Megvolt a 2017-es Göteborg Girot.
A 70 km-es változatra mentem, a 140-hez még csirke vagyok. Jó volt, bár elrontottam az étkezést. 11:15-kor startoltam, ettem reggelit még reggel. De a 35 km-es depóig nem ettem mást, ott a vércukrom leesett eléggé. Ott meg benyomtam másfél banát és két energiaszeletet, utána meg túl sok volt a gyomromban. El kellett volna osztani egyenletesre. Majd legközelebb.
Itt a térkép:
Itt meg az adatok. Volt egy nem mért szakasz, amin kicsit eloszlott a mezőny. Ott nem volt értelme gyorsan menni, meg nem is igazán lehetett. Aztán a második szakasz a tényleges "verseny", amit mértek.
640 méter szintkülönbség volt, néha durván emelkedett. Van egy szakasz, ahol az egyes is durva. Előttem ment egy MTB, az amikor leváltott egyesbe, akkor szóltam neki, hogy húzzon oldalra, mert nem bírok ennyire lassan menni. Még egy kiscsajt meg egy csókát is le kellett "hessegessek" oldalra, mert olyan lassan mentek felfelé, amit én egyesben nem tudok produkálni. Ezen a gépen nem kompakt hajtómű van.
Volt pár lejtő, ahol az utolsó fokozatot is kihajtottam, aztán lebújtam vízcseppbe. Ott nagyon durván kellett pislogni, bőven 50 felett mentem.