Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. máj. 20., szerda - 13:08
Nyilván egy kameráért nem fogok inspiront venni latitude helyett (újabbakban viszont van), ha mondjuk egész nap nyúzni akarom a gépet meg hurcolászni állandóan. A táskámban van egy rahedli külső cucc a géphez, volt pl. mikrofon is. Mégis, havonta egyszer voltam hajlandó elővenni, ha olyan valaki hívott épp skypeon... De macera. Fogalmazzunk úgy, hogy hordozott gépnél az olyan eszköz, amelyiknek az a fő funkciója, hogy készenlétben legyen (ld. mikrofon voip miatt), jobb, ha beépített. De tény, hogy a videotelefon nem létszükséglet, sőt, sokan idegenkednek is tőle, tehát webkamera kihagyható.
Kártyaolvasó ritkán kell, az is van külső, viszont többször is elnapolom a kártyaolvasóval kapcsolatos feladatot, míg rászánom magam, egészen egyszerűen azért, mert elő kell venni, be kell dugni, stb. Ha beépített lenne, biztosan előbb megcsinálnám, amit kell.
Nem nagy munka rácsatlakoztatni, de ha gyakran kell pár percre, az igen kényelmetlen. Anno külső billentyűvel kezdtem, azon jobban ment a gépelés, de pontosan emiatt szoktam le róla - naponta min. 2* kellett más billentyűzetre áttérnem, és akkor még nem számoltam azt, ha épp olyan helyen kellett, ahol nem volt külső.

Súgó
A téma zárva.