Idézet: Pvt. Jackson - Dátum: 2009. okt. 14., szerda - 19:28
Össze szeretném kötni PC-met, egy Samsung - CW-21Z453N típusú TV-vel. Mivel nem vagyok eléggé jártas a témában, ezért szeretném a ti segítségeteket kérni.
A számítógépemben egy ASUS NVIDIA GeForce EN8800 GT VGA van (rajta egy 7 lyukas S-Video porttal), valamint a TV-n

2 SCART, és egy piros-fehér-sárga (azt hiszem RCA a neve) színű csatlakozás van. Már próbáltam, egy olyan kábellel összekötni a 2 készüléket, aminek az egyik végén egy SCART csatlakozó a másikon egy 4 tűs S-Video, valamint egy Jack csatlakozó volt. A TV azt írta ki, hogy "nincs jel", de a számítógépen történt állítgatások (felbontás váltás, stb.) során a kép(TV) egyszer-egyszer, néha hosszabban néha rövidebb ideig, de villódzott. A képernyőmön látott képet, egyik "villódzás" során sem tudtam kivenni, valamint a "nincs jel" felirat sem tűnt el egyszer se. Ha tudnátok ajánlani esetleg, egy másik kábelt vagy valamilyen eljárást, akkor azt nagyon megköszönném.
Üdv.!
Jackson
HALI!Ha be van kapcsolva a TV-n a kék képernyő, akkor azt kapcsold ki!Ez a kék képernyű a sok kis "hangya" helyett jelenik meg, mikor gyenge a jel vagy nincs jel az adott csatornán, de sok esetben gyenge jelként észleli a TV-OUT kimenetet is, így ha leszeded róla a kék képernyőt akkor az lehet h segít!Vagy ne a scarttal próbálkozz, hanem az RCA csatlakozóval,!tehát s-video kimenet+RCA bemenet!A sárgán megy a kép, a pirosan és fehéren meg a hang!És talán jobb képet is ad mint a scart!
Ennyit tudok javasolni!ÜDV!