Viccrovat IV.
Elküldve: 2013. 12. 10. 23:54
- Zombikat ölök!
- De... zombik nem is léteznek...
- Láttál már zombit?
- Nem!
- Szívesen B+...!
www.radioQ.hu
Elküldve: 2013. 12. 18. 16:24
December 17.
Elkezdett esni a hó. Az első téli hó, régóta nem esett ilyen gyönyörűen.
Nejemmel forró rumos teát iszunk az ablak mellett és gyönyörködünk a puha pelyhek táncában, ahogy a fákhoz tapadnak, és lágy paplanná válva betakarják a földet.
December 18.
Csodálatos reggelre ébredtünk. A kristályos fehér hó befedte a tájat.
Micsoda látvány! Minden fa és a sövény szűzi fehér köntösben pompázik.
Délelőtt havat lapátoltam, remek mozgás, évek óta először éreztem magam ilyen felfrissültnek. A garázsfeljárót is meg a járdát is megtisztítottam.
Később jött egy sárga hókotró traktor és véletlenül rákotorta az útról az összenyomott havat a garázsfeljáróra. A hókotró soforje mosolygott és integetett, visszaintegettem, és újra kiástam a garázsfeljárót.
December 19.
Újabb 20 centi hó esett és a hőmérséklet lement mínusz tizenkettőre.
Néhány faág letört a zúzmara súlyától. Megint kilapátoltam a garázsfeljárót, nem sokkal rá jött a hókotró traktor és ellentolta a buckát.
A hóbucka barnásszürke színű.
December 20.
Mára kissé felmelegedett, nagy locs-pocs keletkezett, ami délutánra jéggé fagyott.
Vettem mindkét kocsinkra szöges gumikat.
Le akartam törni egy jégcsapot, de elcsúsztam a garázsfeljárón, és hanyatt vágódtam.
Az orvos 10.000 forintot kért, szerencsére nem tört el semmim.
Az időjárás-jelentés újabb havazást jósolt.
December 21.
Ma jó hideg van. Eladtam a nejem kocsiját és vettem egy négykerék-meghajtású terepjárót, hogy el tudjon menni bevásárolni.
Megcsúsztam a kocsival az úton és nekimentem a korlátnak.
A karosszéria jobb első része alaposan behorpadt.
Éjjel újabb 25 centi fehér franc esett és mindkét kocsit teljesen ellepte.
Ma is lapátolhatok. A nyavalyás hókotró ma kétszer is itt volt.
December 22.
Fogcsikorgató mínusz 19 fok, és szakad az az átkozott.
Már nincs egy fa sem a telken, amin van ép ág.
Éjjel kivágott a biztosíték, és megpróbálva megmenekülni a megfagyástól, gyertyát gyújtottunk.
Előszedtem a régi petróleummelegítőt is, ami felborult és majdnem leégette a házat.
A tüzet sikerült eloltanom, de a kezemen másodfokú égési sebek vannak és leégett a szemöldököm és a szempillám.
Az autó megcsúszott a zimankós úton a kórház fele és teljesen összetört.
December 23.
A kibaszott fehér nyavalya csak jön lefele, mintha fizetnének érte.
A család összes ruháját fel kellett vennem, csak hogy a kurva levélszekrényig eltudjak menni.
Ha megfogom azt a gecit, aki a hókotrót vezeti, feltépem a mellét és kiszaggatom a szívét.
Azt hiszem, a sarkon túl bújik el a sárga dög és csak arra vár, hogy befejezzem a lapátolást, és akkor százzal végigsöpör és betemeti a garázsfeljárónkat.
Az elektromosság meg nem működik, a vécé befagyott és a tető egyes részei is elkezdtek rogyadozni.
December 24.
Egész kurva éjjel rohadt kurva fehér szar és jég és még a faszom tudja mi a franc szakadt a kurva földre.
A faszszopó cigány hókotróhoz hozzávágtam a baltát, de nem találtam el.
Nejem elköltözött.
Az autó nem indul be.
Azt hiszem, hóvakságot kaptam.
Nem tudom mozgatni a lábujjaimat.
Nem láttam a napot hetek óta.
Az időjárás-jelentés újabb havazást jósol.
Mínusz 28 fokos jeges szél söpör végig a letört fák között.......

