HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 14. 21:56

Tegnap néztem meg a The Mutant Chronicles című filmet. Bevallom a cím valami elvetemült gyenge B kategóriás zombifilmet sejtet, talán ezért is volt az, hogy sokkal jobb mint amire számítottam. Fallout keresztezve David Lynch féle dűnével. Hozzácsapva még pár elvetemült ötletet. De összességében élveztem.

Olvasgattam, hogy sok helyen lehúzták a látvány miatt, pedig engem különösen az fogott meg benne. A rajzolt hátterek meg gőzgépek, még a rajzolt vér is tetszett és szerintem beleillett a látványvilágba.

Kép

#602 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 14. 21:57

Nah, azota sem neztem meg (igaz nem is ittam), csak azert jutott ez a melgodas az eszembe, mert regebben volt, hogy haverral elmentunk iszogatni, majd beultunk egy vigjatekra, melyrol a fele mozi kiment, de nekunk valami miatt nagyon tetszett, es vegig pofaztunk, meg doltunk a rohogestol :)

Nah mind1, nemregiben neztuk meg az Elso szamu kozellenseg-et, ami nem volt se kimon dottan jo, senem rossz, minden esetre erdekes (picit furi), szinte minden fajta szinpadiassagot nelkulozott a film, nyersek voltak benne az akciok nagyon...

A masik film amit lattam az Amikor megallt a fold. Eddig csak rosszat hallottam rola, ugyhogy nem voltak nagy elvarasaim, de mivel baratnom szereti a "katasztrofas" filmeket, plane ha szinkronosak, en meg a latvanyos sci-fiket, gondoltuk meglessuk. Nem is volt olyan sz@r, egesz nezheto. Mondanivaloja igaz leragott csont (habar fontos), a latvanyorgazmus elmaradt, de a kultura utalvanyos delutani szintet meguti.

Na most meglesem a Gepesz-t, kivancsi vagyok ra, ha mar olyan sok dicsero szo hangzott el rola.

#603 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 21:31

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. dec. 14., vasárnap - 21:56

Tegnap néztem meg a The Mutant Chronicles című filmet. Bevallom a cím valami elvetemült gyenge B kategóriás zombifilmet sejtet,

és sztem pont hogy az volt... :D
kb. olyan gyenge volt, mint anno a mortal kombat, csak az vmilyen szinten érdekelt, mert szerettem a játékot és ismertem a történetét. :)

#604 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 21:58

Nah melegében :)
Most néztem meg a Resident Evil - Degeneration c. filmet.
Animációs meg japók csinálták,sőt lehet már volt ebben a a topciban,de én akkor is ajánlom.Tetszett.
Volt történet akció minden ami kell :D

#605 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 22:48

Idézet: fLeSs - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 21:31

és sztem pont hogy az volt... :D
kb. olyan gyenge volt, mint anno a mortal kombat, csak az vmilyen szinten érdekelt, mert szerettem a játékot és ismertem a történetét. :)

A mortal kombat -ot megfilmesíteni eleve hülye ötlet volt. Méghülyébb film lett belőle. Hiába szerettem a játékot.

#606 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 06:56

Idézet: Vertigo - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 21:26

Kameleon: magyar filmhez kepest kimondotan pozitiv csalodas (termeszetesen nehol eroltetett, meg a sztori itt Budapesten, magyar emberekkel szerintem keptelenseg, de azert kellemes volt, nevetni is lehetett rajta)

:up:
az utolsó 15 perc nagyon jó lett.
Business as usual. We fucked up everything.

#607 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:52

Tegnap megvolt a Batman: Dark Knight.

2/10

Heath Ledger játékától eltekintve okádék. Már csak a "Boink! Baamm!" buborékok hiányoztak. Semmi sötét, goth hangulat, ami valahogy jusztifikálná a denevérfüleket meg a vállra terített lepedőt- amik nappal, őszintén szólva, röhejesek. A tömény közhelyekről meg a kritikán aluli morális dilemmákról ne is beszéljünk, és Batman mindig ilyen gégehurutos hangon nyekergett?!

#608 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 10:36

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 9:52

Tegnap megvolt a Batman: Dark Knight.

