HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC IV. Értékeld a témát: ***** 8 szavazás

#341 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 22. 19:34

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 19:05

Szemely szerint semmivel, nezheto az ugy is. :)

Asztalin szerintem nem.

Idézet

Ha x264 kódolású filmed van, akkor azt már lehet konvertálgatni. Elvileg aviba is lehet, de én olyat még nem csináltam, csak mpeg2-re. erre jó tmpgenc vagy procoder vagy the filmmachine.

Eddig TMPEGEnc-et használtam kódolásra, de mkv-t még nem próbáltam konvertálni vele.

#342 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 20:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 19:34

Asztalin szerintem nem.

Eddig TMPEGEnc-et használtam kódolásra, de mkv-t még nem próbáltam konvertálni vele.

Simán megeszi.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#343 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 20:16

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 11:23

Dehogynem. Take it or leave it epizód volt :D Tetszett.

SPOILER!

Csak most nincs min "kattogni".

:D
Ezek szerint Claire marad a szigeten :) Viszont miért nem akarja Jack meglátogatni? :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#344 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 20:30

Idézet: luckystar - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 19:00

Szerintem : Ellen Muth - Hegyi Barbara

hát... kicsit öregnek érezném hozzá. :D  meg annyira nem is nagyon illik a hangja, szerintem.
egyébként Nemes Takách Kata lesz Ellen hangja, ... határeset, majd meglátjuk meghalljuk milyen.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#345 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 21:08

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 20:30

hát... kicsit öregnek érezném hozzá. :D  meg annyira nem is nagyon illik a hangja, szerintem.
egyébként Nemes Takách Kata lesz Ellen hangja, ... határeset, majd meglátjuk meghalljuk milyen.

Hegyi Barbarának mély hangja van, kicsit érdes és jellegzetes is, pont illene az eredeti hanghoz.

Pogány Judit Vuk hangjaként telitalálat és ő sem "mai korosztály" volt, amikor a Vuk 1. része készült.

Szerkesztette: luckystar 2008. 02. 22. 21:09 -kor

#346 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 21:21

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 18:34

Asztalin szerintem nem.

aviba tmpgenc-el?

megui progit + a sallangjait keressed, de nem lesz egyszerü dolog..

mindenesetre fasza x264-et én semmiképp nem raknék át divx-be mármint min. 720p kódolásut, hanem dvd formátumra, illetve hagynám ugy és egy olcsó laptoppal löném az lcd tvmre :)

Szerkesztette: Gandalf 2008. 02. 22. 21:27 -kor

"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#347 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 21:53

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 20:16

:D
Ezek szerint Claire marad a szigeten :) Viszont miért nem akarja Jack meglátogatni? :think:

Hát szerintem Claire meghalt  :(  Valami szörnyű dolog történhetett(erre utalt Ben is a 4x3-ban). Jack-nek meg köze van hozzá valószínűleg és ezért nem akarja látni Aaron-t(és azt vajon tudja már hogy rokonok! OMG!) :D

JóSebesség

#348 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 21:59

Idézet: spidey - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 15:35

Azért a "Hi, Aaron" odavágott...

Nektek talán  :Đ

Onnantól kezdve sejtettem, hogy mondta, hogy gyereke van, amikor mondta jack nem akarja látni, akkor már 100%-os voltam, persze a logikus az lett volna, hogy azért nem akarja látni mert james gyereke, de azt a lehetőséget gyorsan kizártam mivel jack nem az a típus, hogy a gyereket utálja féltékenységből..

#349 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 22:04

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 21:53

Hát szerintem Claire meghalt  :(  Valami szörnyű dolog történhetett(erre utalt Ben is a 4x3-ban). Jack-nek meg köze van hozzá valószínűleg és ezért nem akarja látni Aaron-t(és azt vajon tudja már hogy rokonok! OMG!) :D

Én is erre gondoltam, hogy valami történt vele, és ha nincs is köze hozzá nem tudott rajta segíteni. Ill a másik lehetőség hogy valóban volt gyereke de vele is történt valami. Szerintem nem maradt senki a szigeten, vagy aki igen az meghalt, különben miért mondta volna hurley jacknek, hogy vele kellett volna menni?  Kik rokonok?  :think:

Egyébként nekem nem tetszett, 3 epizód után máris filler rész nem lesz ez így jó.

