Ezesetben minek a forum?
Ott a filmplakat, bemutato, vagy az imdb, port, ...
Ez a topic akkor jelentosen redundans, uj informaciot nem hordoz.
Latod, amit elobb mondtal, hogy milyen filmeket nem szeretsz, abbol mar lehet kovetkeztetni az izlesedre.
A forumon az emberek idovel egyre jobban megismerik egymast/izleset, es egy hasonlo izlesu emberke a te ajanlasodat, kommentjeidet fokozott figyelemmel fogja olvasni, es egy olyan filmnel ami nem jutott el hozza, avagy csak felresikerult a bemutatoja, de te lattad es bejott neked, lehet, hogy csak ezert megnezi, es pozitivan csalodik.
(termeszetesen, ha az ember egy adatbazist csinal, hogy kinek melyik film tetszett, es egy bizonyos tomeg utan nekiall kielemezni, vsz. kinyerhetoek ezek a adatok, de mennyivel egyszerubb, ha az ember elmondja, hogy a latvany, a tartalom, x y szinesz jateka, a mondanivalo, stb stb tetszett benne, es miert...)
A bemutatok, plakatok, stb legtobb esetben hatasvadaszok, tulzoak, es sok esetben sz@rok is... Nekem tobbet szamit egy "ismeros" velemenye, mint a filmgyartoe!
u.i.
pl. a The Man From Earth c. filmet budos eletbe nem lett volna kedvem megnezni (meg ha kepeket, nezegetek rola, vagy bemutatot, az mas teszta, hogy nem is hallottam ilyen filmrol), de itt olvastam rola, es megneztem. Annek ellenere, hogy a velemenyem az, hogy nem filmre valo tema, erdemes volt megnezni, mert szerintem erdekes volt.
Szerkesztette: Vertigo 2008. 02. 08. 12:08 -kor