HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC IV. Értékeld a témát: ***** 8 szavazás

#8121 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 02. 24. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2017. 02. 24. 18:15

Jo a sorozat de szemely szerint nem tudom hova lehetne (es vajon kell e) vinni a tortenetet innen. Ez egy normalis lezaras volt.

Tudtommal az egész évad egy hatalmas pilot volt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8122 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 27. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2017. 02. 24. 18:14

Vajon minden konyvet 2 evadban fognak kepernyore vinni? Csak mert gondolom a masodik 5 resz fogja lezarni az elso kotetet. Jo lenne, egy ideig el lennenk latva :)

Nem emlékszem, hogy mi minden történt még ezután az első könyvben, úgyhogy a következő 5 részre már csak találgatni tudok.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#8123 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 27. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2017. 02. 24. 18:15

Jo a sorozat de szemely szerint nem tudom hova lehetne (es vajon kell e) vinni a tortenetet innen. Ez egy normalis lezaras volt.

Ez tény, a vigyor Ed Harris arcán, mikor meglőtte a kurva, azért felejthetetlen.
Ha nem a pénz lenne az úr, azt mondanám, ez egy fasza kis történet volt, kerek is, de ha erre nem rendelnek be még X évadot, akkor megeszem a kalapom.
KomposztWC

#8124 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 18. 12:13

The Expanse erős rész volt, beratna :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8125 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 19. 00:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 03. 18. 11:13

The Expanse erős rész volt, beratna :)

Lehet belenézek ebbe is, meg a Westworldbe is. Tudsz még jó sorit ajánlani?

Amiket mostanában nézek hetiben:
Schitt'$ Creek (3. évad, kanadai sitcom)
Supernatural (12. évad)
The Big Bang Theory (10. évad, sajnos elég gyenge az utóbbi időben, a többségi vélemény szerint már évek óta)

Darában a következőket nézem:
Motive (az utolsó, 4. évadra nagyon alábbadták a minőséget, de már csak 3 rész van hátra, befejezem, kanadai sori)
Continuum (1. évad, kanadai)
Clueless (3. évad, nem röhögni, valley girl stílusú tinisitcom a 90-es évek végéről, igaz a végére nagyon lement a színvonal, de most már befejezem a hátralévő néhány részt, nehezen kaszálok sorozatot)
Friends (jó rég nem láttam, elkezdtem az elejétől, természetesen ahogy a többit sem, ezt sem szinkronosan)
Bates Motel (1. évad)
Santa Clara's Diet (1. évadot megnéztem, nagyon tetszett, egyelőre még nem jött ki a 2. évad)
Boomtown (2. évad, újranézés, ezúttal már nem a szinkronos változat. Mivel hamarabb érek be a közlekedés miatt műszak előtt 1 órával, ezért YouTube-ról csapatom a munkahelyi kantinos gépen, nagyon jó kifejezések vannak benne, meg pont olyan hanganyag, ami megfelel a kiejtési modellemnek.)

Nagy ritkán (sok hetente kósza egy részt) nézek ezekből:
Justified (5. évad vége felé járok, és utána már csak a 6. évad van hátra)
The Sopranos (1. évad, kaszaközelben lebeg nálam, akármennyire is kultsorozatnak tartják)
7th Heaven (újranézés, 6. évadnál járok, angolozni teljesen jó, sok hasznos kifejezéssel)
Criminal Minds (12. évad)
Highway thru Hell (1. évad, kanadai kamionos reality, nem egy nagy szám, de csak inkább csak a hanganyag miatt nézek belőle részt, hozzá van adva a Netflixen a nézősök közé)

Amiket utoljára kaszáltam:
Leftovers (2. évadban, de már az első évadot is csak végigszenvedtem, felesleges időpocsékolás volt)
Mr. Robot (1. évadban)
The Walking Dead (7. évadban, de már a 2. évad közepe óta szenvedtem vele, hátha javul a színvonal)
Brooklyn South (1. évad, igaz nem önként kaszáltam, leszedték a piszkok a YouTube-ról, és máshol nincs fent, régi zsarus sorozat a 90-es évek közepéről, nem az évezred sorozata, de meló előtt lekötött, kár érte)

