HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 14. 16:38

tropic thunder imdb alapján elég jól sikerült.. http://www.imdb.com/title/tt0942385/
JóSebesség

#422 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 16:40

imdb alapján (tőlem egy négyest kapott Downey Jr. miatt csak), Rotten Tomatoes alapján, de szerintem kritikán aluli, hosszabban itt.

Szerkesztette: spidey 2008. 09. 14. 16:41 -kor

#423 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 16:46

engem a promok meggyőztek, de inkább várok egy r5/dvdscrt, mozit inkább skippelem.
JóSebesség

#424 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:08

Heten lattam a
- Tropic Thunder (ultrasz@r, no comment)
es a
- Utazas a Fold Kozeppontja Fele (kis delutni mesenek teljesen elmegy, akarhogy is utalom Brendan Frasert, illetve vegre 3D-be is latni egy filmben elo szereploket)

Ennyi :)

Szerkesztette: Vertigo 2008. 09. 14. 17:09 -kor

#425 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:50

Tropic Thunder : Iszonyat jó, nagyon jól parodizálja az összes f@s csáknorriszosrambósvijetnámos vackot, és kicsit hálivúdot is, 2x láttam moziban :) A színészek nagyon jók, az általam nem szeretett Tom Cruise is sziporkázik. Az filmhez megcsinált kamu színészek, filmek, honlapok meg zseniálisak. Szóval én meg ajánlom. Egy negatívum van benne, aki nem szereti a csúnya beszédet az azért ne nézze meg. :cool:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#426 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 12:35

Idézet: spidey - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 16:35

Höjj, saját Top250... :) Legtöbb egyébként jó, de azért van itt 1-2 kakukktojás, pl. Vörös Bolygó?  :think:

A Vörös bolygó szerintem nagyon eltalált film.
Jó a szereposztás, a látvány, a zene. Végig izgalmas és fordulatos marad, nincsenek üresjáratok.
Mondjuk nálam szinte minden sci-fi nagy előnnyel versenyez, de néha ezt a műfajt is nagyon el tudják cseszni, pl. Lost in Space.
Wherever you go, go with all your heart.

#427 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 12:41

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 13:35

Jó a szereposztás, a látvány, a zene. Végig izgalmas és fordulatos marad, nincsenek üresjáratok.
Mondjuk nálam szinte minden sci-fi nagy előnnyel versenyez, de néha ezt a műfajt is nagyon el tudják cseszni, pl. Lost in Space.

Mostanában nagyon kevés a sci-fi, sajnos :( ebből a szempontból is a 80-as évek volt a csúcspont...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#428 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:05

én is láttam a Tropic Thunder-t , természetesen moziban.

a kritika szerint is, az ne nézze meg akinek nincs humorérzéke, vagy nincs kapacitása a hasonló filmekre.
szóval aki szerint ez szar, az ne nézzen vígjátékot, mert nem az ő műfaja. én sem néztem meg a keksz és nyújorkot, pont ezért mert nem én vagyok a célözönség, aztán meg jött volna a fikázás.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#429 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:07

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 19:50

Tropic Thunder : Iszonyat jó, nagyon jól parodizálja az összes f@s csáknorriszosrambósvijetnámos vackot, és kicsit hálivúdot is, 2x láttam moziban :) A színészek nagyon jók, az általam nem szeretett Tom Cruise is sziporkázik. Az filmhez megcsinált kamu színészek, filmek, honlapok meg zseniálisak. Szóval én meg ajánlom. Egy negatívum van benne, aki nem szereti a csúnya beszédet az azért ne nézze meg. :cool:

Szívemből szóltál akárcsak az index kritika ;)

http://index.hu/kult...itika/trop0905/

1 pontjával nem értek egyet, Adam Sandler filmeket is legalább ennyire komálom. A többit aranyba lehetne foglalni :)

Szerkesztette: MarKinG 2008. 09. 15. 13:09 -kor

#430 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:20

Adam sandlert kb annyira imádom mint micimackót, ha meglátnám a legelső kezembe akadó tárggyal ütném amíg élne.

