Sharknado (2013)
Volt itt ajánlóban, vagy valamelyik filmes topikban, igaz a 3-as és 5-ös rész, én pedig még csak az első részt próbáltam be. Nem véletlen, hogy az imdb-t kivéve egész jó értékeléseket kapott mindenhol. Lényegében szándékosan bóvlira fogott paródia, de nem olyan, mint az Airplane vagy a Naked Gun, hanem látszólag próbálja magát teljesen komolyan vetetni, mint a Bruce Lee és Chuck Norris filmek, de akkora lámaság, annyi hülyeség van benne összesűrítve, hogy majdnem minden jelenetet végig lehet röhögni. Már aki szereti az ilyesfajta humort. 7,5/10-et simán adok neki, és megnézem a folytatásait is, az tuti. A náci holdbázisosat egyelőre még nem találtam meg, de az is fog esélyt kapni.
Plusz most karácsonykor benyomattam én is egy kis Home Alone-t, ha már a magyar adókon is mindig adják, de 23 éve nem jutottam oda, hogy megnézzem újra. Kár volt újranézni, nagyon pisis és unalmas volt, kifejezetten irritált, pedig gyerekfejjel anno jó filmnek tűnt. Ezzel szemben az Airplane! még mai szemmel nézve is élvezhető, igaz néhány helyen kicsit fárasztó.
Szerkesztette: Raynes 2017. 01. 02. 16:47 -kor