HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen II. Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 14. 21:54

Idézet: Zsul - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 21:53

Saját képet nem ér...  :(  :D

Az a tied volt :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#142 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 21:59

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 21:54

Az a tied volt :Đ

:omg:  Megártott a valentájdéj? :Đ Figyeld meg, holnap másnapos leszel, mert sok giccset fogyasztottál ma...  :rolleyes:  :D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#143 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 22:03

végre megint sztorizás :jump:
Ez is jó volt, már kiváncsi voltam erre a Bánkos dologra.
Számomra hihetetlen, hogy tudnak emberek igy élni ilyen házakban, mint amiket leirtál. :eek:

Megjegyzem nem kell olyan messzire menni,ha zavar a város. Peremkerületek, lakóparkok, kertesházas övezetek vannak sok helyen.  ;) Persze teljesen más vidéken,de ha nagyon zavar a betondzsungel, van köztes megoldás.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#144 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 22:45

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 22:03

Ez is jó volt, már kiváncsi voltam erre a Bánkos dologra.
Számomra hihetetlen, hogy tudnak emberek igy élni ilyen házakban, mint amiket leirtál. :eek:

Megjegyzem nem kell olyan messzire menni,ha zavar a város. Peremkerületek, lakóparkok, kertesházas övezetek vannak sok helyen.  ;) Persze teljesen más vidéken,de ha nagyon zavar a betondzsungel, van köztes megoldás.

No akkor most egy zavart pillanatomban eltérnék a möhöö témjátúl :Đ

Észrevettem, hogy mindenki úgy kezeli Giga költözését, mint valamiféle egzotikus dolgot. Senki ne vegye offenznek, de szerintem egy kicsit el vagytok tévedve :)

Valamilyen okból egyik pöstországi honfitársam sem akarja megérteni, hogy a fővároson kívül is élnek emberek. Ha netán kimozdulnának, akkor valamiféle instant jegesteának tekintik magukat akiknek minden megállónál egy kicsit fel kell oldódnia, hogy szegény vidéknek is jusson a pösti széles látókörből. Pedig csak egy kis önelemzést kellene tartani, hogy ki hogy is él ;)

Ha pesti barátaim látogatnak hozzám, akkor sosem felejtik el megemlíteni azt a tényt, hogy szép meg nyugis, de ebből elég pár nap, mert itt nincs pörgés. De mi a pörgés? A napi x óra utazás/dugóban ücsörgés? Az, hogy vándorcigányként a motyóddal a hátadon közlekedsz egész nap, és csak aludni jársz haza? Hogy a lazítást valami instant tevékenységnek tekinted, aminek bele kell férnie a megszabott időkeretbe? Ugyan már...

Én az ország nyugati részén élek, és így a rendszerváltásban kb 20 évvel előbb volt részem mint a fővárosnak. Mi a gengszterváltás után tanultunk meg forintban számolni a német márka helyett, és szintén ezidőtájt kezdtük el felfedezni Magyarország szépségeit, mert előtte kutya sem akart a Balaton mellől sehová menni (főleg nem pestre :Đ), legfeljebb a kiváltságosoknak megadatott (szerencsére nekem is) NSZK-s nyaralás, meg a kéthetenkénti Obervarti bevásárlás volt kivétel. (Itt jegyezném meg, hogy 'nyugatnémetbe' azért pattanhatott ki az egész család, mert apám fiatalkorában sofőrként sok buszos karikát tett nyugaton, és egyszer sem felejtett el ottmaradni :Đ) Summa-summarum pár széles látókörűt ki kellett oktatni arról már életemben, hogy az apja még sorbaállt a közértben sportszeletért, amikor én már banánnal ettem a milkacsokit, így felesleges elmagyarázni, hogy mekdonálc mekkora találmány...

Félreértés ne essék, nekem is pörgős egy napom. Cégem van, mellette főállásom és csinálok ezek mellett egy rakás időrabló dolgot, mint pl a heti 5 nap sportolás, kirándulás és még sok jóságot... De ha arra gondolok, hogy mik azok a dolgok amikért megéri egyáltalán létezni akkor az a természet közelsége. Rengeteg ember látta már a Kisbalatont. Azt az egy kis szigetet, amire beengedik az instant turistát, mert a többi sok-sok négyzetkilométer le van zárva, hogy érték maradhasson. Nekem megadatott, hogy több bulit is lezavarjak ott (vizirendőri kísérettel :Đ) és biztos jó dolog a csodák palotája is, de szarvascsorda vonulását tíz méterről figyelni, a Balatonon ringatózó vitorláson hosszúlépést inni,  a Balaton felvidék és a Bakony közvetlen közelében létezni az megélhető csoda...