BF2 /

1103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2014. 01. 04. 14:27
- Beleolvad a környezetébe.
Idézet
Elküldve: 2014. 01. 07. 09:02
- Ez igen! - így a szociális gondozó -, Ezek mind a magáé?
- Persze, hogy az enyimek - válaszolja enerváltan az anya, akinek már herótja lehet ettől a kérdéstől, majd odafordul a gyerekekhez, és kiadja a parancsot: - Üjjé le, Jocó! - mire az összes gyerek leül. - Nosza - mondja szociális gondozó, - akkor most közösen kitöltjük a kérvényt. Először kérném a gyerekek nevét, egyenként.- Ez itten a legidősebb, a Jocó. - Aha. A következő? - Ez meg itten a Jocó.
A szociális gondozó felhúzza a szemöldökét, megköszörüli a torkát, és
tovább ír. Egyik fiúnak a másik után, a legidősebb négynek, mindnek Jocó a neve. Ezután a legidősebb leány kerül sorra. Mit ad Isten, az is Jocó.
- Na jó - mondja, - kezdem kapiskálni a dolgot. Akkor az összes gyereket Jocónak hívják?
- Igen, ezze eccerűbb a dógom - válaszolja az anya. - Ha itt az ideje, hogy indúni köll az iskolába, csak szóllok: "Jocókám, indulás!". Ha kész a vacsora, csak eekiátom magamat: "Jocókám, kész a kaja!", és má szaladva
gyün is az összes. Ha félő, ho' kiszalad valamellik az uccára, csak szóllok:
- "Megájá, Jocó!", és az összes megáll. Életem legjobb ötlete vót, az összeset Jocónak keresztűni.
A szociális gondozó gondolkodik egy kicsit, megráncolja a homlokát, és merengve megkérdezi:
- És mi van akkor, ha csak az egyiket akarja szólítani, nem pedig az egész csapatot?
- Há' mi lenne? Akkó a vezetéknevin szólittom.
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2014. 01. 07. 09:18
- És nektek hogy teltek az ünnepek?
- Nagyon kellemesen. Együtt volt a család, jól éreztük magunkat, az ajándékokat is sikerült eltalálni.
- Na, mesélj, ki mit kapott?
- Zsoltiéknak vettünk egy tévét, tudod, nagyon odavan érte.
- Milyen tévét? 3D-st?
- Nem, 2.
- Kettő? Két tévét vettetek?
- Nem, a Tv 2-t.
- És drága volt?
- Á, dehogy, így ünnepek körül mindent leáraznak. Pistának meg vettünk egy bankot, ismered, mennyire odavan az ilyen apró vackokért.
- Egy vagyon lehetett…
- Közös ajándék, Viktorék is beszálltak, így azért elég jól megúsztuk.
- És Tomiék mit kaptak?
- Tomiék? Ja igen, Tominak vettünk egy új labdát.
- Hát az nem valami frappáns ajándék.
- Na jó, de kapott mellé egy komplett csapatot és egy stadiont.
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2014. 01. 11. 19:09
- Skálázódnak a szerverek, uram!
Idézet
Elküldve: 2014. 01. 17. 08:44
- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a kurva:
"Hé szépfiú, egy ezresért megmutassam a pinám?"
Elküldve: 2014. 01. 19. 07:54
Elküldve: 2014. 02. 11. 21:42
"Ha az Internet Explorernek van elég bátorsága, hogy rákérdezzen, lehet-e az alapértelmezett böngésző, akkor te is el tudsz hívni egy lányt randira!"

Elküldve: 2014. 02. 18. 14:07
Idézet: Zsul - Dátum: 2014. 02. 11. 21:42
"Ha az Internet Explorernek van elég bátorsága, hogy rákérdezzen, lehet-e az alapértelmezett böngésző, akkor te is el tudsz hívni egy lányt randira!"

Tényleg nagyon jó? Saját? Vagy valami fórumos szöveg?
Elküldve: 2014. 03. 02. 14:30
Aztán hányan vagytok? - kérdik a kínaiak
Nyolcvanezren! - felelik a székelyek
- És ti?
- Egy milliárdan!
Baj van János bácsi - szól hátra a székely vezér.
- Hová temetjük ezt a sok kínait?

Nem jött össze neki, továbbküldték...
Elküldve: 2014. 03. 17. 11:35
- Mit tart a legrosszabb tulajdonságának?
- Az őszinteségemet.
- Nem hiszem, hogy az őszinteség rossz tulajdonság lenne!
- És ki a faszt érdekel, hogy te mit hiszel?!
Samott

Elküldve: 2014. 04. 24. 14:29

Egy utazó bekopog a "György és a sárkány" nevű fogadóba. Egy mogorva nő nyit ajtót.
- Kaphatnék egy kis élelmet és szállást?
- Nem! - mondja a nő, és bevágja az ajtót.
Az utazó nem adja fel, és újra bekopog. Megint a nő nyit ajtót, mire az utazó:
- Nem beszélhetnék inkább Györggyel?
Elküldve: 2014. 05. 10. 13:25
Hogy ne kelljen annyit ásni, a versenyből kihagytak néhány részletet.
Így lett a címe: „Játék hat árok nélkül”

Két baleseti sebész beszélget:
- Te hol dolgozol?
- Váll alatt!
Idézet
Elküldve: 2014. 05. 10. 15:04

Elküldve: 2014. 05. 27. 10:47
Elküldve: 2014. 05. 27. 13:18
Kedves Jani!
Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani. Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban!
Én 32 éves vagyok, a férjem 34, a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak!
Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!!
Magdi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kedves Magdi!
Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először is ellenőrizd, nem csúszott-e le az üzemanyagcső, illetve hogy nem dugult-e el. Ha tiszta, akkor ellenőrizd az összes elektromos kábelt is, nincs-e valamelyik megtörve, vagy elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Jani
www.radioQ.hu
Elküldve: 2014. 07. 24. 10:49
- A fűt adja ide, a számlát meg dobja ki a p*csába...
Elküldve: 2014. 07. 31. 14:42
- ???
- Lekever neki egyet...