#431 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:23

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 14:20

Adam sandlert kb annyira imádom mint micimackót, ha meglátnám a legelső kezembe akadó tárggyal ütném amíg élne.

Hát, nem mindenkinek adatott meg a humor. Biztos megtudod nyalni a talpad helyette mint + skill :D

#432 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:21

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 14:05

a kritika szerint is, az ne nézze meg akinek nincs humorérzéke...

Ezek szerint a kiritika f@xsag...

...avagy ezentul tilos veigjatekokra jarnom, es ha veletlenul nevetni tamadna kedvem valamin, rogton inkabb sirni kezdjek, leven nekem akkor nincs humorerzekem, kar belem a poen, hat hmmmm  :rolleyes:

Egyszeruen az en izlesemnek (es a kornyezetem 99%-anak szinten) otvarsz@r volt a film...

(pedig en sem vagyok az a tipus aki, az elso "b@zdm3g!" utan fintorogva futok ki a mozibol) sot a csunyabeszeddel nem is volt bajom, meg a szineszek egyenkent is jol (tul)jatszottak, egyenkent 1-1 standupban meg lehet tetszett is volna, de igy egybe egy filme teve mindez, nekem nem jott be.

Egyszeruen csak az en szintemet nem uti meg ez a kultura, avagy en szintem nem uti meg ezen kultura szintjet (valaszd ki amelyik jobban tetszik, de inkabb ne mondd el melyik ;) )

u.i.
a legivcesebb az volt ebben a filmben az en szemszogembol, hogy avval a qlturha utalvannyal neztem meg a filmet, amivel az alexandra es libri konyvesboltbol kizavartak amikor Asimovot akartam venni... :(

Szerkesztette: Vertigo 2008. 09. 15. 14:23 -kor

#433 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 18:32

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 13:35

Közepes sci-fi akció szvsz, de ezen nem veszünk össze. :) Hasonló kategóriában még A Mag vagy a Contact vagy a Mission to Mars is jobb. (De ott van A Gömb vagy A Mélység Titka, az A.I...azok az igazi klasszikusok).

Érdekes, hogy a Tropic Thundert komoly amerikai kritikusok is "okos" filmnek nevezik, ami csodálatosan kiparodizálja Hollywoodot és a vietnami filmeket - szerintem otromba zagyvaság, néha összejön 1-2 értelmes utalás, a kamu előzetesek is jók, Downey nagyon alakít persze, de a rengeteg tahóság elnyomja ezeket. Arra az egyre azért kíváncsi lennék, milyen az Amazonon rendelhető Suna Szaft 49.95 dollárért - állítólag jó energiaital, de még azt is elképzelem, hogy minden komment kamu...

Ha Hollywood-szatíra kell, ott a Wag The Dog (Amikor a farok csóválja), jó filmparódia meg volt rengeteg már - ha Rambo-paródia kell, akkor Hot Shots 2.

Persze, a közönség nagy rész röhögött sokszor akkor is, amikor én nem, pedig van humorérzékem, de a fingós-böfögős stílus egy szinten túl már idegesít, főleg, hogy itt emberi fejből is falatoznak - eddig azt hittem, Jim Carrey orrszarvú s...ében turkálása a mélypont...(az életet mentő TiVo-hoz is pihentnek kell lenni mondjuk). Index is kitesz magáért: Ben Stiller "a legnagyobb zseni a kommerciális filmiparban", "pár éve sikerült realizálnom, hogy Ben Stiller és Adam Sandler nem ugyanaz",  "a film tökéletes, talán egyedül Stiller szülei hiányoznak belőle", Nick Nolte semmire sem jó - jesszus, megszokhattam volna már, de mindig rácsodálkozok, hogy ilyeneket egy ekkora lapba engednek írni...:omg:

Nem tudom, hova tűntek az értelmes vígjátékok, nincs rá igény, úgy látszik - a legutolsó, amit láttam, a Man of the Year volt.  :think:

