Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 02. 20. 01:27
Én meg normálisan működőt kb. senkinek nem tudtam eladni, kisvállalkozós csoportokban meg szinte mindenhol a shoprenterről regélnek, hogy az de marha jó. Mondjuk adtak ott már elég sok fasz tanácsot, miért pont ez lenne értelmes...
Eddig Tictail-t használtam. Amire nekem kell arra q jó, ingyen van (havi 1.5€-t fizetek hogy saját domaint használhassak). Korlátozott, de amit tud azt jó minőségben, és nagyon egyszerűen. Kb 2-3 óra alatt lőttem be és indítottam el a webshopom rajta, azóta se kellett hozzányúlni.
Shoprenterrel q sok órát elbasztam eddig, most már kezd alakulni, de nagyon távol van a Tictailtől, sokkal több pénzért.
Tictail-lel 2 bajom volt: csak paypallal tudom használni, az meg vásárlásonként átlag 4.7% jutalék (a nagy forgalomra kapott kedvezménnyel együtt), és utána kötelező usdhuf váltáson még 3% jutalék. Valamint valami számlázó integráció is kéne. Így jutottam el a Shoprenterig (Six payments-el kb 1% a jutalék, és számlázz.hu integráció is van), és mást azóta se találtam, ami akár csak látszólag megfelelne.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.