Egy részbe belenéztem nemrég, de nem tetszett:
Stranger Things
Shameless
The Ranch (ekkora fost ritkán készítenek)
Arrested Development
Trailer Park Boys (ezt nem is nevezném kaszának, két részt megnéztem, elteszem ínségesebb időkre, elég furcsa, mockumentarys stílusa van, szokni kell, kanadai)

Be van tervezve befejezésre vagy újranézésre, ínségesebb időkre:
Mentalist (olyan 4. évadig láthattam)
Person of Interest (talán 3. évadig láttam)
Orange is the New Black (néhány részt láttam)
Six Feet Under (nem láttam, de azt mondják, hogy jó)
KyleXY (addig láttam, ameddig magyarul leadták anno, igaz eredeti nyelven sem találtam fent sehol, pedig érdekel, hogy végül mit hoztak ki a storyból, annak ellenére hogy a vége rossz kritikákat kapott)
Monk
House MD
Desperated Housewives (lehet viccesen hangzik, de nálam a no1 sorozat volt)
Lost (fél éve ezt már ki is pipáltam, újranéztem, így második alkalommal sok olyan dolgot is megértettem, amit elsőre nem, igaz az első nézéskor felét szinkronnal, másik felét eredeti nyelven láttam, meg sok ismétléssel, epizódok is kimaradtak anno, szóval nem a felfogásommal volt baj. Másodszorra a befejezését sem találtam olyan szarnak)

Szerkesztette: Raynes 2017. 03. 19. 00:31 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8126 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 19. 08:21

Neked a Desperate Housewives a no1, akkor nem tudok ajánlani :)

Idézet

#8127 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 19. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 03. 19. 08:21

En igen: ideje lenne becsajozni. Ennyi szabadidot... :-)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#8128 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 19. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2017. 03. 19. 08:31

Samott

Elfér a kettő egymás mellett, csak azé he :)

Idézet

#8129 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 19. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 03. 19. 07:21

Tudom, ciki, de ez van.

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2017. 03. 19. 07:31

Ezt nem mind egyszerre nézem ám. 1-1,5 óra munkanapokon ingázáskor, de ez mindenképp holt idő, ami elveszne. Hétvégén is max. ennyi esténként (akkor a heti nézősök). Szóval nem olyan sok ez, mert pl. a ritkán nézősökből sok hetente egy rész, de nyilván egymás rovására mennek, mert amíg azt nézem, akkor kimarad egy rész a másikból. Mindössze 9 sorozat, a többit vagy befejeztem vagy kaszáltam, vagy csak be van tervezve valamikorra. Ezek közül sok nem köt le annyira, így jó lenne valami újabb, de az újabb sorik sajnos nem nagyon tetszenek, tisztelet a kevés kivételnek.

Szerkesztette: Raynes 2017. 03. 19. 15:32 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8130 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 03. 19. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 03. 19. 00:17

...
Egy részbe belenéztem nemrég, de nem tetszett:
Stranger Things
...

Csak kíváncsiságból, mi nem tetszett?
Én évek óta nem nézek sorozatokat, legfeljebb néha késő este, elalvás előtt egy-egy CSI-t, Criminal Minds-t, de egyiket se követem, azt se tudom hogy hány évadjuk van, de ezt ismeretségi körben kultiválták, és csak 8 rész.
Belekezdtünk az asszonnyal, oszt' ott ragadunk, bedaráltuk a netflixen.

