HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 26. 11:28

Szombaton mi is megnéztük össznépi mozizás keretében haverokkal az új Indiana Jonest, és mindenkinek tetszett, ilyen se volt még.  :Đ
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#262 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 26. 13:46

:up: sztem is nagyon jó lett az új Indy!

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#263 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 14:04

Aki beteg filmet akar, az megnézheti a The Signal című filmet :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#264 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 14:09

Idézet: obersmith - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 22:06

másik, egy hihetetlenül kedves, és nagyon átlagon felüli romantikus komédia, ami nem csak egyszerű limonádé, hanem egy kicsit elgondolkodtató kedves film. a 2 női főszereplő, hayden panettiere, aki egy 16éves gimis lányt alakít aki bolondul a nála jóval idősebb kínai-amerikai főszereplőért, egyszerűen imádnivaló (és nem kell mégegyszer leírni mennyire szexi is, aki látta a hősöket, tudja :D), valamit Kelly Hu, aki hihetetlenül szexi és vonzó nő. mindenkinek jó szívvel ajánlom, érdemes egy jó kikapcsolódásra.

Köszi.

A szereplőket elnézve és az ajánlásod mellett mindenképpen megnézem.

#265 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 15:24

Utólag tudom csak ajánlani csak a Csapnivaló c. filmet, most láttam, hogy múlt hét végén nyomták a TV-ben (ideg szétvág). Egyik kedvenc színészem, Steve Buscemi játssza az egyik főszerepet és a fanyar komédia egy filmforgatásra kalauzol el. Kötelező darab. :)

Szerk.: Jah, bocs, linkek:

Magyarul

imdb

szerk2: Csak én néztem el, most vasárnap nyomja az M1 este, ne hagyjátok ki! :jump:

Szerkesztette: Drummaster 2008. 06. 04. 15:30 -kor

#266 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 16:04

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 16:24

szerk2: Csak én néztem el, most vasárnap nyomja az M1 este, ne hagyjátok ki! :jump:

m2
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#267 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 19:15

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 15:04

Aki beteg filmet akar, az megnézheti a The Signal című filmet :D

Mit értesz azon, hogy beteg? Mint a motel, vagy mint a fűrész, vagy ..? Anélkül, hogy "spoileroznál." ;) Felkeltetted a kíváncsiságomat...

hojjojfilmek..nyami nyami  :lollypop:

Szerkesztette: tesa 2008. 06. 04. 19:17 -kor

tesa

#268 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 20:46

Sajnos csak visszamenőleg, tegnap ment a TV-ben.
Bár talán ismétlik majd...

Kép

Visszajátszás (Tape)

Két régi jó barát tíz évvel az érettségi után újra találkozik egy amerikai kisváros motelszobájában. Vince tűzoltóként dolgozik, de kábítószer árusításából tartja fenn magát. John rendező, és a városban megrendezett fesztiválon mutatják be első filmjét. A barátok a régi emlékek felidézése közben egy tisztázatlan eseményt is felelevenítenek. Vince azt állítja, hogy John tíz évvel ezelőtt megerőszakolta barátnőjét, Amyt. A lány később megjelenik a szobában, és ezzel az események új fordulatot vesznek. Már nem is tudjuk, ki mond igazat és ki hazudik.

#269 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 20:58

Idézet: tesa - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 20:15

Mit értesz azon, hogy beteg? Mint a motel, vagy mint a fűrész, vagy ..? Anélkül, hogy "spoileroznál." ;) Felkeltetted a kíváncsiságomat...

hojjojfilmek..nyami nyami  :lollypop:

Hát nem azokhoz hasonló. Nem nagyon tudok mit írni róla anélkül hogy spoileroznék, elég "érdekes" film :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#270 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 09:17

Kép

Magyar címét inkább le sem írom, mert ilyen című filmre normális ember nem ül be:)
Én beültem. Szerintem a történet, a párbeszédek nagyon jók. Tipikusan angol.
Bár szerintem a "fuck"-ok mennyisége még a Ponyvaregényt is meghaladja. Nem számoltam utána, de úgy érzésre :)

#271 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 09:22

Gondolod?  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#272 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 09:24

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 10:22

Gondolod?  :Đ

Ennek a videónak az ismeretében írtam :)

#273 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 09:34

Idézet: begbie - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 10:24

Ennek a videónak az ismeretében írtam :)

Jahjoh.  :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#274 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 13:35

Street Kings (Az utca királyai) - Ez hatalmas volt, utóbbi idők egyik legjobb filmje. Keanu Reeves jól adja a keményfiút. Nagyon hasonlít a sztori az LA Confidental-ra (Szigorúan bizalmas), és engem jobban megfogott a mai korszak hangulata. :up:

Hitman (A bérgyilkos) - Egyszer nézhető meseszerű gyilkolászós baromság, a számítógépes játék alapján.

