HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 04. 19:14

2 db film az "ijesztős" fajtából!  :omg:

http://www.imdb.com/title/tt0814685/

Kép

http://www.imdb.com/title/tt0856288/

Kép

Szerkesztette: luckystar 2008. 07. 04. 19:15 -kor

#302 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 09:01

Kép

Kung Fu Panda
amerikai film 2008
animációs, családi

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó...ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel - Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal - gurujuk, Shifu mester vezetésével.
Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát, és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével - és terjedelmével - a feladat megoldásán fáradozik, és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.  Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

A DreamWorks várva várt új animációs filmje a nyár egyik nagy mozis eseménye: kedves, humoros, izgalmas, fordulatos, látványos, szívhez szóló, de legfőképpen imádnivaló!

Szereplők/Hang: Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Lucy Liu, Angelina Jolie, Ian McShane
Rendezők: John Stevenson, Mark Osborne
Író: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Zene: Hans Zimmer
Producer: Melissa Cobb
Gyártó: Dreamworks
Forgalmazza: UIP-Duna

Megnéztem a fiammal.
Nagyon jól szórakoztunk. Mi felnőttek is dőltünk a nevetéstől.
Nagyon látványos, érthető, szórakoztató.
:D

Szerkesztette: tesa 2008. 07. 07. 09:03 -kor

tesa

#303 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 10:54

Idézet: bega - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 12:54

Kép

The Happening
Amire olyan rég számítottunk, bekövetkezik. A természet megelégeli mindazt a gyötrődést, amit az emberi civilizáció mért rá és visszavág. És hamar kiderül, hogy még mindig ő az erősebb. Egy biológiatanár (Mark Wahlberg) - szakmájának és néhány szerencsés véletlennek köszönhetően - előre megsejti, hogy katasztrófa közeledik. Családjával együtt menekülni kezd, pedig nincs hova. Ha életben akar maradni, új tervet kell kieszelnie.

Megnéztem tegnap, ez a Shymalan gyerek nagyon tudja, hogyan kell igazán szar filmet csinálni  :Đ  Nem véletlen az imdb-s 5.4 pont, ami kb reális is. Én nem adnék 5-nél többet erre az agyonhypeolt fosra.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#304 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 16:27

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 10:54

Megnéztem tegnap, ez a Shymalan gyerek nagyon tudja, hogyan kell igazán szar filmet csinálni  :Đ  Nem véletlen az imdb-s 5.4 pont, ami kb reális is. Én nem adnék 5-nél többet erre az agyonhypeolt fosra.

Na, valahogy ezt vártam... :(
A Hatodik érzék óta folyamatos leszálló ágban van az ipse.
Azért majd megnézem talán.
Wherever you go, go with all your heart.

#305 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 17:33

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 11:54

5/10 hol fos?

amúgy meg agyonhypeolt? hmm..
JóSebesség

#306 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 18:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 18:33

5/10 hol fos?

amúgy meg agyonhypeolt? hmm..

5/10 az elég gyakran fos, legalábbis nálam :) Nem agyonhypeolt? Ahhoz képest elég sokat hallottam/olvastam róla itt-ott...

most visszagondolva, 5-öt maximum jókedvemben adnék rá, inkább 4 körül/alatt a reális.

Szerkesztette: Valdy 2008. 07. 07. 18:29 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#307 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 18:53

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 17:26

most visszagondolva, 5-öt maximum jókedvemben adnék rá, inkább 4 körül/alatt a reális.

De különben nagyon nagy hülyeség? Vagy a sztori jó lenne, csak szarul csinálták meg? Még mindig nem néztem meg, sajna a meló nem engedi, pedig már mióta tervezem! :(  De most kicsit elment tőle a kedvem... :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#308 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 19:42

Idézet: bega - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 19:53

De különben nagyon nagy hülyeség? Vagy a sztori jó lenne, csak szarul csinálták meg? Még mindig nem néztem meg, sajna a meló nem engedi, pedig már mióta tervezem! :(  De most kicsit elment tőle a kedvem... :)

Szerintem nagyon nagy baromság, a történet is.
De ez csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák, te lehet úgy ítélnéd meg, hogy nézhető.

