Idézet: fLeSs - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 21:45
Láttam az Into the wild-ot: sztem maga a film nem nagy szám. Inkább az érzés amit átad az fogja meg az embert. Végülis nézőpont kérdése, emiatt lehet úgy is venni, hogy a film jó.

Én pont ezért szeretek filmet nézni, s igen, maga a film tényleg nem egy hűdehú alkotás, de az hogy több mint két órán keresztül szinte azonosultam szinte a főszereplő gondolataival, az igazán megfogott..
Más.. 2 Days In Paris..

Jól szórakoztam a film alatt, vannak nagyon jó jelenetei.. A veszekedések szerintem mindent visznek.

Egy kellemes vasárnap délutáni punnyadásra asszonnyal tökéletes lehet!

Ennél többet ne várjatok azért!
Fool's gold

.. tipikus kukorica zabálós mozifilm, másra nem igazán jó, van egy-két jó poén benne, de összességében langyos pisi kategória.. egyszer végig lehet nézni bőven, de többször nem ajánlott..
Vantage Point

.. vegyes érzelmeket táplált bennem a film.. maga a story abszolút nem kötött le, de ami egy csöppet megfogott, hogy végre nem egy szokványos bemutatását láttam a történetnek.. Hogy ne lőjek le semmit, több szemszögből nézzük végig ugyanazon eseményeket, ez a a kivitelezés ad egy különleges atmoszférát a filmnek, bár többet is ki lehetett volna hozni belőle, főleg egy kevésbé silány történettel..
Szerkesztette: ecneB 2008. 04. 24. 23:18 -kor