Szerkesztette: spidey 2008. 09. 15. 18:40 -kor

#434 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 06:57

Én nem szeretem sem Adam Sandlert sem Ben Stillert sőt még Jim Carreyt sem (ha egyáltalán így írják) de a film maga tetszett, filmvígjátéknak jó volt, nem drámát vártam tőle, amúgy a mai vígjátékoktól kiver a víz egyet sem nézek meg. Szerintem ízlések és pofonok, azt meg hogy nem üti meg a kúltúra szintjét,  nos, nem kommentálom, ez egy paródia, ha kultúrát akarok olvasok otthon egy könyvet.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#435 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 08:39

Vertigo akkor te már kiöregedtél a vígjátékokból és a baráti környezeted 99%-a is, egyértelmű :D

El kell fogadni. :nevet2:

#436 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:13

Idézet: Vertigo - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 15:21

Ezek szerint a kiritika f@xsag...

...avagy ezentul tilos veigjatekokra jarnom, es ha veletlenul nevetni tamadna kedvem valamin, rogton inkabb sirni kezdjek, leven nekem akkor nincs humorerzekem, kar belem a poen, hat hmmmm  :rolleyes:

Egyszeruen az en izlesemnek (es a kornyezetem 99%-anak szinten) otvarsz@r volt a film...

(pedig en sem vagyok az a tipus aki, az elso "b@zdm3g!" utan fintorogva futok ki a mozibol) sot a csunyabeszeddel nem is volt bajom, meg a szineszek egyenkent is jol (tul)jatszottak, egyenkent 1-1 standupban meg lehet tetszett is volna, de igy egybe egy filme teve mindez, nekem nem jott be.

Egyszeruen csak az en szintemet nem uti meg ez a kultura, avagy en szintem nem uti meg ezen kultura szintjet (valaszd ki amelyik jobban tetszik, de inkabb ne mondd el melyik ;) )

u.i.
a legivcesebb az volt ebben a filmben az en szemszogembol, hogy avval a qlturha utalvannyal neztem meg a filmet, amivel az alexandra es libri konyvesboltbol kizavartak amikor Asimovot akartam venni... :(

Lol! Engem is ilyen kulturha utalvánnyal akartak elrángatni rá. Mondtam, h még azt is sajnálnám kiadni egy ilyenért. Ezek szerint (megint) igazam volt. :Đ
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#437 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:19

vagy nem.
JóSebesség

#438 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:25

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:19

vagy nem.

Nem azért, de ha nekem már az Ace Ventura "Turhatestvérek lettünk" poénja, és az Amerika Pite cakli-pakli nem jött be, akkor valszeg a hasonló humorra építő filmek sem fognak tetszeni.

Amúgy elnéztem a felhozatalt a filmválasztáskor és SEMMIt nem találtam, amire rászánnám azt az 1400 forintot.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#439 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 10:00

Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:25

Nem azért, de ha nekem már az Ace Ventura "Turhatestvérek lettünk" poénja, és az Amerika Pite cakli-pakli nem jött be, akkor valszeg a hasonló humorra építő filmek sem fognak tetszeni.

Amúgy elnéztem a felhozatalt a filmválasztáskor és SEMMIt nem találtam, amire rászánnám azt az 1400 forintot.

Egoka, kb 10 kedvencedet leírnád? Csak hogy az általad kedvelt műfajt lássam.
Amúgy egyfajta ajánló az is. (hogy ne legyen annyira off)  :)
tesa

#440 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 12:42

Idézet: tesa - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:00

Egoka, kb 10 kedvencedet leírnád? Csak hogy az általad kedvelt műfajt lássam.
Amúgy egyfajta ajánló az is. (hogy ne legyen annyira off)  :)

Válaszolok helyette. :)
Harry Potter 1
Harry Potter 2
Harry Potter 3
Harry Potter 4
Harry Potter 5
Harry Potter 6 (ha megjelenik)
Harry Potter 7 (ha megjelenik)
A többin még gondolkodnom kell.
Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.