Idézet: Bujdy - Dátum: 2016. 05. 13. 23:02
Nekem a Decathlon gazdaságoson is olyan volt. Van egy Selle SMP Hell nyergem, az nekem olyan 50 km fölött már nagyon nem jó, de azért egyszer már letoltam vele 90-et.
Most jött egy ISM Adamo Prologue és van egy ISM Adamo Road replika. Utóbbi kettő nekem éppen bejött, mert nem nyom. És eléggé széles is.
Nova kb. pont azvellentétét fogja mondani, hogy neki mi jött be.
Pár száz eurót számolj rá, amit a nyergek vásárlására és veszteséggel eladására fogsz költeni, ha nincsen szerencséd és nem találod meg elsőre azt, ami neked a legjobb.
Itthon az SMP drágább (30+ ezer Ft) nyergeiből lehet teszt példányt kölcsönözni.
Én kábé 25 km után már nagyon zsibbandok seggügyileg. Meg (most anatómiailag pongyola megfogalmazás következik) az a rész, ami az ember farka tövében van nagyon zsibbad. Oda tutira nem jut elég sok vér. 35 km után már minden lejtőn ki kell üljek oldalra, tehát a combomra ülök és oldalra kirakom a testsúlyt. A 70-es körön a végén már csak oldalra kiülve ment a dolog, minden lejtőn így próbáltam rekuperálódni.
Lehet bepróbálok egy ilyet, aztán legfejlebb ki kell próbáljak még párat ha nem jön be.
Úgy nézem, hogy ez a nyereg dolog teljesen egyedi preferenciák alapján működik. Mivel mindenkinek más a feneke, ezért kábé annyira lehet egyetemes okosságokat mondani, mint a cipőknél.

Súgó
A téma zárva.