Filmajánló III. Csak ajánló!
Elküldve: 2009. 01. 11. 06:44
Elküldve: 2009. 01. 11. 10:53
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 6:44
Az űrhajó átment egy másik dimenzióba és onnan hozott át olyan dolgokat, amitől megőrültek az emberek.
Brutál egy film.
Elküldve: 2009. 01. 11. 11:07
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2009. 01. 11. 11:42
A Manitu bocskora a western műfajt figurázza ki, míg A Zűrhajó a sci-fi kategóriát parodizálja. Szerintem érdemes megnézni, vannak bennük olyan poénok, hogy én dőltem tőle, persze nem jöhet be mindenkinek ez a stílus.

Szerkesztette: SuMMeR 2009. 01. 11. 12:05 -kor
Elküldve: 2009. 01. 11. 12:44
Viktória titka
Egész jó kis film volt. Egy 22 éves csaj hányattatásairól és arról szól, h vannak akik segítenek visszatalálni a helyes útra. Dé kategóriás sok tekintetben, de, ha nem nézzük az elszúrt karaktereket, akkor a történet és a végkifejlet megéri. Amúgy a leányzó nagyon szép.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2009. 01. 11. 13:15
Idézet: Dorien - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 11:53
Brutál egy film.
vagy kicsit metaforikusabban fogalmazva, véletlenül a pokolban járt.
más. múltkorokban ajánlottam a

c filmet. közben megnéztem, és nagyon tetszett.
nem egy vidám film. egy pankrátorról szól (randy the ram - mickey rourke), aki a 80-as években még ász volt, akciófigura van róla, videojátékban (pixelháború ugye
hatalmas film. a pankrációt hitelesen mutatja be, ahol a háttérben látszik az is hogy azért sérülnek meg rendesen ezeken a meccseken a játékosok, miket kénytelenek elszenvedni, és hogy a pankrátor-élet mivel jár (szoli, kondi, szteroidok, stb.)
mindenkinek csak ajánlani tudom.
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2009. 01. 11. 13:50
Idézet: obersmith - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 13:15
A pokol az mindenhol megtalálható, nem kell ahhoz más dimenzióba menni.
Köszi a Wrestler ajánlást.
Kíváncsi vagyok erre is meg az Appaloosa-ra is.
A Gran Torino nekem nagyon tetszett, ahogy a Millió dolláros bébi is.
Ilyesmit vártam Eastwood-tól.
Elküldve: 2009. 01. 11. 18:20
Elküldve: 2009. 01. 11. 18:32
Elküldve: 2009. 01. 11. 19:22
Megneztem emlekezetfrissitonek ezt az Esemeny Horizontot (lol) nem volt rossz. Sci-fit mindig is kedveltem.
Elküldve: 2009. 01. 11. 19:35
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 19:22
Megneztem emlekezetfrissitonek ezt az Esemeny Horizontot (lol) nem volt rossz. Sci-fit mindig is kedveltem.
A Zeller fejét én sem bírom... Sőt...
Elküldve: 2009. 01. 11. 22:58
Idézet: fLeSs - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 18:32
Nekem tetszett az Appaloosa is, bár én nagy western-imádó vagyok.
Azért a 3:10 to Yuma, Proposition, Unforgiven meg az Open Range sokkal mélyebb nyomokat hagyott bennem.
Elküldve: 2009. 01. 13. 02:12
Elküldve: 2009. 01. 13. 09:32
Idézet: boyscout - Dátum: 2009. jan. 7., szerda - 1:02
Megnéztem, mert tarolt az "Oscar-előszobában".
Elküldve: 2009. 01. 17. 21:37
David Gale (Kevin Spacey) egész életében a halálbüntetés ellen küzdött, egyetemi előadásokat tartott, könyveket írt, felvonulásokat szervezett. A sors, a nagy játékos azonban különös fordulatot tartogatott számára: a férfi most a siralomházban várja saját kivégzését, mert a texasi bíróság halálra ítélte őt egy kolléganője megerőszakolásáért és meggyilkolásáért.
Bitsey Bloom (Kate Winslet), a helyi lap újságírója azonnal lecsap a témára. Ám sokkal többet kap, mint egy interjút: feladatot. A halálraítélt ugyanis elmeséli neki egész életét - és részletesen vall arról az összeesküvésről, amelynek következtében most halálba küldik. Bitsey úgy érzi, egy ártatlan ember élete múlik rajta, és elhatározza, hogy David Gale instrukciói alapján elkapja és leleplezi az igazi gyilkost. Ha szerencséje van, még azelőtt, mielőtt a professzort a kivégzőkamrába vezetik.

