Idézet: Raynes - Dátum: 2017. 01. 30. 02:04
Előrebocsátom, hogy 8,8/10-et adnék neki. Marha jó film volt. Valami Sharkonado szintű kreténségre számítottam, és bár az is szórakoztató volt a maga módján, de ez a film valami zseniális. Sokkal visszafogottabb, koncepcionális és politikai humora van, sok jelenetet nyúltak más űrcsatás, nácis filmekből, és iszonyat nagy egysorosakat is beletettek sok jelenetbe. Nem csak a képi megvalósítás általában, de a CGI is elég igényes, nem bóvlikategória, látszik, hogy tényleg irdatlan pénzt beletettek. Aki még nem látta, kötelező darab, nem fog csalódni. Egyedül amiatt nem adtam neki 9 fölötti pontszámot, mert a nyelvek keverése (német, angol), meg a nemzetközi szereplőgárda egy része egy nagyon picit visszahúzta nálam a minőségérzetet, de tényleg nem túlzottan. Rég szórakoztam jól ennyire egy mozifilmen, talán a 2000-es évek elején, még mielőtt a sorozatok átvették az uralmat (nálam is és globálisan, a filmiparban).
Én anno addig néztem, míg a néger srác odakeveredik a holdra, de akkor már annyira fájt, hogy abbahagytam.
Lehet most adok egy második esélyt.

Súgó
A téma zárva.