Idézet: fLeSs - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 17:41
Azért be kell vallani, ebben az AvP utálatban van egy kis trendi, meg az is közrejátszik, hogy addig izgalmas egy film, amíg van benne vmi titokzatos. Az, aki már látta az összes Alient, nem fog annyira izgalmasnak tartani egy új részt, mint aki először látja, mert már kívülről fújja, hogy milyenek az Alienek. Emléxem anno még kiskoromban a második részen majd be szartam...

Szerintem ebben abszolút semmi trendizés nincs
Valaki szereti azt a hülye szörnyet és elvárásai vannak azokkal a filmekkel kapcsolatban, amikben szerepel
Ez egy olyan dolog, hogy sokan ismerik az alient meg a predatort és ugye az egyik a jelenben játszódik, míg a másik a jövőben. Amikor összehozzák a két univerzumot általában az alien idősíkot választják. Nyílván nem véletlen, mert már Ripley is megmondta, hogy ha 1 ilyen izé idekerül arra sem lesz idő, hogy seggünket kitörölni a jelentéssel
Egyébként szimplán úgy gondolom, hogy nem kellett volna két gyilkológép és egy harmadik statiszta faj kombinációjából egy teen rated filmet csinálni, mint az első rész
Minek a Földön bénázni? Emberiség előtti piramis? Ne röhögtess, az ilyen kliséket tessék meghagyni az Indiana Jones és a Lara Croft kalandoknak.
Sokkal hangulatosabb lenne egy ilyen történet egy bolygón egy bázison elszigetelten, szűk folyosókon kergetőzve vagy mondjuk egy sziklás felszinű bolygón, vagy dús növényzetűn szaladgáva gyilkolászva, ahogy azt pl a játékokban láthattuk ugye
Igazából abban, amit leírtál róla kb ennyi fejlődést vontam le, hogy sikerült meghallgatni pár embert, akinek nem tetszett az első rész és tettek bele némi vért. De az egészet legalább annyira elb*szottnak érzem, mintha a FarCry az északi sarkon játszódna a hóban (ala uwe faszfej boll).
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!