Egyszer már láttam jópár éve, de már nem emlékeztem pontosan, csak arra, hogy tetszett.
Most is.
Elküldve: 2009. 01. 19. 08:01
Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 22:37
David Gale (Kevin Spacey) egész életében a halálbüntetés ellen küzdött, egyetemi előadásokat tartott, könyveket írt, felvonulásokat szervezett. A sors, a nagy játékos azonban különös fordulatot tartogatott számára: a férfi most a siralomházban várja saját kivégzését, mert a texasi bíróság halálra ítélte őt egy kolléganője megerőszakolásáért és meggyilkolásáért.
Bitsey Bloom (Kate Winslet), a helyi lap újságírója azonnal lecsap a témára. Ám sokkal többet kap, mint egy interjút: feladatot. A halálraítélt ugyanis elmeséli neki egész életét - és részletesen vall arról az összeesküvésről, amelynek következtében most halálba küldik. Bitsey úgy érzi, egy ártatlan ember élete múlik rajta, és elhatározza, hogy David Gale instrukciói alapján elkapja és leleplezi az igazi gyilkost. Ha szerencséje van, még azelőtt, mielőtt a professzort a kivégzőkamrába vezetik.

Egyszer már láttam jópár éve, de már nem emlékeztem pontosan, csak arra, hogy tetszett.
Most is.
Az van, hogy meg van, de sosem néztem meg, halogattam, de most már van kedvem megnézni..
THX
Szerkesztette: tesa 2009. 01. 19. 08:01 -kor
Elküldve: 2009. 01. 19. 09:31
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 11:42
Zurhajo... eletem egyik legrosszabb dontese volt, hogy penzt adtam ki ra a moziban.
Elküldve: 2009. 01. 22. 19:10

Zseniális, elgondolkodtató film. Akinek tetszett a Gran Torino, annak ezis tetszeni fog
Elküldve: 2009. 01. 22. 19:22
Idézet
A színházigazgatáshoz mit sem ért, ezért alkalmas jelöltet keres a posztra. Így találkozik Vivian Van Damm-mel, aki kisujjában hordozza a színházvilág csínját-bínját, ugyanakkor meglehetősen nehezen tolerálja Mrs. Hendersont, aki hóbortos, provokatív és faragatlan. Van Damm el is tiltja a próbák látogatásától, de a ravasz matróna eszén nem lehet olyan könnyen túljárni: Mrs. Henderson előbb kínai nagyasszonynak, majd jegesmedvének öltözik, hogy a férfi után kémkedjen. Kettejük viszontagságos kapcsolata aztán alapjaiban rázza meg a környéket - és a brit színházvilágot.
Van Damm kitalálja a "kabarevü"-t, azaz a nonstop szórakoztatást, s a Windmill teltházzal küzd... egy darabig, amíg a többi színház nem kezdi el utánozni. Ekkor jön Laura nagy ötlete: meztelen nőket a színpadra!
A nő meggyőzőképességének hála Lord Chanberlain, a cenzor engedélyezi a merész újítást, de csak egy feltétellel: a lengén öltözött hölgyek nem mozdulhatnak a színpadon, így művészi értékéket közvetíthetnek. A Windmill-élőképek - azaz különböző díszletek elé állított meztelen nők - óriási sikert aratnak, főleg olyan katonák körében, akik épp a frontra tartanak.
Ám ahogy megkezdődnek a londoni bombázások, a kormány be akarja záratni a színházat. Mrs. Henderson most sem hagyja magát, s hamarosan az is kiderül, hogy elsősorban miért is vette meg a Windmillt...

Mrs. Henderson bemutatja (Mrs. Henderson Presents)
színes angol vígjáték, 103 perc, 2005
rendező: Stephen Frears
forgatókönyvíró: Kathy Rose, Martin Sherman
zeneszerző: George Fenton
operatőr: Andrew Dunn
producer: Norma Heyman
vágó: Lucia Zucchetti
szereplő(k):
Judi Dench (Laura Henderson)
Bob Hoskins (Vivian Van Damm)
Will Young (Bertie)
Kelly Reilly (Maureen)
Thelma Barlow (Lady Conway)
Christopher Guest (Lord Cromer)
Camille O'Sullivan (Jane)
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Súgó
A téma zárva.