Szerkesztette: Mumia 2008. 02. 22. 22:06 -kor

#350 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 22:08

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 20:14

Simán megeszi.

Az asztali vagy a TMPEGEnc?

#351 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 22:12

látom rám nem hallgatsz itt befejztem a segitséget, pedig pár konverziót már csináltam :)

Lost 4x4 OMFG  :omg:

amit meg a kisbetüs részben fejtegettek túl egyszerü lenne az tutti..nem leszaz ilyen egyszerü..
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#352 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 22:21

Idézet: Gandalf - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 22:12

látom rám nem hallgatsz itt befejztem a segitséget, pedig pár konverziót már csináltam :)

Lost 4x4 OMFG  :omg:

amit meg a kisbetüs részben fejtegettek túl egyszerü lenne az tutti..nem leszaz ilyen egyszerü..

Mert csak most olvasom amit írtál! :p Sorban olvasom, és telefonálok közben.
Én is csináltam rengeteg konvertálást, de csak aviból mpeg2-t, mkv-t nem, ezért nem tudtam, hogy ismeri e a TMPEGEnc. Természetesen jó az mpeg2 is, a lényeg, hogy lejátsza az asztali is.

Közben meggondoltam magam, nem várom ki, hogy lejöjjön az 1.1 gigás verzió.

#353 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 22:25

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 22:04

Én is erre gondoltam, hogy valami történt vele, és ha nincs is köze hozzá nem tudott rajta segíteni. Ill a másik lehetőség hogy valóban volt gyereke de vele is történt valami. Szerintem nem maradt senki a szigeten, vagy aki igen az meghalt, különben miért mondta volna hurley jacknek, hogy vele kellett volna menni?  Kik rokonok?  :think:

Egyébként nekem nem tetszett, 3 epizód után máris filler rész nem lesz ez így jó.

Hát biztos vannak még a szigeten mert Ben azt mondta Sayidnak hogy "if you want to protect your friends.." nyilván nem az O6-ra gondolt, hisz ha ők nem beszélnek akkor nem eshet bajuk, de a szigeten lévőknek viszont igen.

3x12ben kiderül hogy Jacknek és Clairenek közüs az apjuk... tehát Jack és Aaron rokonok.
És filler? Naneee :D filler lenne ha olyasmi dolgok történtek volna amiknek semmi köze a főtörténethez. Ezt azért nem mondanám. Lassabb volt mint az eddigi epizódok, meg kicsit több romantikázás is volt, de a Kate részek már csak ilyenek.

Szerkesztette: -Turbo- 2008. 02. 22. 22:26 -kor

JóSebesség

#354 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 23:10

lol. hat ennyit rolam,. hogy nezek en sorozatot. nem vagtam ki az az aaron, mind addig, amig el nem olvastam az itteni spoileres kommenteket... :omg: :D gyakrolatilag akkor en mire figyelek, amikor nezem a sorozatot? god knows.  :think:  :Đ najo, azert nem surun van ilyen, de most tenyleg nem vagtam ezt.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#355 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 07:06

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 0:55

TSCC 1x06 megint erdekes lett, mekkora kis sunyi dog ez a Cameron. :omg:  :Đ  :Đ

Ja, én is kíváncsi vagyok mi lesz ebből...

#356 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 10:39

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 22:25

Hát biztos vannak még a szigeten mert Ben azt mondta Sayidnak hogy "if you want to protect your friends.." nyilván nem az O6-ra gondolt, hisz ha ők nem beszélnek akkor nem eshet bajuk, de a szigeten lévőknek viszont igen.