Az no.1 sorozataim:
Shogun (Richard Chamberlainnel a főszerepben)
HBO-féle Róma
BBC-féle Sherlock

Szerkesztette: scaurus 2017. 03. 19. 18:12 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#8131 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 19. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 03. 19. 14:30

Mindössze 9 sorozat, a többit vagy befejeztem vagy kaszáltam, vagy csak be van tervezve valamikorra.
Sőt, ha jobban belegondolok, akkor közülök három csak 20 perces sitcom, szóval 6 + 3×0,5 = 7,5 sorozat, de egy nap csak 1-2-őt nézek meg.

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 03. 19. 17:12

Csak kíváncsiságból, mi nem tetszett?
Sablonos, áltinis, családi problémás, nagyon rejtélyes akar lenni, de elnyújtott, populáris tucatszar sajnos. Annyira rángott tőle a szemem, hogy a 30. perc környékén ki kellett lőnöm az S01E01-et. Én is a Netflixen néztem. Szemezek a Black Mirrorral is, de annyira nem komázom a brit sorozatokat.

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 03. 19. 17:12

legfeljebb néha késő este, elalvás előtt egy-egy CSI-t, Criminal Minds-t
Régen én is mindig késő este néztem, elalvást előtt, de hétköznap északás műszakban dolgozok, szóval át van szervezve a napom. Bár így is este nézem, de kora este, meg nem lefekvés előtt, hanem ingázáskor és műszak előtt. A sima CSI nekem is hiányzik (még az is lehet, ha majd sok év múlva kifogyok a néznivalóból, akkor az első 7 Grissom-os évadot újranézem), simán lehetett volna belőle több évad még. A Criminal Minds sajnos elég gyenge lett, de néha nézhető belőle 1-1 rész, ha az ember valami krimire vágyik.

Szerkesztette: Raynes 2017. 03. 19. 19:02 -kor

#8132 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 03. 19. 19:11

Én a Black Mirror S01E01-t láttam.
Nem igazán fogott meg, a sztori hiteltelen volt, a mondanivaló meg túl didaktikus.
Nem inspirált az újabb részek megtekintésére.

#8133 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 03. 20. 18:09

[Stranger Things]

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 03. 19. 18:56

...
Sablonos, áltinis, családi problémás, nagyon rejtélyes akar lenni, de elnyújtott, populáris tucatszar sajnos.
...

Annyira azért nem tucat.
Plusz én (is) bekajálom a retró hullámot, pl. a Ready Player One c. könyvön halálra röhögtem magamat, faék egyszerűségű sztori, de az a töménytelen popkulturális utalás, ami van benne, elképesztő.
Kíváncsi vagyok ebből mi kerül (mi tud átkerülni) a filmbe.

Azért a Stranger Thingsn nyitva hagyott kérdéseket, amiken lehet mélázni,pl.
Jonathan végül megdugta-e Nancy-t?
Azóta is izgat a kérdés.
(Párom szerint kizárt, szerintem határeset.)

#8134 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 21. 21:14

Six Feet Under elején tetszett, de kb. a harmadik évadban ráuntam.
KomposztWC

#8135 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 21. 22:21

Nézitek a 24-et? Tényleg nem valami nagy szám, de nekem azért még simán nézős. (bár, ahogy halad előre, egyre inkább kezd gázabb lenni még az én igényeimnek is) (bár még kikapcsol, szóval végig nézem) De a Homelandet meg sem közelíti. Pedig az nyomokban tartalmaz csak akciót. Ami még nekem nézős lesz hamarosan az a Fargo, Better Call Saul és a Prison Break.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#8136 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 22. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2017. 03. 21. 22:21

Nézitek a 24-et? Tényleg nem valami nagy szám, de nekem azért még simán nézős. (bár, ahogy halad előre, egyre inkább kezd gázabb lenni még az én igényeimnek is) (bár még kikapcsol, szóval végig nézem) De a Homelandet meg sem közelíti. Pedig az nyomokban tartalmaz csak akciót. Ami még nekem nézős lesz hamarosan az a Fargo, Better Call Saul és a Prison Break.