Szóval a peremkerület meg a kertváros az nem más, mint önmagunk becsapása. De ne tessék rám hallgatni, csak beszélek itt hülyeséget... Vidéki létemre igazán megtanulhattam volna csöndben maradni, megyek is megnézem a csillagokat...

PS: Giga, nem akartam elvenni a kenyeredet, csak kicsúszott...  :kma:

#145 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 23:00

Nem alaptalanul.
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#146 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 23:13

Idézet: Zsul - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 22:45

No akkor most egy zavart pillanatomban eltérnék a möhöö témjátúl :Đ

Pörgés, leginkább az,hogy sok ember siet valahova. A zsúfoltság miatt mindig időszkében van az ember. Vidéken tutod,hogy kb 5p alatt elérsz a város/falu másik végére, esélyed nincs elkésni, vagy ha máshova mész a közelbe, akkor se gyakori a váratlan dugó, vagy terelés, vagy baleset, vagy metrókimaradás vagy tömeg vagy ilyesmi. Itt pesten kimész egy forgalmasabb csomópontba és mire eljutsz egyik busztól a másikig látsz kb 40-60 új arcot.

Aki meg innen megy vidékre, az mit lát? Azt hogy alig van egy teremtett lélek, minden csendes, senki nem siet,nincs tömeg. És ez jó is. De aki hozzászokott annak ez hiányzik. Kell a változatosság, új arcokat látni.
Én is nyaranta laktam/éltem 3-4hónapokra ilyen üdülőzónában, meg itthon is vidéken és nyomasztó. Egy idő után vágytam arra,hogy legyen körülöttem nyüzsgés, pedig én nagyon csendszerető nyugis jellem vagyok.
Dolgoztam én is vidéken egy ismerős magánlovardájába mint őr, 24óra semmittevés, volt hogy 48. Kifeküdtem a rétre, néztem a csillagokat, macska odajött dorombolni stb. Nagyon is jó ez, de egy idő után már meguntam, ugyanaz volt minden este. Jó volt mindig kikapcsolni,de kellett,hogy visszajöjjek a forgatagba. Telek előtt is a kukásautó ment csak és kb naponta 2-3 autó és ugyanennyi gyalogos.
Ráadásul ugyanazok  :omg:
Aki világéletében vidéken élt, annak elképzelhetetlen mi a jó nagyvárosba, azt szokta meg. Aki meg városi,az csak kikapcsolódni szeret vidéken, rövid időre.

Azért egy kertvárosi rész az közel ugyanolyan békés tud lenni mint vidék.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#147 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 06:44

Idézet: Zsul - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 22:45

PS: Giga, nem akartam elvenni a kenyeredet, csak kicsúszott...  :kma:

Ezt azért már mégse :omg:  :mad:  :Đ  ha legközelebb agymenésed van nyiss másik topikot: Zsul a lompos Mars-Innen vagy mit tudom én, nem akarom a szádba adni :Đ

Mivel foglalkozik a céged angyalbögyörő?

Hja, Kisbalaton, én is azon a kijelölt részen voltam egyszer. Barátom apukája zalaszabari.
Meghívott bor átfejtésre és este elvitt a halőrhöz nyársalni. 10 percet voltunk ott, egy nagy fahídon mentünk át. Olyan mennyiségű szúnyog volt, hogy nem lehetett megmaradni :D

#148 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 06:46

:FOSPUNEPA:

#149 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 07:05

Szerintem mindenkinek igaza van a maga módján.
Sokszor jártuk az országot kirándulás gyanánt, és mikor vidéki kis tanyákat "poros" falukat láttam, még a gyomrom is ökölbe szorult a gondolatra, hogy itt kéne élnem. Valahogy úgy éltem meg, mintha élve egy koporsóba leengednének a földbe. Aztán ahogy telt az idő, és a megfelelő páromat is megtaláltam, ma már minden lehetséges. (És guga most nem kimondottan a szexre gondolok.  :rolleyes:  Na jó, arra is :Đ ).
Mi peremkerületben lakunk, itt is születtem (XVII.ker  :up: ), csendes kertvárosi rész, ismerjük a szomszédokat, beszélgetünk velük. Sajnos mostanában váratlan helyzetbe kényszerültünk, lakhelyet kell változtatnunk önszántunkon kívül. Szívem szerint maradnék a kerületben, mindig itt laktam. Olyan emlékek fűznek ide, mint Bugát a vidékhez. Ez is az volt gyerekkoromban, Rákoskeresztúron svábok laktak végig tornácos házakban. A könyvtár buszon érkezett, télen mikor jó nagy telek voltak még, korcsolyával mentem át a barátnőmhöz 1-2 km-re. Voltak kis tavak befagyva, volt szánkópálya, a várostól fél órára csend van és nyugalom.
És itt visszautalnék blubira.....hja kérem a telek/házárak. Nem akartam Bugának elújságolni, mert még készpénznek vette volna, de néztünk Bánki házakat is. Kicsit pofaleesős volt, olyan szép házak vannak akkora telekkel és annyiért, amennyiért itt egy telek is szűken jönne ki, vagy legfeljebb szolgalmi úttal, vagy tűzfallal a telek végén. Mentünk vidékebbre, bár tőlünk Ecser Maglód csupán pár perc, sajnos ott sincs már az az igazi vidéki fíling. Mindenhol lakóparkok, zöld egy szál sem, ha hazaérek, lehajolok a macskához, legalább hatan néznek be a fenekembe, vagy a dekoltázsomba, attól függ honnan :omg:  :Đ
Szóval egy szónak is száz a vége, talán a zsenge éppen ma 25 éves korom teszi, hogy semmilyen viszolygás nincs bennem a vidéki élettel kapcsolatban, talán már arra is képes lennék, hogy varázslatos vonzerőmet a tyúkok tojáshozamának emelésére fordítsam, kertészkedjek, fát neveljek, valamilyen művészetnek hódoljak szabadidőmben, és nyugisan éljek egy olyan helyen, ahol a házikónk egyik oldala erdővel szegélyezett, másik oldalában pedig patak csordogál. Reggelente nézzem, ahogy a kedvenc egyetlen gyöngypipicicám a mókusokat kergeti, amikor kiállok a ház elé akkor a felkelő napban gyönyörködhessek, ne kelljen sem repülőt, sem autót, sem vonatot, sem munkahelyet, sem semmi nekem nem tetsző dolgot hallani/látni/tapasztalni.
Hogy végre megtaláljam azt a nyugalmat kívül-belül, amire egyre jobban vágyom

Bocs Buga, nekem is csak úgy kicsúszott :rolleyes:  :Đ

#150 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 07:24

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 7:05

Szerintem möhö

Most nem azért, de ő az én barátnőm.  :o  :wub:  :D
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#151 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 07:27

Idézet: Kettisz - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 7:24

Most nem azért, de ő az én barátnőm.  :o  :wub:  :D

Én is Téged :wub: De komolyan, és most nem válentájnutódéj :o
Az az egy kis szépséghibája van az egésznek, hogy gugának benne van a ...... keze a mi egymásratalálásunkban.
Tényleg Kettisz! Megírjam? :smoker: 
Guga is biztosan örülne, ha minél több szép történet lenne a topicjában :Đ

#152 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 07:37

Idézet: guga - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 6:44

Ezt azért már mégse :omg:  :mad:  :Đ 

Megbántam már... Nem gondoltam volna, hogy mindenki nekiáll lelkizni. :mad2: Abból indultam ki, hogy amiket te írsz úgysem olvassa el senki... :D

Idézet

Mivel foglalkozik a céged angyalbögyörő?

Ilyen nyomtatós meg irodatechnikás möhőkkel bótolunk :)

#153 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 07:41

Bocs Buga, nekem is csak úgy kicsúszott :rolleyes:  :Đ

Vagy be :Đ

#154 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 07:51

ha hazaérek, lehajolok a macskához, legalább hatan néznek be a fenekembe, vagy a dekoltázsomba, attól függ honnan :omg:  :Đ

Ettől még maradhatsz lakóparkban, Ücsüküé is csadorban jár :Đ

#155 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 07:52

Idézet: Zsul - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 7:37

Ilyen nyomtatós meg irodatechnikás möhőkkel bótolunk :)

Fasza :D  gondolom így van benne a cégprofilban is :Đ

#156 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 08:10

Idézet: guga - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 7:52

Fasza :D  gondolom így van benne a cégprofilban is :Đ

Meg fogsz lepődni, de igen. Ez a fő tevékenységi kör és a működési engedélyre is célzottan ez van írva...

Más kérdés, hogy még az űrütaztatást is felvettük annak idején  :Đ

#157 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 08:13

:omg: Érzéketlen fajankók :mad:  :kma:  :Đ

#158 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 08:14

Idézet: guga - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 7:51

Ettől még maradhatsz lakóparkban, Ücsüküé is csadorban jár :Đ

Vagy mackóban :rolleyes:  Brumm :D

#159 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 08:18

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 8:13

Érzéketlen fajankók

Nem tudom neked milyen van, de állítólag ilyen érzéketlen jankók léteznek már műanyagból is. Nem ahhoz kívántad múltkor a két góliátelemet? :think:

#160 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 08:22

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 8:13

:omg: Érzéketlen fajankók :mad:  :kma:  :Đ

De azt is csak az orra miatt :omg:  :Đ

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +