HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC IV. Értékeld a témát: ***** 8 szavazás

#8141 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 04. 13. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 04. 13. 21:41

A Netflixen botlottam bele a 13 Reasons Why c. sorozatba, az előzetes alapján ez sem tűnik rossznak, majd meglátjuk.

De jo, hogy irtad. Epp kerestem tegnap a topicot de nagyon lent volt...

Szoval... szerintem minden 14-20 ev kozottinek lekene vetiteni a sorozatot es kotelezove tennem a megnezeset. 20+ eveseknek esetlegesen csak ajanlott.

Az, hogy ez egy nagyon profin megcsinalt erdekes es jo sorozat az egy dolog, de a mondandoja es a temaja aktualis es fontos.

Mi tegnap este fejeztuk be az utolso reszt. Van egy fel plusz epizod, azt is mindenkepp nezd meg.

Varom majd a (spoileres) ertekelodet, hogy mit gondolsz rola. Nagyon durvan Life is Strange hangulata van, ha valaki ismeri azt a par eves jatekot.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#8142 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 21. 17:08

Fargo harmadik évad első rész alapján úgy nézem megint nem tudtak hibázni :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8143 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 22. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 04. 13. 20:41

A Netflixen botlottam bele a 13 Reasons Why c. sorozatba, az előzetes alapján ez sem tűnik rossznak, majd meglátjuk.
Az előzetest én is láttam, a YouTube tolta az arcomba reklámként mobilon. Lehet ez lesz az első reklám, ami hat rám, mert belenézek.

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 21. 17:08

Fak, nem is tudtam, hogy elkezdődött az évad. Ahogy olvastam a hozzászólásod, már reccsent is be 5 másodpercen belül az enmagos torrent a qBittorrentbe. Mindjárt lent is van.

Szerkesztette: Raynes 2017. 04. 22. 17:57 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8144 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 22. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 22. 18:33

Az előzetest én is láttam, a YouTube tolta az arcomba reklámként mobilon. Lehet ez lesz az első reklám, ami hat rám, mert belenézek.

Fak, nem is tudtam, hogy elkezdődött az évad. Ahogy olvastam a hozzászólásod, már reccsent is be 5 másodpercen belül az enmagos torrent a qBittorrentbe. Mindjárt lent is van.

Jóféle :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8145 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 22. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 22. 17:35

Jóféle :)

Ja, hozták a kötelező kört a Coen-fivérek. Megint kicsit retro hangulat, fekete-fehér karakterek, viccesen félrement bűnügy, lassú, feszült, jelentőségteljes jelenetek, tele képi utalásokkal és mély szimbolikával. Milyen volt már, ahogy megmutatták a bélyeget bekeretezve olyan nagy képkeretben, többször is. Mondjuk a végén az a klímaráesős jelenet kicsit fail volt, honnan voltak benne biztosak, hogy megáll alatta a fazon? Ez az egy elég életszerűtlen volt benne, túlkomplikálták. Az a két mogorva öreg sem volt semmi. A cégnél a brit akcentusos fószer is nagyot alakotott, hova is valósi - Amerika!, facepalm volt rendesen. Azt még nem vágom, hogy az egész hol fog kapcsolódni az NDK-s rendőrtiszti jelenettel.

Szerkesztette: Raynes 2017. 04. 22. 19:38 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8146 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 22. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 22. 20:27

Ja, hozták a kötelező kört a Coen-fivérek. Megint kicsit retro hangulat, fekete-fehér karakterek, viccesen félrement bűnügy, lassú, feszült, jelentőségteljes jelenetek, tele képi utalásokkal és mély szimbolikával. Milyen volt már, ahogy megmutatták a bélyeget bekeretezve olyan nagy képkeretben, többször is. Mondjuk a végén az a klímaráesős jelenet kicsit fail volt, honnan voltak benne biztosak, hogy megáll alatta a fazon? Ez az egy elég életszerűtlen volt benne, túlkomplikálták. Az a két mogorva öreg sem volt semmi. A cégnél a brit akcentusos fószer is nagyot alakotott, hova is valósi - Amerika!, facepalm volt rendesen. Azt még nem vágom, hogy az egész hol fog kapcsolódni az NDK-s rendőrtiszti jelenettel.

Gondolom azok fektettek be a cégbe, hogy tudjanak kémkedni.

Idézet

#8147 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 22. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 22. 19:35

Gondolom azok fektettek be a cégbe, hogy tudjanak kémkedni.

Végülis az az idős fószer, aki a telefonszámfelhívás miatt ment el a céghez, lehet hogy kapcsolatba hozható a nyitójelenettel, egyetértek.

Látom van Better Call Saul is, annak is most kezdődött a 3. évadja. Benyomatom késő este az is.

#8148 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 23. 02:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 22. 19:39

Látom van Better Call Saul is, annak is most kezdődött a 3. évadja. Benyomatom késő este az is.

Ez is tetszett. Van 3x02 is, azt majd holnap nézem meg. Hasonlóan profi sorozat, mint a Fargo, talán lassabb és kimértebb, meg még alaposabb jelenetek vannak, mikor valaki csinál valamit, nem kommentálják, csak mutatják hosszan, és a néző folyamatában jön rá, hogy mi is történik épp, hová fog a történetben mindez vezetni.

Poén: lerántottam enmagról, erre a nyitó képsornál látom, hogy Netflix-sorozat, és tényleg fent van ott is, feleslegesen kapcsoltak be a letöltőreflexek.

#8149 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 23. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 22. 19:27

Jaja, jó kis kezdés, tetszett! A klímás résznél gondolom arra építettek, hogy mivel nem tudott rágyújtani a fürdőszobában, ezért biztos az lesz az első dolga kint. Végülis ez tényleg sok embernél így van. :) De ettől még valóban eléggé valószerűtlen volt ez a jelenet... rágyújthatott volna már a lépcsőházban, vagy kint, de úgy, hogy nem áll meg, hanem megy tovább, vagy megáll, de picit odébb stb. stb.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#8150 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 24. 18:02

[13 Reasons Why]

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 04. 13. 22:13

...
Az, hogy ez egy nagyon profin megcsinalt erdekes es jo sorozat az egy dolog, de a mondandoja es a temaja aktualis es fontos.

Mi tegnap este fejeztuk be az utolso reszt. Van egy fel plusz epizod, azt is mindenkepp nezd meg.

Varom majd a (spoileres) ertekelodet, hogy mit gondolsz rola. Nagyon durvan Life is Strange hangulata van, ha valaki ismeri azt a par eves jatekot.

Hétvégén elkezdtem, oszt' úgy beszippantott, hogy péntek-szombat-vasárnap összesen 12 részt megnéztem.
Eddig nagyon jó.
Remélem, az utolsó rész, illetve az extra nem rontja el.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#8151 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 24. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 04. 24. 19:02

[13 Reasons Why]

Hétvégén elkezdtem, oszt' úgy beszippantott, hogy péntek-szombat-vasárnap összesen 12 részt megnéztem.
Eddig nagyon jó.
Remélem, az utolsó rész, illetve az extra nem rontja el.

Kiraly, orulok, hogy "tetszik" (nehez ilyet mondani egy ilyen sorozatra de biztos erted mire gondolok).

Majd ha az utolso es utolso utanit is megnezted irj, hogy milyen volt. Szerintem jo lezaras volt.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#8152 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 25. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 21. 17:08

Leftovers detto. :) 2 rész ment le eddig a harmadik évadból, és igencsak megvan a WTF életérzés... :-D

#8153 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 28. 17:04

Elb****ttul zseniális a Fargo. :)

Idézet

#8154 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 29. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 28. 17:04

Elb****ttul zseniális a Fargo. :)

Igen, tényleg. Az a V.M. Varga nem semmi egy karakter! :-D :laugh: :up:

#8155 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 29. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2017. 04. 29. 19:18

Igen, tényleg. Az a V.M. Varga nem semmi egy karakter! :-D :laugh: :up:

Nagyon kemény arc az a brit öreg, ahogy mindenhol előadja, hogy akkor ők most ide be fognak menni, meg mi hogy lesz. Nem tudom honnan ásták elő, de badass fazon, kemény, mint a kád széle. Nem volt rossz rész, de az évadnyitó jobban tetszett. A névből ítélve lesz magyar vonatkozás? Meg azt nem értem, hogy a dzsekis ukrán faszi mire célozgatott a kozákokról az ügyvédnek, meg minek, ha egyszer úgyis kivágták a korláton túlra.

#8156 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 29. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 29. 21:43

Nagyon kemény arc az a brit öreg, ahogy mindenhol előadja, hogy akkor ők most ide be fognak menni, meg mi hogy lesz. Nem tudom honnan ásták elő, de badass fazon, kemény, mint a kád széle. Nem volt rossz rész, de az évadnyitó jobban tetszett. A névből ítélve lesz magyar vonatkozás? Meg azt nem értem, hogy a dzsekis ukrán faszi mire célozgatott a kozákokról az ügyvédnek, meg minek, ha egyszer úgyis kivágták a korláton túlra.

Az nekem nem brit hatású.

Idézet

#8157 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 29. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 29. 21:43

Az ügyvéd hozta fel. A dzsekis csak rákérdezett, hogy ukrajnában született-e, az ügyvéd meg mondja, hogy az őse, és arról beszél, hogy azok meséltek a kozákokról. Dzsekis meg mondta, mielőtt kidobta, hogy ő a kozák.

Idézet

#8158 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 29. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 29. 20:58

Az nekem nem brit hatású.
Hát, nem is indonéz, az biztos. Kicsit cockneys, kicsit tradicionális RP-nek tűnik a beszéde, elég morbid keverék.

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 29. 21:03

Az ügyvéd hozta fel. A dzsekis csak rákérdezett, hogy ukrajnában született-e, az ügyvéd meg mondja, hogy az őse, és arról beszél, hogy azok meséltek a kozákokról. Dzsekis meg mondta, mielőtt kidobta, hogy ő a kozák.
Visszanéztem még egyszer, a Yuri gyerek hozta fel. Igaz lehet, hogy egy érdekes témával csak közelebb akarta csalni a korláthoz. Vagy azt akarta tudatni, hogy nem személyes, de ellenséges népekből származnak, és emiatt öli meg.

#8159 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 29. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 29. 22:51

Hát, nem is indonéz, az biztos. Kicsit cockneys, kicsit tradicionális RP-nek tűnik a beszéde, elég morbid keverék.

Visszanéztem még egyszer, a Yuri gyerek hozta fel. Igaz lehet, hogy egy érdekes témával csak közelebb akarta csalni a korláthoz. Vagy azt akarta tudatni, hogy nem személyes, de ellenséges népekből származnak, és emiatt öli meg.

Akkor nézd vissza még egyszer, de mindjárt le is transzszkriptelem:

"Irv: Do I know you?
Yuri:It's Yuri,
back from the old country.
Da...
Am I not right?
You grew up in Ukraine.
Irv: No.
My bubbe, her people...
You know, you hear the old stories, how she fled from the Cossacks in the middle of the night. Five years old. The men on horseback.
Yuri: That is me.
Irv: - I'm sorry?
Yuri: - Cossack."

Szerkesztette: JonesC 2017. 04. 29. 22:17 -kor

Idézet

#8160 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 30. 00:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 04. 29. 22:16

Akkor nézd vissza még egyszer, de mindjárt le is transzszkriptelem:

Az egészet a Yuri gyerek kezdte a back from the old country kezdetű felütéssel, mintha fontos lenne. Valóban, a kozákokat az ügyvédfazon hozta képbe. Azt nem értem, hogy az egész ukrán vonalat miért kellett erőltetni, ha egyszer úgyis megölik. Lehet később még ez fontos lesz a nézőnek.

Téma megosztása:

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.