ACER-ekben gondolkodom, amikben Core 2 Duo proci van...

#95 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 17:07

Sziasztok! Koszi szepen a valaszokat, most johet a jarogatas ide-oda... de elotte meg probaljuk neten beloni, hogy kb merre erdemes kutakodni.

Az asszony izlese meglepoen jo amugy, az en HP NC4000-em is tetszik neki. :D

Neten meglestem a HP530ast. Pofas kis szerkezet, meg is felelne... az Intel GMA950 viszont aggaszt kicsit. A gep nemlesz jatekra hasznalva, max par flash-es jatek gondolom, de videolejatszasra igen. Bar gondolom egy 2magos proci csak megbirkozik egy 720p-s videoval.

Szoval ha azt mondjatok a GMA950 nem gaz, akkor meg is van a nyertes noti, amit megprobalok asszonypajtasnak beadni.

Meg egy kerdesem volna... A notit ahogy neztem alapbol Vista Home Basic-el adjak. Van ra mod, hogy XP prof-ra lehessen legalisan downgradelni?

Szerkesztette: Boba 2008. 02. 09. 17:21 -kor

#96 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 17:45

Hopp, utolso utani kerdes... Celeron M procik is vissza tudjak venni az orajeluk? Bar elsosorban Core Duo procikat keresunk, de az ar megiscsak fontos.

#97 Felhasználó inaktív   vlxe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 15:56

Idézet: Nofrit - Dátum: 2008. febr. 9., szombat - 18:01

Én az ACER-ekben gondolkodom, amikben Core 2 Duo proci van...

szia!

szerintem elég jófele gondolkozol :) :)  ha valamit kinézel és tetszik írd ide be aztán mondunk véleményt! :cool:

üdv

#98 Felhasználó inaktív   Nofrit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 17:51

Találtam egyet (bár ez nagyon drága, szóval nem tudom, hogy egyáltalán gondolkozhatom-e rajta, de beleszerelmesedtem - a színébe, nem tehetek róla, álmodozó vagyok): MSI PR200X- PINK. Viszont én ezt a márkát szinte nem is ismerem. A másik pedig a ACER EXtensa 5620G

#99 Felhasználó inaktív   Darkoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 21:04

Sziasztok!

Lassan, de biztosan laptop vásárlásra adom a fejem.. :)
Egy olyan középkategóriás gépet szeretnék, amin az alapdolgokat meglehet oldani, (filmnézés, tanulás, zene stb), és nagyjából az 1-2 éves 3D-s játékok is pörögjenek rajta. Az már hab a tortán  ha a tavalyi egykét izmos játék csordogál rajta, de nem a fő szempont.

Ezt a notebookot néztem ki magamnak...

Mi a márkáról és a típusról a véleményetek? Árban és felszereltségben jónak találom...

ATI Mobility™Radeon™ HD2400 256MB kártyával van felvértezve. Az milyen kategóriát képvisel, és mire képes nagyjából?

Szerkesztette: Darkoo 2008. 02. 10. 21:05 -kor

#100 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 22:49

Boba:
a) filmnezeshez miert ne lenne jo az integralt videokartya? azoknak alapvetoen a 3D-vel van gondja..

b) multkor kiderult, hogy Vistabol csak talan az Ultimate-et (esetleg meg egy felsokategoriasat) lehet downgrade-elni. szoval legalisan csak ugy, ha veszel hozza.

c) Celeron azert Celeron, mert nem vesz vissza. (legalabbis regen egyertelmuen igy volt, es csodalkoznek, ha ez valtozott volna.)

Nofrit: szerintem neked egy hasznalt, de felsokategorias lenne a megfelelo! esetleg egy rebuild/refurbished, aminek meg garanciaja is van. (az altalad leirt igenyeket kielegiti az en p3-as 320M-as Compaq-om is, szoval egy picit ujabb mar vegkepp!)

Szerkesztette: bogdan 2008. 02. 10. 22:50 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

Téma megosztása:

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7