3x12ben kiderül hogy Jacknek és Clairenek közüs az apjuk... tehát Jack és Aaron rokonok.
És filler? Naneee :D filler lenne ha olyasmi dolgok történtek volna amiknek semmi köze a főtörténethez. Ezt azért nem mondanám. Lassabb volt mint az eddigi epizódok, meg kicsit több romantikázás is volt, de a Kate részek már csak ilyenek.

Idézet

Tényleg, azt már el is felejtettem.

Idézet

És filler? Naneee :D filler lenne ha olyasmi dolgok történtek volna amiknek semmi köze a főtörténethez. Ezt azért nem mondanám. Lassabb volt mint az eddigi epizódok, meg kicsit több romantikázás is volt

én azt tekintem fő történetnek, ami a szigeten történik, a flashforward ahogy régebben a flashbackak voltak szerintem fillererk a szigeten nem történt semmi, azon kívül hogy kiderült hogy sayidék nem értek oda a hajóra, vagy nem arra a hajóra, vagy nem akkor. A rakéta is mennyi késéssel ért oda? Meg miles elmondta, hogy valójában miért jött, ami eddig is nyilvánvaló volt, úgyhogy azt nem is igazán tekintem előrelépésnek, az egyetlen dolog, ami a fő történetszálat viszi tovább, hogy kiderült ki az 5. a oceanic 6.-ból Bár kivéve, ha Ben is aként pózolva tért vissza, és akkor már meg van mind a hat. Akár hogy is nézem, én az első 3 részt olyan 8/10 9/10 között gondoltam, akkor ez max 4/10.

#357 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 12:37

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 10:39

Tényleg, azt már el is felejtettem.

én azt tekintem fő történetnek, ami a szigeten történik, a flashforward ahogy régebben a flashbackak voltak szerintem fillererk a szigeten nem történt semmi, azon kívül hogy kiderült hogy sayidék nem értek oda a hajóra, vagy nem arra a hajóra, vagy nem akkor. A rakéta is mennyi késéssel ért oda? Meg miles elmondta, hogy valójában miért jött, ami eddig is nyilvánvaló volt, úgyhogy azt nem is igazán tekintem előrelépésnek, az egyetlen dolog, ami a fő történetszálat viszi tovább, hogy kiderült ki az 5. a oceanic 6.-ból Bár kivéve, ha Ben is aként pózolva tért vissza, és akkor már meg van mind a hat. Akár hogy is nézem, én az első 3 részt olyan 8/10 9/10 között gondoltam, akkor ez max 4/10.

8/10.
Kiderült, ki az Oceanic 6, a 3.2 millás rész is jó volt, és Locke lett az új Ben. Kiderült az is, hogy a visszatérésnél hazudtak a szigeten történtekről - miért?
Lassabb rész volt az eddigieknél, de a filler erős túlzás.
 aláírás
Spoiler

#358 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 13:48

Ki is az a 6? Tehát van Jack, Kate, Sayid, Hurley (Ben)...még ki? Nem néztem túl figyelmesen a sorozatot, miután eléggé unalmas volt pár szezon :D

#359 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 14:58

Idézet: worxland - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 12:37

8/10.
Kiderült, ki az Oceanic 6, a 3.2 millás rész is jó volt, és Locke lett az új Ben. Kiderült az is, hogy a visszatérésnél hazudtak a szigeten történtekről - miért?
Lassabb rész volt az eddigieknél, de a filler erős túlzás.

spoiler:
Lockeről rögtön Jigsaw ugrott be nekem :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#360 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 15:00

Idézet: worxland - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 12:37

8/10.
Kiderült az is, hogy a visszatérésnél hazudtak a szigeten történtekről - miért?

Az nem most derült ki, hanem már jóval korábban az egyik legelső flashforwardos részben.

UI: A -1 még simán olvasható én -3-at szoktam használni.

Téma megosztása:

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.