Idézet: gazdi - Dátum: 2008. Apr. 12., Saturday - 12:20
Alapvetően tetszenek, a keleti hangulat jön át rajtuk.
Az első képnél balról és fentről szűkre vágnám, a lampionig, egyrészt mert az ég kiégette ott a vékony ágakat, másrészt mert felesleges. Talán erősebb lenne fakított hátsó (most sárgás) lombozattal, ha nem idegenkedsz az erős átalakításoktól.
A másodiknál bizonytalan érzésem van. Ha impresszionista szemmel nézem, akkor a fények és folthatások jók, de a technokrata énem elkezdi keresni a részleteket. Talán egy jóval szűkebb vágással ki lehetne elégíteni.
Koszonom
Az elso kep baloldali vagasa jogos erszrevetel, kosznom!
Megnezem ugy is, ha kifakitom a hatterben benne maradt fat.
(Igazabol van egy "trukk" a kepen, amit a feliratokat ertok azonnal eszrevennek. Tukroztem a kepet, valahogy igy jobbnak erzem az egyensulyat. Viszont folyamatosan ott van bennem ha ranezek, hogy a feliratok tukrozve vannak... Igazabol az eredeti kep tetszik, de valahogyan az utomunkak soran olyan erzesem lett, hogy elvesztette a varazsat nekem. Kivancsi voltam megfog-e valakit es szerencsere akadt egy jelentkezo a szemelyedben, mar megerte

)
A masodikkal viszont mar igy is nagyon megvagtam egy belogo villanydrotpar miatt.
(Sajnos nagyon le volt korlatozva, hova mehetunk be a templomon belul. Meg igy is sart dagasztottam es tabla es sator koze bujva helyezkedtem a fotoert. Utana le is masolt minden arra jaro japan is

)
Minel tobbet szerenek megtartani a lemeno nap fenyeben furdo levelek es az arnyekos levelekbol, de teremeszetesen megfogadom a tanacsodat es megnezek egy meg szukebb vagast is. Bar mikor probaltam akkor vagy felborult a levelek aranya, vagy nem latszott mi is lett lefotozva. Majd most tobb energiat fektetek bele, koszonom