#309 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 22:15

Szerintem is nagyon gyengén sikerült felépíteni az egészet. Az alapja még lehetne jó is, de nem ebben a formájában (rettentő eröltetettre és gagyira sikerültek a "sokkoló" jelenetek). Egy Outer Limits résznek elmenne. Bár ez azok között is a gyengébbek közé tartozna.
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#310 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 01:06

Idézet: boyscout - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 22:15

...Egy Outer Limits résznek elmenne. Bár ez azok között is a gyengébbek közé tartozna.

Végtelen határok - Az egy jó kis sorozat volt. Kicsit olyan, mint a meghökkentő mesék sci-fi környezetben. :cool:

Kedvenc részem az volt, amikor a film végén derült csak ki, hogy az idegen invázió csak egy megjátszott pszichológiai kísérlet volt. A doktorbácsik jöttek mosolyogva nyugtatgatni az alanyokat, csak épp azzal nem számoltak, hogy az egyikük kijátssza a komplett biztonsági rendszert és beindít egy termonukleáris robbanást, amit már nem lehet leállítani. :D

Szerkesztette: Dorien 2008. 07. 08. 01:27 -kor

#311 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 08. 03:24

nekem is az a kedvenc részem! :D
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#312 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 12. 16:05

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 18:42

Szerintem nagyon nagy baromság, a történet is.
De ez csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák, te lehet úgy ítélnéd meg, hogy nézhető.

Hát nem úgy ítéltem meg! :D  Ez tényleg inkább max 4 pont, nagyon gyengus egy múvi... :confused:  :down:

#313 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 12. 16:29

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 2:06

Végtelen határok - Az egy jó kis sorozat volt. Kicsit olyan, mint a meghökkentő mesék sci-fi környezetben. :cool:

Kedvenc részem az volt, amikor a film végén derült csak ki, hogy az idegen invázió csak egy megjátszott pszichológiai kísérlet volt. A doktorbácsik jöttek mosolyogva nyugtatgatni az alanyokat, csak épp azzal nem számoltak, hogy az egyikük kijátssza a komplett biztonsági rendszert és beindít egy termonukleáris robbanást, amit már nem lehet leállítani. :D

Az mekkora rész! :up:
Nekem az is tetszett, mikor az emberiség harcolt egy idegen faj ellen, amiről kiderült, h valójában szintén emberek, csak a 'gyógyszer' miatt, amit kapnak, idegeneknek látják őket. De rengeteg más, kiváló epizód van. :respect:

Hogy ON is legyek, nem rossz ez a Happening annyira, de tényleg nem tudták eléggé kidolgozni a sztorit, magyarázattal sem igazán szolgálnak a filmben a történtekre, na meg a vége is olyan izé...
Semper Fi

#314 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 21:02

Kép

16 utca (16 Blocks) (2006)
színes feliratos amerikai akciófilm, 105 perc,

rendezte: Richard Donner
szereplők: Bruce Willis, Mos Def, David Morse, Jenna Stern, Casey Sander, Cylk Cozart

New York, reggel 8 óra. A másnapos, kiégett, alkoholista zsaru Jack Mosley (Bruce Willis) nem vágyik egyébre, csakhogy hazajusson, és újra a pohár fenekére nézzen, mikor megbízzák egy egyszerűnek tűnő feladattal. Egy nagyszájú, simlis tanút (Mos Def) kell elkísérnie a bíróságra. Jack-nek 15 percébe kerülne, hogy 16 utcányira onnan kitegye a fegyencet, és hazaérjen. Csakhamar azonban egy tűzpárbaj rádöbbenti, hogy bizonyos erők nem szeretnék, ha a tanú odaérne a 10 órai kihallgatásra. Amikor erősítést kér, az is kiderül, hogy azok az erők saját emberei, régi jó barátja Frank nyomozó (David Morse) vezetésével. Jack választásra kényszerül kollégái iránti szolidaritása és a tanú védelme között. Amikor megragadja utolsó lehetőségét, hogy újra a tükörbe tudjon nézni, kezdetét veszi az idegőrlő élet-halál küzdelem utcáról utcára. Küzdelem társai, és a rohamosan fogyó idővel szemben.

