HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 13. 22:00

én speciel a dark knight ihletéséből megnéztem a RÉGI batman 1-et újra, hát, végig fogtam a fejem annyira gagyifíling volt az egész :D

Szerkesztette: obersmith 2008. 08. 13. 22:02 -kor

Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#382 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 18:34

haver szólt hogy menjünk dark knight, mondom első részt nem láttam. mondja van első rész? gyorsan megnéztem indulás elött pont belefért az 1., megvolt éppen, hát az nem hatott meg, de a Dark Knight az igen.

ajánljatok nekem valami félős filmet. ami parás de nem durva pl NEM fejlevágós utána vígan sétálós, fröcsögős undorító... baratnövel fogjuk nézni, de ez volt a kivansaga hogy legyen egy félősfilm :D szóval amin hozzám buúj és reszket és NEM rosszullesz rajta... pszichothriller vagy nemtom.. vmi para:D ijesztgetős.. régen talán a kör volt ilyen.. nyomasztó.. elgondolkodtató.. értitek
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#383 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 07:15

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. aug. 17., vasárnap - 19:34

haver szólt hogy menjünk dark knight, mondom első részt nem láttam. mondja van első rész? gyorsan megnéztem indulás elött pont belefért az 1., megvolt éppen, hát az nem hatott meg, de a Dark Knight az igen.

ajánljatok nekem valami félős filmet. ami parás de nem durva pl NEM fejlevágós utána vígan sétálós, fröcsögős undorító... baratnövel fogjuk nézni, de ez volt a kivansaga hogy legyen egy félősfilm :D szóval amin hozzám buúj és reszket és NEM rosszullesz rajta... pszichothriller vagy nemtom.. vmi para:D ijesztgetős.. régen talán a kör volt ilyen.. nyomasztó.. elgondolkodtató.. értitek

először akartam rávágni hogy the descent, aztán olvastam hogy nemjó ha röpködnek a belek is :D, szóval megfogtál, így hajnali -kor, kávé közben még nincs ötletem :confused:
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#384 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 19:36

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. aug. 17., vasárnap - 19:34

The Panic Room (A pánikszoba). Nem annyira parás (talán csajoknak), de jól megrendezett.

Tegnap néztem a Wanted-et. Nagyon ütős misztikus akciófilm. Timur Bekmambetov feléleszti a bullet-time-ot az egyedi megoldásaival. Az (egyébként jó) történetet nem eresztik bő lére, de ennyi látványos akció mellé be sem férne már sokkal több.

James McAvoy mint főszereplő az előzetesekben nem tetszett, de nagyon belejön a figurába - nem egy Edward Furlong, de a Justin Long vagy Shia LaBeof-féle nyálgépeket fegyver nélkül is simán lenyomja, hát még fegyverrel. Angelina fenekét is látni, még mindig baromi jól néz ki, csak sovány kicsit, de nem is ő itt a főszereplő.

Tetszett a minimál-mondanivaló is, hogy idézzek: "What the fuck are YOU doing?"

Szerkesztette: spidey 2008. 08. 18. 20:07 -kor

#385 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 20:39

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 20:36

Tegnap néztem a Wanted-et. Nagyon ütős misztikus akciófilm. Timur Bekmambetov feléleszti a bullet-time-ot az egyedi megoldásaival. Az (egyébként jó) történetet nem eresztik bő lére, de ennyi látványos akció mellé be sem férne már sokkal több.

James McAvoy mint főszereplő az előzetesekben nem tetszett, de nagyon belejön a figurába - nem egy Edward Furlong, de a Justin Long vagy Shia LaBeof-féle nyálgépeket fegyver nélkül is simán lenyomja, hát még fegyverrel. Angelina fenekét is látni, még mindig baromi jól néz ki, csak sovány kicsit, de nem is ő itt a főszereplő.

Tetszett a minimál-mondanivaló is, hogy idézzek: "What the fuck are YOU doing?"

Láttam én is, ráadásul moziban, szerintem borzasztóan rossz film volt, nem is tudom mikor láttam ennyire rossz filmet, a szinkron meg csak tetézte a dolgot. :(
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#386 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 20:46

Idézet: iljicSke - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 21:39

Láttam én is, ráadásul moziban, szerintem borzasztóan rossz film volt, nem is tudom mikor láttam ennyire rossz filmet, a szinkron meg csak tetézte a dolgot. :(

Lehet, hogy a szinkron teszi. :) Nem akarok ilyen imdb-kkel jönni, de a legtöbb embernek tetszett, és köröket ver az épp aktuális Jason Statham-akciófilmre.

Szerkesztette: spidey 2008. 08. 18. 20:48 -kor

#387 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 21:07

Idézet: iljicSke - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 21:39

Na, nekem is ez volt a véleményem róla. Kevés ilyen rémes filmet tudnék így hirtelen felsorolni. Pedig semmiféle negatív előfeltételezésem nem volt hozzá. Ráadásul azt hallottam, h csinálják a második részét. :omg:
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#388 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 21:12

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 21:46

...és köröket ver az épp aktuális Jason Statham-akciófilmre.

Mondjuk az nem merce... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#389 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 24. 21:16

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 21:46

Lehet, hogy a szinkron teszi. :) Nem akarok ilyen imdb-kkel jönni, de a legtöbb embernek tetszett, és köröket ver az épp aktuális Jason Statham-akciófilmre.