Én anno nagyon sokat szkenneltem egyetemen (szorgalmi időszak végén megszereztem a jegyzeteket, nekem oda adták, mert megkapták pdf-ben, és akkor mindenkihez el tudott jutni), és közben néztem meg az első 6 évadot. Szerintem a 2-3. körül volt a legjobb. A 7. évad első részét néztem meg, aztán azóta sem vettem elő.
KomposztWC

#8137 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 24. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2017. 03. 22. 19:44

Én anno nagyon sokat szkenneltem egyetemen (szorgalmi időszak végén megszereztem a jegyzeteket, nekem oda adták, mert megkapták pdf-ben, és akkor mindenkihez el tudott jutni), és közben néztem meg az első 6 évadot. Szerintem a 2-3. körül volt a legjobb. A 7. évad első részét néztem meg, aztán azóta sem vettem elő.

Én csak a pilotot láttam a 24-ből, meg elkaptam két epizódot találomra a későbbi évadokból, de nem fogott meg, olyan ZS kategóriás akciófilm jellege volt, felsorozatosítva. Lehet kap még esélyt, ha nem lesz más néznivalóm, de nagyon nem győzött meg.

#8138 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 03. 25. 05:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 03. 19. 07:21

Miért, neked melyik sorozat a no1? Egyébként 20 éve még én sem hittem volna, hogy egy szappan lesz a kedvenc sorozatom. Tudom, hogy ráadásul női sorozat, de szerintem igényesen és szórakoztatóan volt megcsinálva, és a színvonalat is végig tartota, és ez utóbbi nem sok sorozatról mondható el, még a legjobb sorozatok is hajlamosak legyengülni az utolsó évadokra (itt vérzett el a másik kedvencem a Lost is).

Egyébként a melóhelyen, a YouTube-on nézett sorik közül a Boomtown helyett újabban Tresholdot teszek be. Igaz ez angolozni kevésbé jó sorozat, de jobban leköt. Bírtam mindig is, sok potenciál volt ebben a sorozatban, csak elég low budget megoldások vannak benne, meg túlsablonosították a részeket, meg elnyújtották túlzottan a főszálat, ezért csökkent a nézettsége, és még az első évadban kasza lett belőle. Kár érte, mert van benne valami, ami megfogja az embert, meg érdekes témát vinne végig.

#8139 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 05. 10:21

BBC-féle Sherlock témában írt hozzászólásomból idézet

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 01. 10. 15:54

Azért, a hócipőm tele van az angolszász megtévesztéssel is.
Milyen alapon merik "Complete Series"-nek bevezni, ami nem is komplett?

Nyilván, piszlicsáré a dolog, de akkor sem teljes a sorozat: a 2. és 3. évad között játszódó (a 3. évadot beharangozó) "Many Happy Returns" című kb.7 perces mini epizód nem fért el a 10 bd korong egyikén sem, azaz ezt nem tartalmazza a "complete"-nek mondott kiadás.

Jó, lehet vitatkozni, hiszen, a 4 évad "normál" epizódjai kompletten rajta vannak, de, akkor is, ez olyan szánalmas.
Pláne úgy, hogy eredeti 60 perces bevezető ("pilot") eoizód meg elfért, ami nem is a kánon része, ellenben a 7 perces évadot összekötő epizód nem.

Oszt' megy a csodálkozás a torrentezésen, mikor azt is átbasszák, aki pedig még fizetett is érte...

(Most vehetem meg a 3. évad "special edition"-jét, és cserélgethetem ki a korongokat a gyűjteményes kiadásból erre.)

Kapják be.

Szerkesztette: scaurus 2017. 04. 05. 10:21 -kor

#8140 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 13. 20:41

Sokan dicsérték, a The Expanse c. sci-fi sorozatot, én az első résznek eddig kétszer futottam neki, de még így is a 30. percnél járok, számomra nem túl érdekfeszítő.

A Netflixen botlottam bele a 13 Reasons Why c. sorozatba, az előzetes alapján ez sem tűnik rossznak, majd meglátjuk.

Téma megosztása:

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.