#315 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 21:06

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 22:02

színes feliratos amerikai akciófilm, 105 perc,

Ajanlom! :up:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#316 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 21:16

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 20:02

színes feliratos amerikai akciófilm, 105 perc

Ez jó film tényleg, a fekete srácnak nagyon nagy dumája van benne! :D  :respect:

#317 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 21:59

What Happens in Vegas - Míg a jackpot el nem választ

Kép

színes magyarul beszélő amerikai romantikus vígjáték, 2008
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

rendező: Tom Vaughan
forgatókönyvíró: Dana Fox
operatőr: Matthew F. Leonetti
producer: Michael Aguilar, Dean Georgaris, Shawn Levy
vágó: Matt Friedman

szereplő(k):
Cameron Diaz (Joy)
Ashton Kutcher (Jack)
Lake Bell (Tipper)
Rob Corddry (Hater)
Krysten Ritter (Kelly)
Zach Galifianakis (Dave)
Dennis Farina (Banger)
Queen Latifah (terapeuta)

Joy (Cameron Diaz) egy nagy csalódást elfelejteni, Jack (Ashton Kutcher) pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy egy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak, és reggel egymás mellett ébrednek. De nem csak egy házaspárt nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy játékgéppel megütötték a főnyereményt. Kié lesz a vagyon? Aki jobban bírja. Mert persze azonnal beindul a kölcsönös hadviselés: az ifjú asszonyka és ura egyforma elszántsággal, ravaszsággal és gátlástalansággal igyekszik megszabadulni a másiktól, hogy övé legyen a millió. Mézeshetekről szó sincs. Csapdákról, gyilkossági kísérletekről és átverésekről annál inkább. Itt valaki pusztulni fog. Vagy szerelmes lesz.

Könnyed kis kikapcsolódás volt jó kis poénokkal. :up:  IMDB-n csak 5.6/10 de én 7/10 adok neki.
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#318 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 22:09

szerintem is jobb mint 5.6

#319 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 21:13

Kép

Vérző olaj (There Will Be Blood) (2007)
színes feliratos amerikai filmdráma, 158 perc

Rendező: Paul Thomas Anderson
Főszereplők: Daniel Day-Lewis, Paul Dano

A Vérző olaj a család, a végzet, a hatalom és nem utolsósorban az olaj története. A helyszín: Kalifornia tűzveszélyes határvidéke a századforduló idején, amikor minden a petróleumról szólt. A főszereplő: Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), az egykori ezüstbányász, aki saját erejéből vált nagyhatalmú olajmágnássá.

Mikor Plainview kap egy titokzatos tippet, hogy van egy kis városka nyugaton, ahol egy egész olajóceán szökell ki a földből, úgy dönt, hogy fiával együtt nekivág, és szerencsét próbál a poros Little Bostonban. Ebben az apró koszfészekben, ahol az egyetlen szórakozás a helyi templom karizmatikus fiatal papja, Eli Sunday (Paul Dano) miséin való részvétel, Plainview és fia valóban megcsinálják a szerencséjüket. Ám akármekkora is az öröm, és bármilyen tetőfokra hág is a gazdagság, semmi sem marad a régi. A kitermelt olaj mennyiségével együtt nőnek a konfliktusok is, és az emberi értékek - a szeretet, a remény, a közösség, a hit, az ambíció, valamint az apa és fia közti kötelék - is veszélybe kerülnek a korrupció, a csalás és az olaj kimeríthetetlen áramlása miatt.

-----------

Hatalmas mozi, rendezés, forgatókönyv, zene, színészi játék. Daniel Day-Lewis nem hiába kapott ezért Oscar-t. Nagyon hasonló karaktert játszik, mint a New York bandáiban, de itt még nagyobbat alakít. Mellbevágó film. :up:

> Official website + trailer <

#320 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 21:23

Kép

Teeth, a harrapós pina története  :omg:  :Đ

ritka nagy baromság  :down:  :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.