El Aura (Az aura) - Nagyon hangulatos argentin film egy állatkitömőről, aki kiterveli a tökéletes bűntényt. Egy vadászat balesetté, majd váratlan lehetőséggé válik, hogy véghezvigye azt, amiről álmodott. És ott van még az időnkénti epilepsziás rohamát körüllengő titokzatos "aura", amikor minden választás megszűnik.
Wherever you go, go with all your heart.

#275 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 10:51

...ha nem lett volna mostanaban

Charlie Wilson Háborúja

Kép

Tetszett, szerintem eleg jo film, habar nem tudom miert vigjatekba soroltak a porton  :confused: ... (igaz jok a karakterek meg lehet is mosolygni idonkent)  :cool:

u.i.
nah latom aprilisba mar ajanlottak, szoval akkor sry a duplazasert (habar van annyira jo film, hogy 2x is beferjen...)

Szerkesztette: Vertigo 2008. 06. 08. 10:55 -kor

#276 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 08. 11:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 16:24

Utólag tudom csak ajánlani csak a Csapnivaló c. filmet, most láttam, hogy múlt hét végén nyomták a TV-ben (ideg szétvág). Egyik kedvenc színészem, Steve Buscemi játssza az egyik főszerepet és a fanyar komédia egy filmforgatásra kalauzol el. Kötelező darab. :)

Szerk.: Jah, bocs, linkek:

Magyarul

imdb

Csatlakozom Drummaster cimborámhoz a filmmel kapcsolatos véleményét illetően.

Szenzációs alkotás!  :up: Ráadásul reklámok nélkül lesz látható, mert szerencsére nem kereskedelmi csatorna fogja adni, úgyhogy a lehet bekészíteni a különféle filmes rögzítőberendezéseket.

Én is felveszem majd videokazettára, mert nagyon rég óta várom, hogy leadják a TV-ben.

Tényleg szívből ajánlom mindenkinek, aki az igényes vígjátékokat kedveli.

Szerk.: A kezdési időpont 23.30 az m2 csatornán: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_pe...=1&i_where_tv=1;)

/Forrás: www.port.hu/

Szerkesztette: Piftuka 2008. 06. 08. 11:27 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#277 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 14:56

Rambo - Első vér

Tartalom:

A szakmai elismerést a Rocky hozta meg Sylvester Stallone-nak, de igazi filmsztárrá a Rambo sorozat avatta őt! Az igazáért tűzön-vízen át harcoló vietnámi veterán figurája a filmtörténet egyik legemlékezetesebb karaktere - a Rambo a modern akciófilmek első igazi klasszikusa lett!

Egy vietnámi veterán - Rambo - egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt szinte azonnal felhívja magára a helyi seriff figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent. Rambo azonban nem szereti, ha mások mondják meg, mit csináljon, így amint a rendőr kitessékeli őt a város határán túl, azonnal visszafordul.

Letartóztatják, megmotozzák és fogdába zárják. A rácsok látványa, az erőszak, az őrök durvasága kínzó emlékeket ébreszt a veteránban - a háború alatt megtapasztalhatta, mit jelent fogságba esni. Rambo fogvatartóira támad és megszökik.

A Vietnámban tanult gerilla hadviselés szabályai szerint a közeli erdőség felé veszi az irányt. A "háború" egyenlőtlen felek közt zajlik: Rambo könnyedén iktatja ki üldözőit, a rendőröket, akik hamarosan erősítést kérnek a nemzeti gárdától, hogy megfékezzék a "gyilkológépet", a férfit, aki csupán szeretett volna megpihenni városukban…

Kép
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#278 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 23:54

nem hittem volna hogy ilyen film létezhet.

Kép

ne tévesszen meg senkit a plakát, aki nem ismeri. semmi scifi. semmi action. az egész film egy házikó nappalijában történő beszélgetésről szól, aholis filmünk főszereplője, 10 évnyi munka után továbbállni készül, és a professzorokból és egyetemi tanárokból álló szűk baráti köre előtt a búcsú"partiján"  egy megdöbbentő hírrel áll elő: már tizennégyezer éve járja a földet. a többit...... meg kell nézni.

sajnos tudomásom szerint szinkronosan nemlétezik, itthon nem vetítették soha, 2007-es film, leginkább a neten fogjátok fellelni, feliratosan. dvd-n nem láttam hogy létezne.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#279 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 00:23

Imdb-n is 8.2/10 (14,322 votes). Felkeltette az érdeklődésem ;)  Köszi a tippet :up:
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#280 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:48

Nekem is felkeltette, és meg is néztem... valahogy tényleg oda szegez a székbe, és feszülten figyelsz, pedig az egész gyakorlatilag egy szobában történő beszélgetés, ahogy obersmith is írta. Elgondolkodtató film, ennek a Bixby-nek nem semmi fantáziája lehet. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.