2/10

Heath Ledger játékától eltekintve okádék. Már csak a "Boink! Baamm!" buborékok hiányoztak. Semmi sötét, goth hangulat, ami valahogy jusztifikálná a denevérfüleket meg a vállra terített lepedőt- amik nappal, őszintén szólva, röhejesek. A tömény közhelyekről meg a kritikán aluli morális dilemmákról ne is beszéljünk, és Batman mindig ilyen gégehurutos hangon nyekergett?!

http://www.youtube.c...feature=channel  :Đ
JóSebesség

#609 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 11:08

Idézet: thomasfox - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 22:58

Nah melegében :)
Most néztem meg a Resident Evil - Degeneration c. filmet.
Animációs meg japók csinálták,sőt lehet már volt ebben a a topciban,de én akkor is ajánlom.Tetszett.
Volt történet akció minden ami kell :D

még mindig azon vigyorgok ilyen filmeknél hogy ahogy anno a final fantasyban, meg a többi ember-es animációs filmben, még mindig olyan a szájmozgás mintha tele lennének nyomva érzéstelenítővel, a kezeik meg mintha le lennének bénulva, bezzeg a különböző más mese-animációs filmeknél a leglehetetlenebb állatoknak és meselényeknek abszolút hiteles szájmozgásuk és kéztartásuk van :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#610 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 11:24

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 11:36

Jól emlékeztem  :D

#611 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 12:23

Kalifornia királya
(King of California)

Kép

Tizenhat évesen Mirandának (Evan Rachel Wood) már bőven kijutott minden jóból. Az anyja elhagyta, majd kimaradt az iskolából, és azóta maga gondoskodik a betevőről: egy McDonald's étteremben dolgozik. Charlie, az apja (Michael Douglas) egy elmegyógyintézet lakója. Mikor apját végül kiengedik, a helyzet csak fokozódik. Charlie ugyanis meg van róla győződve, hogy környékükön kell Juan Florismarte Garces atya rég elásott kincsét keresnie. Szüksége van lányára, aki bár vonakodik, segíteni szeretne apjának.

Kicsit "A nagy hal" utánérzés.
Nekem tetszett. :up:

#612 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 15:34

Idézet: obersmith - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 11:08

még mindig azon vigyorgok ilyen filmeknél hogy ahogy anno a final fantasyban, meg a többi ember-es animációs filmben, még mindig olyan a szájmozgás mintha tele lennének nyomva érzéstelenítővel, a kezeik meg mintha le lennének bénulva, bezzeg a különböző más mese-animációs filmeknél a leglehetetlenebb állatoknak és meselényeknek abszolút hiteles szájmozgásuk és kéztartásuk van :D

teljesen igazad van.Főleg ez akkor volt vicces amikor áll 3-4 karakter a jelenetben,szél fúj, de csak 2 nek "száll" a haja :D
Nade mégis kikapcsolt,nah ezért ajánlottam :up:

#613 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 12:26

Valaki régebben ajánlotta itt, rászántam magam hogy megnézzem, és azt kell mondjam, az idei év egyik legnagyobb kellemes meglepetése:
Kép

#614 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 21:59

Idézet: Etele - Dátum: 2008. dec. 19., péntek - 12:26

TAKEN

Nekem is tetszett. A Neeson által formált karakterről meg valahogy mindig Harrison Ford jutott eszembe, mintha ő játszaná.
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#615 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 20. 01:18

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

http://www.imdb.com/title/tt0455538/

Szerkesztette: Valdy 2008. 12. 20. 01:19 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#616 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 20. 01:22

Megnéztem a Street kingset. Nekem bejött nagyon. Sok sorozatszereplő van benne.  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#617 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 20. 07:34

Ez a How to Lose Friends nem rossz. Olyan Az Ordog Prada-t visel beutese van, persze annal azert viccesebb. Talan egy kicsit hosszura sikeredett.

#618 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 20. 10:51

Jeff Bridges-t imádom (nem ÚGY :D ), meglessük.

#619 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 20. 20:09

Kapásból év posztere (a "normális" kategóriában). Jeff Bridges nagy séróval, Megan Fox, Simon Pegg meg minden... arra gondoltam, minden poszter mutathatna rögtön a DVDRip torrent linkjére  :Đ

Egyébként igaz, Bale kicsit túlzásba vitte a hörgést a Batmanben, de aki ezen fennakad, az tényleg ne nézze meg a filmet. Keaton meg akármennyire jó színész, és nagyon bírom, Batmannek gyenge volt.

Degeneration gyenge közepes volt szvsz.

Szerkesztette: spidey 2008. 12. 20. 20:12 -kor

#620 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 00:45

Kép

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első