HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 11. 06:44

De a film nem errol szol, hanem arrol az elmeletrol, hogy a teret meg lehet hajlitani, es 1 pont ket kulonbozo helyen lehet egyszerre (felbehajtasz egy papirlapot akkor egy tu ket pontot szur at), es ez az urhajo kepes volt erre a terugrasra de valami gebasz tortent (meghulyult a csavo?). Vagy tevedek? :think:

#742 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 10:53

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 6:44

De a film nem errol szol, hanem arrol az elmeletrol, hogy a teret meg lehet hajlitani, es 1 pont ket kulonbozo helyen lehet egyszerre (felbehajtasz egy papirlapot akkor egy tu ket pontot szur at), es ez az urhajo kepes volt erre a terugrasra de valami gebasz tortent (meghulyult a csavo?). Vagy tevedek? :think:

Az űrhajó átment egy másik dimenzióba és onnan hozott át olyan dolgokat, amitől megőrültek az emberek.
Brutál egy film. :up:
Wherever you go, go with all your heart.

#743 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 11:07

Na ugye, hogy nem is olyan egyszerű a film  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#744 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 11:42

Két német vígjátékot ajánlanék (német vígjáték...? oximoronként hangzik  :D ), egy alkotógárda követte el mindkettőt, de elsősorban Michael Herbig komikus számlájára írhatóak.

A Manitu bocskora a western műfajt figurázza ki, míg A Zűrhajó a sci-fi kategóriát parodizálja. Szerintem érdemes megnézni, vannak bennük olyan poénok, hogy én dőltem tőle, persze nem jöhet be mindenkinek ez a stílus. ;)
Kép
Kép

Szerkesztette: SuMMeR 2009. 01. 11. 12:05 -kor

#745 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 12:44

Tegnap a nagy kapcsolgatás közben talátam ezt.

Viktória titka

Egész jó kis film volt. Egy 22 éves csaj hányattatásairól és arról szól, h vannak akik segítenek visszatalálni a helyes útra. Dé kategóriás sok tekintetben, de, ha nem nézzük az elszúrt karaktereket, akkor a történet és a végkifejlet megéri. Amúgy a leányzó nagyon szép. :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#746 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:15

Idézet: Dorien - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 11:53

Az űrhajó átment egy másik dimenzióba és onnan hozott át olyan dolgokat, amitől megőrültek az emberek.
Brutál egy film. :up:

vagy kicsit metaforikusabban fogalmazva, véletlenül a pokolban járt.

más. múltkorokban ajánlottam a

Kép

c filmet. közben megnéztem, és nagyon tetszett.

nem egy vidám film. egy pankrátorról szól (randy the ram - mickey rourke), aki a 80-as években még ász volt, akciófigura van róla, videojátékban (pixelháború ugye :) ) szerepel, stb, de manapság már csak kisebb helyeken, amolyan fizetés kiegészítésképpen űzi az ipart; de a ringen kívül egy megfáradt, hétköznapi gondokkal küzdő ember. nehezére esik fizetnie a lakókocsiját, egy áruházban rakodóként próbál dolgozni, és magányát egy helyi striptízbárban enyhíti, ahol egy szintén "kiöregedőfélben lévő" táncosnő a kedvence (Marisa Tomei, még így 40-en túl is vonzó - főleg amikor meztelen sztiptízel meg rúdtáncol :D), akihez mármár gyengéd szálak kezdik fűzni. egyik meccse után szívrohamot kap, és kénytelen lesz mérlegelnie a továbbiakat, mi is igazán az ami fontos neki? a ring és a közönség, vagy a táncosnő, és egyetlen rokona, lánya, akit már évek óta nemlátott, és aki utálja?

hatalmas film. a pankrációt hitelesen mutatja be, ahol a háttérben látszik az is hogy azért sérülnek meg rendesen ezeken a meccseken a játékosok, miket kénytelenek elszenvedni, és hogy a pankrátor-élet mivel jár (szoli, kondi, szteroidok, stb.)

mindenkinek csak ajánlani tudom.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#747 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:50

Idézet: obersmith - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 13:15

vagy kicsit metaforikusabban fogalmazva, véletlenül a pokolban járt.

A pokol az mindenhol megtalálható, nem kell ahhoz más dimenzióba menni. :)

Köszi a Wrestler ajánlást. :up:
Kíváncsi vagyok erre is meg az Appaloosa-ra is. :cool:

A Gran Torino nekem nagyon tetszett, ahogy a Millió dolláros bébi is.
Ilyesmit vártam Eastwood-tól. :up:

#748 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 18:20

Event horizon ...ááá... Láttam vagy 10x már, szvsz marha jó film. :up:
Semper Fi

#749 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 18:32

A millió dolláros bébi nekem is tetszett, de ez az Appaloosa sztem nagyon unalmas volt.

#750 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 19:22

Engem csak a csaj idegesitett benne de nagyon. Mondjuk Zellert amugy is ki sem allhatom :rolleyes:

Megneztem emlekezetfrissitonek ezt az Esemeny Horizontot (lol) nem volt rossz. Sci-fit mindig is kedveltem.

#751 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 19:35

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 19:22

Engem csak a csaj idegesitett benne de nagyon. Mondjuk Zellert amugy is ki sem allhatom :rolleyes:

Megneztem emlekezetfrissitonek ezt az Esemeny Horizontot (lol) nem volt rossz. Sci-fit mindig is kedveltem.

A Zeller fejét én sem bírom... Sőt... :D

#752 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 22:58

Idézet: fLeSs - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 18:32

A millió dolláros bébi nekem is tetszett, de ez az Appaloosa sztem nagyon unalmas volt.

Nekem tetszett az Appaloosa is, bár én nagy western-imádó vagyok. :)
Azért a 3:10 to Yuma, Proposition, Unforgiven meg az Open Range sokkal mélyebb nyomokat hagyott bennem. :up:

#753 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 02:12

Hát ez az eden lake elég beteg egy film volt. Biztos nem első randira való :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#754 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 09:32

Idézet: boyscout - Dátum: 2009. jan. 7., szerda - 1:02

Megnéztem, mert tarolt az "Oscar-előszobában". :) Tényleg nagyon aranyos film! :respect: Amúgy a Legyen ön is milliomos-nak minden országban ugyanaz a zenéje? :think:  :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#755 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 21:37

David Gale élete

David Gale (Kevin Spacey) egész életében a halálbüntetés ellen küzdött, egyetemi előadásokat tartott, könyveket írt, felvonulásokat szervezett. A sors, a nagy játékos azonban különös fordulatot tartogatott számára: a férfi most a siralomházban várja saját kivégzését, mert a texasi bíróság halálra ítélte őt egy kolléganője megerőszakolásáért és meggyilkolásáért.

Bitsey Bloom (Kate Winslet), a helyi lap újságírója azonnal lecsap a témára. Ám sokkal többet kap, mint egy interjút: feladatot. A halálraítélt ugyanis elmeséli neki egész életét - és részletesen vall arról az összeesküvésről, amelynek következtében most halálba küldik. Bitsey úgy érzi, egy ártatlan ember élete múlik rajta, és elhatározza, hogy David Gale instrukciói alapján elkapja és leleplezi az igazi gyilkost. Ha szerencséje van, még azelőtt, mielőtt a professzort a kivégzőkamrába vezetik.
Kép

Egyszer már láttam jópár éve, de már nem emlékeztem pontosan, csak arra, hogy tetszett.
Most is. :up:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#756 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 08:01

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 22:37

David Gale élete

David Gale (Kevin Spacey) egész életében a halálbüntetés ellen küzdött, egyetemi előadásokat tartott, könyveket írt, felvonulásokat szervezett. A sors, a nagy játékos azonban különös fordulatot tartogatott számára: a férfi most a siralomházban várja saját kivégzését, mert a texasi bíróság halálra ítélte őt egy kolléganője megerőszakolásáért és meggyilkolásáért.

Bitsey Bloom (Kate Winslet), a helyi lap újságírója azonnal lecsap a témára. Ám sokkal többet kap, mint egy interjút: feladatot. A halálraítélt ugyanis elmeséli neki egész életét - és részletesen vall arról az összeesküvésről, amelynek következtében most halálba küldik. Bitsey úgy érzi, egy ártatlan ember élete múlik rajta, és elhatározza, hogy David Gale instrukciói alapján elkapja és leleplezi az igazi gyilkost. Ha szerencséje van, még azelőtt, mielőtt a professzort a kivégzőkamrába vezetik.
Kép

Egyszer már láttam jópár éve, de már nem emlékeztem pontosan, csak arra, hogy tetszett.
Most is. :up:

Az van, hogy meg van, de sosem néztem meg, halogattam, de most már van kedvem megnézni..
THX
:respect:

Szerkesztette: tesa 2009. 01. 19. 08:01 -kor

tesa

#757 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 09:31

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 11:42

Két német vígjátékot ajánlanék (német vígjáték...? oximoronként hangzik  :D ), egy alkotógárda követte el mindkettőt, de elsősorban Michael Herbig komikus számlájára írhatóak.

Zurhajo... eletem egyik legrosszabb dontese volt, hogy penzt adtam ki ra a moziban.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#758 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 14:05

Vótmá'?

Die Welle (A hullám)

Kép

- imdb -

Zseniális, kötelező darab.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#759 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 19:10

Kép

Zseniális, elgondolkodtató film. Akinek tetszett a Gran Torino, annak ezis tetszeni fog  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#760 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 19:22

Idézet

London, 1937. A közismertségnek örvendő és tehetős Mrs. Laura Henderson épp most temette el néhai férjét... és most unatkozik. 69 éves, majd kicsattan az egészségtől, tele van ötletekkel, és esze ágában sincs csendes magányban gyászolni. Lady Conway úgy véli, igazán találhatna magának egy hobbit. Talán gyűjtsön gyémántokat? Esetleg alapítson jótékonysági intézményt? Nem. Mrs. Henderson - barátai legnagyobb megrökönyödésére - vesz magának egy színházat, egész pontosan a Soho szívében található Windmillt.

A színházigazgatáshoz mit sem ért, ezért alkalmas jelöltet keres a posztra. Így találkozik Vivian Van Damm-mel, aki kisujjában hordozza a színházvilág csínját-bínját, ugyanakkor meglehetősen nehezen tolerálja Mrs. Hendersont, aki hóbortos, provokatív és faragatlan. Van Damm el is tiltja a próbák látogatásától, de a ravasz matróna eszén nem lehet olyan könnyen túljárni: Mrs. Henderson előbb kínai nagyasszonynak, majd jegesmedvének öltözik, hogy a férfi után kémkedjen. Kettejük viszontagságos kapcsolata aztán alapjaiban rázza meg a környéket - és a brit színházvilágot.

Van Damm kitalálja a "kabarevü"-t, azaz a nonstop szórakoztatást, s a Windmill teltházzal küzd... egy darabig, amíg a többi színház nem kezdi el utánozni. Ekkor jön Laura nagy ötlete: meztelen nőket a színpadra!

A nő meggyőzőképességének hála Lord Chanberlain, a cenzor engedélyezi a merész újítást, de csak egy feltétellel: a lengén öltözött hölgyek nem mozdulhatnak a színpadon, így művészi értékéket közvetíthetnek. A Windmill-élőképek - azaz különböző díszletek elé állított meztelen nők - óriási sikert aratnak, főleg olyan katonák körében, akik épp a frontra tartanak.

Ám ahogy megkezdődnek a londoni bombázások, a kormány be akarja záratni a színházat. Mrs. Henderson most sem hagyja magát, s hamarosan az is kiderül, hogy elsősorban miért is vette meg a Windmillt...

Kép

Mrs. Henderson bemutatja (Mrs. Henderson Presents)
színes angol vígjáték, 103 perc, 2005

rendező: Stephen Frears
forgatókönyvíró: Kathy Rose, Martin Sherman
zeneszerző: George Fenton
operatőr: Andrew Dunn
producer: Norma Heyman
vágó: Lucia Zucchetti

szereplő(k):
Judi Dench (Laura Henderson)
Bob Hoskins (Vivian Van Damm)
Will Young (Bertie)
Kelly Reilly (Maureen)
Thelma Barlow (Lady Conway)
Christopher Guest (Lord Cromer)
Camille O'Sullivan (Jane)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.