HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 00:08

AvsP 2 Requiem: nem volt rossz, csak hát kiskoromban a kockásfülü nyúl alatt jobban izgultam. :D a vége sztem el lett qrva. A látvány egész jó volt, de vmi hiányzott belőle. Az Alien filmeknek van egy ilyen kisugárzása, ami talán abból adódik, hogy idegen bolygókon játszódik, na az itt teljesen hiányzik. Túl sok szerepet kaptak az emberek. Feleslegesen. Szvsz. Egy ilyen filmnek a lényege sztem az, hogy írtsák egymást, nem a sírás-rívás meg a lubickolás, pizzafutár, meg hasonló baromságok, teljesen lehangoló volt.
Annyi tanulsága azért van a történetnek, hogy ismét kiderült: az ember a legnagyobb patkány. Az alienek és a predatorok érdekes mód egymást írtják, míg az ember a fajtársait is ha arról van szó. Ennyit erről. :)

Szerkesztette: fLeSs 2008. 01. 27. 00:17 -kor

#22 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 11:04

Idézet: fLeSs - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 0:08

AvsP 2 Requiem: nem volt rossz, csak hát kiskoromban a kockásfülü nyúl alatt jobban izgultam. :D a vége sztem el lett qrva. A látvány egész jó volt, de vmi hiányzott belőle. Az Alien filmeknek van egy ilyen kisugárzása, ami talán abból adódik, hogy idegen bolygókon játszódik, na az itt teljesen hiányzik. Túl sok szerepet kaptak az emberek. Feleslegesen. Szvsz. Egy ilyen filmnek a lényege sztem az, hogy írtsák egymást, nem a sírás-rívás meg a lubickolás, pizzafutár, meg hasonló baromságok, teljesen lehangoló volt.
Annyi tanulsága azért van a történetnek, hogy ismét kiderült: az ember a legnagyobb patkány. Az alienek és a predatorok érdekes mód egymást írtják, míg az ember a fajtársait is ha arról van szó. Ennyit erről. :)

Pont ahogy mondod. Hiányzott az a tipikus Alien film atmoszféra, vagy nem is tudom. Jó lett volna valami nagy darálás mondjuk a főtéren adnak egymásnak az idegenek meg a predatorok, vagy valami. Helyette kaptunk egy csomó ilyen visszarántanak az ablakból halált. :(

Mondjuk én egyet nem értettem, hogy az APC-vel miért is nem tudtak kihajtani a városból, no de mind1.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#23 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 16:01

Kép

Ma neztem meg, nagyon bejovos a film szamomra. :up:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#24 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 20:04

Punxsutawney Phil saw his shadow Saturday, leading the groundhog to forecast six more weeks of winter > Ennek oromere, ma este: Idétlen időkig :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#25 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 11:52

Kép

Tegnap éjszaka néztem meg, nagyon tetszett  :up:
Syl nagyot alakít, a film alatt végig uralkodik a nagybetűs hangulat  :cool:
Gyengébb idegzetűek viszont ne nézzék meg, csak ugy repkednek a testrészek, és Rambo se bánik kesztyűs kézzel az ellenséggel  :D
8/10
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#26 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 15:08

Jol nyomja Sly, en is megsasoltam. :cool:

Kellett mar egy ilyen jo kis akciofilm, a vege iszonyat kemeny.  :up:  :hungry:  8)  :Đ  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#27 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 15:20

Idézet: fLeSs - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 1:08

Én meg sem merem nézni. Ilyen hihetetlen mértékben elb*szni valamit, mint az egész koncepciót ezekkel a filmekkel kapcsolatban...

Kapott egy jelölést a legelb*szotabb horror kategóriában a Hannibal rising és a Hostel 2-vel karöltve.

Szerkesztette: BoGab 2008. 02. 03. 15:20 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#28 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 15:32

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 15:20

Én meg sem merem nézni. Ilyen hihetetlen mértékben elb*szni valamit, mint az egész koncepciót ezekkel a filmekkel kapcsolatban...

Kapott egy jelölést a legelb*szotabb horror kategóriában a Hannibal rising és a Hostel 2-vel karöltve.

Na igen. Lehet szólni kellett volna RS-nek hogy inkább ő csinálja. :)
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#29 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:09

ilyen jó a Rambo?nah felkeltettétek a kiváncsiságomat... :)

#30 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:15

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 15:32

Na igen. Lehet szólni kellett volna RS-nek hogy inkább ő csinálja. :)

sz@rból ő sem tud várat építeni.

szerk: komolyan mondom visszasírom az AvP első részét, pedig az is egy ökörség... ebben a 2. részben csak az a jó, hogy szaftos-véres.

Szerkesztette: acu 2008. 02. 03. 16:17 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#31 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:34

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 16:15

sz@rból ő sem tud várat építeni.

szerk: komolyan mondom visszasírom az AvP első részét, pedig az is egy ökörség... ebben a 2. részben csak az a jó, hogy szaftos-véres.

