Idézet: meszi160 - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 12:20
Köszönöm az eddigi segítséget!
Sajnos 30-nál többet nem tudok rászánni, már így is feljebbtornáztam a keretemet rá.
Végül is nekem azért kellene hogy szobák közt lehessen hurcolászni, de a nagy gépet unom már ide-oda rakni, viszont azt még meg tudom tenni hogyha kicsinek találom a monitorát, hogy az itthoni TFT-t lehúzom a gépemről és rádugom ha ez megoldható.
Még az lenne a kérdésem hogy az a dokkoló micsoda?
Ha elmennék megnézni, akkor mire kell figyelni egy ilyen gépnél, vagy érdemes valami tesztprogramjellegű valamit lefuttatni rajta?
Köszönöm.
A dokkoló az egy olyan kütyü, amire rácsatlakoztatsz otthoni monitort, egeret, billentyűzetet, tápkábelt, így ha hurcolászod notit, hazamész, belerakod dokkolóba, és semmit nem kell kötögetned, egyből egy otthoni gépként tudod használni. Kb ennyi.
Mire érdemes figyelni?
Szerintem kijelző (pixelhiba, elöregedés), billentyűzet nincs e elkopva, agyonhasználva (én egy "zongorázással" letesztelem

), touchpad működik e, vinyó állapota, nem bad sectoros stb, sérülések, kontakthiba, gyanús viselkedés, ennyi jutott eszembe.
Tesztprogramról konkrétat most nem tudok, vannak monitor meg vinyó tesztelők, meg ott az Everest.