Melyik aktuális filmre ver köröket? Erre azért kiváncsi lennék. Ha a transporterre akkor még azt mondom, hogy ok izlések. De mi az aktuális most szerinted?

Szerkesztette: Mumia 2008. 08. 24. 21:17 -kor

#390 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 24. 21:20

Benny és Joon

amerikai romantikus vígjáték, 98 perc, 1993

Kép

Idézet

Joon bájos és okos lány, ráadásul művészi hajlamokkal is rendelkezik, de kórosan kiegyensúlyozatlan. Benny, a bátyja, akivel kettesben él, a széltől is óvja. Joon mást nem is visel el maga körül, a házvezetőnők hamar menekülőre fogják a dolgot. Egy este együtt kártyáznak Benny haverjaival, és a testvérpár veszít - vagy nyer? -, mert büntetésként rájuk bízzák Samet, aki felettébb fura figura. Legszívesebben egész nap egy fa tetején gubbaszt, vagy beleveti magát példaképei, Buster Keaton és Charlie Chaplin utánzásába. Joon az első perctől vonzódik hozzá, Benny viszont a falra mászik Sam bohóckodásától.

Nem mai film, de én most láttam először. És egész nagyon tetszett.

Szerkesztette: Mumia 2008. 08. 24. 21:20 -kor

#391 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 24. 21:38

Bar meg nem lattam, legalabbis nem emlekszem ra, de Johnny Deppnek rossz filmje meg nem volt. :smoker:  :up:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#392 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 25. 11:12

Na azért az Arizonai álmodozók elég rémes volt. Majd meghaltam rajta.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#393 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 25. 21:17

Idézet

Roger Murdock: Flight 2-0-9'er, you are cleared for take-off.
Captain Oveur: Roger!
Roger Murdock: Huh?
Tower voice: L.A. departure frequency, 123 point 9'er.
Captain Oveur: Roger!
Victor Basta: Request vector, over.
Captain Oveur: What?
Tower voice: Flight 2-0-9'er cleared for vector 324.
Roger Murdock: We have clearance, Clarence.
Captain Oveur: Roger, Roger. What's our vector, Victor?
Tower voice: Tower's radio clearance, over!
Captain Oveur: That's Clarence Oveur. Over.
Tower voice: Over.
Captain Oveur: Roger.
Tower voice: Roger, over!
Roger Murdock: What?
Captain Oveur: Huh?
Victor Basta: Who?

Csatolt fájl:

#394 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 13:09

A Dog's Breakfast

Nem egy hálivúdi mű. Semmilyen tekintetben. Alacsony költségvetésű hobbifilm inkább.

Patrick (David Hewlett, Dr. McKay) tesója hazaállít a vőlegényével. Persze Patrick ennek nem igazán örül. Rövid úton meg akar szabadulni a betolakodótól. De a bonyodalmak csak itt kezdődnek. :D

Kicsit idióta, akinek bejön Kevin Smith, szerintem ezt is bírni fogja. :)

http://www.adogsbrea...e.com/index.php

#395 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 10:50

3:10 to Yuma-t tegnap neztem meg, a pocsek magyar szinkrontol eltekintve egy ujabb jo kis westernt lattam. Bar az ujabbak kozul nekem eddig a legjobban az Open Range tetszett.  :respect:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#396 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 11:43

Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. aug. 25., hétfő - 10:12

Na azért az Arizonai álmodozók elég rémes volt. Majd meghaltam rajta.

Hát igen, az elég elvont volt. Meg a Halott ember volt még olyan, ami nem túlságosan tetszett, de leginkább tényleg jó filmjei vannak. Sőt, nagyon jók is, mint pl. a Donnie Brasco, a Titkos ablak, a Pokolból, vagy a Félelem és reszketés Las Vegasban! :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#397 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 12:35

Nekem a Sleepy Hollow az egyik kedvencem :)

#398 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 13:10

Rise of the Footsoldier

Kép

Egy brutális film, tegnap este néztem meg, rég voltak ilyen érzéseim egy film nézése közben  :)
Még mindig a hatása alatt vagyok, 1-2 jelenet belémvésődött rendessen  :up:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#399 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 18:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. aug. 24., vasárnap - 22:16

Melyik aktuális filmre ver köröket? Erre azért kiváncsi lennék. Ha a transporterre akkor még azt mondom, hogy ok izlések. De mi az aktuális most szerinted?

Jajjmár...az aktuális az éppen aktuális, akármelyik lehet. Chaos, The Bank Job, amit akarsz.

Deppnek is van egy-két nem-annyira-jó filmje, pl az említett Titkos Ablak elég gyenge szvsz, Pirates 3 dettó. (persze nem miatta egyik sem)

Szerkesztette: spidey 2008. 08. 31. 18:25 -kor

#400 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 20:11

Mi az, hogy jajjmár, ha ilyen kijelentést teszel, akkor valamivel alá is kéne támasztani. Chaos meg nagyon nem aktuális film, mivel már nem is tudom hány éves. Egyébként meg össze sem hasonlítható ezzel a szörnyűséggel. Persze ebbe az is belejátszik, hogy ha csak meglátom angelinát a hányinger kerülget.

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.