Nah jah, van benne valami.
Twittegylet

#32 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:41

Azért be kell vallani, ebben az AvP utálatban van egy kis trendi, meg az is közrejátszik, hogy addig izgalmas egy film, amíg van benne vmi titokzatos. Az, aki már látta az összes Alient, nem fog annyira izgalmasnak tartani egy új részt, mint aki először látja, mert már kívülről fújja, hogy milyenek az Alienek. Emléxem anno még kiskoromban a második részen majd be szartam... :)

Egyébként csinálhatnának egy Freddy vs. Jason vs. Alien vs. Predator filmet is.  :Đ
Vagy csak simán Freddy vs. Predator...  :omg: (tetszőlegesen kombinálható)
Ismerve Hollywoodot... :)

Szerkesztette: fLeSs 2008. 02. 03. 16:42 -kor

#33 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:47

Alien vs Predator vs Terminator vs Marvel kepregenyhosok. Mondjuk erdekes lenne....  :think:  :Đ  :Đ

#34 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 17:17

Idézet: fLeSs - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 17:41

Azért be kell vallani, ebben az AvP utálatban van egy kis trendi, meg az is közrejátszik, hogy addig izgalmas egy film, amíg van benne vmi titokzatos. Az, aki már látta az összes Alient, nem fog annyira izgalmasnak tartani egy új részt, mint aki először látja, mert már kívülről fújja, hogy milyenek az Alienek. Emléxem anno még kiskoromban a második részen majd be szartam... :)

Szerintem ebben abszolút semmi trendizés nincs :)

Valaki szereti azt a hülye szörnyet és elvárásai vannak azokkal a filmekkel kapcsolatban, amikben szerepel :D

Ez egy olyan dolog, hogy sokan ismerik az alient meg a predatort és ugye az egyik a jelenben játszódik, míg a másik a jövőben. Amikor összehozzák a két univerzumot általában az alien idősíkot választják. Nyílván nem véletlen, mert már Ripley is megmondta, hogy ha 1 ilyen izé idekerül arra sem lesz idő, hogy seggünket kitörölni a jelentéssel :D

Egyébként szimplán úgy gondolom, hogy nem kellett volna két gyilkológép és egy harmadik statiszta faj kombinációjából egy teen rated filmet csinálni, mint az első rész :D

Minek a Földön bénázni? Emberiség előtti piramis? Ne röhögtess, az ilyen kliséket tessék meghagyni az Indiana Jones és a Lara Croft kalandoknak.

Sokkal hangulatosabb lenne egy ilyen történet egy bolygón egy bázison elszigetelten, szűk folyosókon kergetőzve vagy mondjuk egy sziklás felszinű bolygón, vagy dús növényzetűn szaladgáva gyilkolászva, ahogy azt pl a játékokban láthattuk ugye :D

Igazából abban, amit leírtál róla kb ennyi fejlődést vontam le, hogy sikerült meghallgatni pár embert, akinek nem tetszett az első rész és tettek bele némi vért. De az egészet legalább annyira elb*szottnak érzem, mintha a FarCry az északi sarkon játszódna a hóban (ala uwe faszfej boll).

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#35 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 17:49

Nagy számok törvénye alapján, előbb-utóbb Alien nyer.  :Đ
Twittegylet

#36 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:19

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 17:49

Nagy számok törvénye alapján, előbb-utóbb Alien nyer.  :Đ

Nem az ember? Belolunk lehet tobb van mint az alienekbol meg a predatorokbol egyuttveve... :think:  :Đ

#37 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:24

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 18:19

Nem az ember? Belolunk lehet tobb van mint az alienekbol meg a predatorokbol egyuttveve... :think:  :Đ

Lehet, de maximum egy kisebb fajta tankkal vagyunk versenyképesek.  :Đ
Twittegylet

#38 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:31

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 17:17

Sokkal hangulatosabb lenne egy ilyen történet egy bolygón egy bázison elszigetelten, szűk folyosókon kergetőzve vagy mondjuk egy sziklás felszinű bolygón, vagy dús növényzetűn szaladgáva gyilkolászva, ahogy azt pl a játékokban láthattuk ugye :D

AvP: A préda
Ugyan ez sem egy húdeakármi de nem rossz, szvsz ezt kellett volna megcsinálni, (vagy kicsit átgyúrni).
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#39 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:46

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 19:31

AvP: A préda
Ugyan ez sem egy húdeakármi de nem rossz, szvsz ezt kellett volna megcsinálni, (vagy kicsit átgyúrni).

Óvastam mind a hármat. Asszem

#40 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 19:08

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 18:24

Lehet, de maximum egy kisebb fajta tankkal vagyunk versenyképesek.  :Đ

A francokat, nukit nekik azt hulljon a fergese... :D

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.