HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken VII. a bringás különítmény Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#181 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 04. 00:30

Idézet: lazac - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 1:21

zsír
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#182 Felhasználó inaktív   hirzel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 09:51

akár az autósé az elsőbbség, akár nem, engedni kell neki

Idézet

A biciklisre, motorosra rettentően vigyáznak, egy korábbi blogposztom egyik kommentjéből megtudtam, hogy az angol KRESZ-ben külön kiemelik, hogy a kétkerekű extrém sérülékeny, ezért akár az autósé az elsőbbség, akár nem, engedni kell neki
  :D

... "csak ennyit"  :think:  kéne változnia a magyar közlekedési morálnak ?
Kiköltözök Angliába
gizmócsöppenés

#183 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 12:11

"Azt hittem, a bunkóság már nem fokozódhat ennél tovább, de a minap sikerült megygőződnöm arról, van még tovább is.

Egy barátommal - akivel már igen rég találkoztam - elmentünk tekerni egyet, régebben is mindig egy kellemes bringázás közben esett jól a beszélgetés. Kihalt útszakaszra hajtottunk (Tatabányán, a pláza mögötti útszakasz), aránylag új építésű, kétsávos úttest, amit azonban nem igazán használnak ki, pár percenként elmegy egy autó avgy busz, de semmi több. Ezért aztán egymás mellett tekerve társalogtunk, miközben egy fekete Astra kombi hajtott el mellettünk. Azonban nem szokványos, dudálós-kiabálós módszerrel tudatta velünk nemtetszését, hanem nemes egyszerűséggel lemosta a hátsó ablakot, melyből persze mi is kaptunk, én speciel még az ízét is megtapasztalhattam az ablakmosólöttynek.

Kicsit felkaptam a vizet, utána mentem és szerencsére a pirosnál utolértem, kérdőre vontam miért cselekedett így, hiszen még a gázról sem kellett elvennie a lábát. Erre a blogon már oly sokszor emlegetett "ribanc a jobb első ülésről" típusú nő feleselt vissza igencsak flegma stílusban, vigyorogva monta, hogy koszos volt az ablak és épp most volt kedve a férjének lemosni, meg amúgyis útban voltunk nekik, tehát én ne dumáljak...aztán inkább hagytam az egészet, nem akartam erősebb szóváltásba keveredni.

Kérdem én hol vannak a határok? Mert rendben, nem szabályosan közlekedtünk, dudáljon, mondja meg, hogy balfaszok vagyunk...de hogy lespriccel az ablakmosóval, kissé abszurd ötletnek tartom. Mit lehet az ilyennel tenni?"

forrás:  http://autozz.blog.h..._kis_ablakmosot
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#184 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 23:40

Szaisztok!

Örömmel fedeztem fel, hogy van bicajos topik is a hwsw-n. :)

Nem vagyok egy nagy bringás, csak mostanában kezdtem el újra tekergetni ide-oda a városban bkv helyett és sajnos nem túlságos szerencsés kezdésen vagyok túl, mert elcsórták az alig 1 hetes bicajomat...nade nem adom fel vettem egy másikat, és hozzá egy Citadel márkájú "kötelet", amiről a véleményeket szeretném kérni.

Ami érdemes tudni róla, hogy ha minden igaz, akkor acélsodrony (edzet) van a közepében és valamilyen aclkköpenyszerűség védi, amin egy fekete műanyag borítás van. Az ára 4,5K körül volt, mert sajna nem telik 10k-s abus-ra.

Szerintetek ez kellőképpen ellenáll az enyveskezű bandáknak? Mert kicsit paranójás vagyok mióta meglovasították a bicajomat..

Köszi előre is a válaszokat!

#185 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 23:46

nemtom ...

én spec 2 helyen tartom a bringámat ... a seggem alatt, vagy az ágyam mellett. máshova sosem teszem ( :D még jóhogy :D )

-C0pp3rM!n3-

#186 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 00:30

Acelsodrony az nem tul jo. Minosegi lanc vagy U lakat legyen.

criticalmass.hu/blogbejegyzes/20070430/hasznos-linkek-lakatolasrol

#187 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 07:26

Idézet: obersmith - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 12:11

"Azt hittem, a bunkóság már nem fokozódhat ennél tovább, de a minap sikerült megygőződnöm arról, van még tovább is.

Egy barátommal - akivel már igen rég találkoztam - elmentünk tekerni egyet, régebben is mindig egy kellemes bringázás közben esett jól a beszélgetés. Kihalt útszakaszra hajtottunk (Tatabányán, a pláza mögötti útszakasz), aránylag új építésű, kétsávos úttest, amit azonban nem igazán használnak ki, pár percenként elmegy egy autó avgy busz, de semmi több. Ezért aztán egymás mellett tekerve társalogtunk, miközben egy fekete Astra kombi hajtott el mellettünk. Azonban nem szokványos, dudálós-kiabálós módszerrel tudatta velünk nemtetszését, hanem nemes egyszerűséggel lemosta a hátsó ablakot, melyből persze mi is kaptunk, én speciel még az ízét is megtapasztalhattam az ablakmosólöttynek.

Kicsit felkaptam a vizet, utána mentem és szerencsére a pirosnál utolértem, kérdőre vontam miért cselekedett így, hiszen még a gázról sem kellett elvennie a lábát. Erre a blogon már oly sokszor emlegetett "ribanc a jobb első ülésről" típusú nő feleselt vissza igencsak flegma stílusban, vigyorogva monta, hogy koszos volt az ablak és épp most volt kedve a férjének lemosni, meg amúgyis útban voltunk nekik, tehát én ne dumáljak...aztán inkább hagytam az egészet, nem akartam erősebb szóváltásba keveredni.

Kérdem én hol vannak a határok? Mert rendben, nem szabályosan közlekedtünk, dudáljon, mondja meg, hogy balfaszok vagyunk...de hogy lespriccel az ablakmosóval, kissé abszurd ötletnek tartom. Mit lehet az ilyennel tenni?"

forrás:  http://autozz.blog.h..._kis_ablakmosot

Ez nagyon lol
Úristen lespricceltek, jajmilesz :D

#188 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 09:25

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 0:46

nemtom ...

én spec 2 helyen tartom a bringámat ... a seggem alatt, vagy az ágyam mellett. máshova sosem teszem ( :D még jóhogy :D )

-C0pp3rM!n3-

Szerintem te az én bringámról beszélsz... jah, nem, az enyém a cégnél is szokott parkolni, egy légtérben velem, amikor dolgozom. :)
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#189 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 09:50

lassan érik a teló-csere, fejvakarás megy ezerrel... vki esetleg tudna ajánlani egy normális mid-end cuccot ? RST meg Suntour és tsai eleve kiestek :D

Rock Shox Tora 318 U-Turn meg Recon közt megy a fejvakarás. esetleg vkinek vmi tapasztalata velük ?

-C0pp3rM!n3-

#190 Felhasználó inaktív   hirzel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 09:55

Jah, csak az ulakat.
sodrony 10 mp-s vágás és senkinek nem tűnik fel, mert úgy láccik, mintha a saját bringád zárjával babrálnál. Sőt a legjópofább (bár drága) az abus összecsukható kvázi ulakatja:
Abus Bordo :respect:  - ez nem a reklám helye, nekem sem ilyen van (Citadel U), de a következő (másik bicóhoz) ilyen lesz  :D
gizmócsöppenés

#191 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 17:23

Recon konnyebb az alu nyak miatt, mert a Toranak acel. Meg jobban nez ki a becsuszoja. De a visszautcsillapitas me'g a Reconban sem allithato, ez a Rebatol lehetseges.

#192 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 17:58

Idézet: blash - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 20:02

http://pics.nase-boh...ecrash-fans.jpg

Csatolt fájl:

#193 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 22:02

Idézet: blash - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 17:23

Recon konnyebb az alu nyak miatt, mert a Toranak acel. Meg jobban nez ki a becsuszoja. De a visszautcsillapitas me'g a Reconban sem allithato, ez a Rebatol lehetseges.

Tapasztalatom ugyan nincs velük, de visszaútcsillapítás állítható mindkét villánál (még Dart3-nál is...), be is b.szna Rebát kéne hozzá venni. Sőt, a 318-as Toránál kompresszióállítás és lockout is kéne hogy legyen (mint itt is írták vala például), gondolom van is, kívülről állítható. A Recon pedig alu becsúszós is acél helyett, nem csak a nyak a különbség. Amúgy meg Bikemag fórum, oda kevesebb kocka jár, cserébe 14 év az átlagéletkor (most akkor melyik a jobb?  :Đ).

#194 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 22:24

Akkor mar egyaltalan nem tudom, mi a kulonbseg a Recon es a Reba kozt, azon kivul, hogy az utobbi konnyebb.

#195 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 22:26

az a baj mégsem mondhatom az eladónak hogy kipróbálnám mindkettőt, ugyanmár cuppantsa rá a konámra egymás után majd őket, aztán megyek kicsit tekerni mindegyikkel :D pedig az lenne az igazi :D

-C0pp3rM!n3-

#196 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 23:05

Ezutan ugyis a dragabbat valasztanad...

#197 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 21:06

Cannondale 3.0

Egy ilyen vaz mennyit erhet? Lehet eladom vagy cserelem.

#198 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 21:31

eddie: feher a tied is?

duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/229138_20080607121225.jpg

Csatolt fájl:

Szerkesztette: blash 2008. 06. 07. 21:32 -kor

#199 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 11:37

Elozo tulaj atfestette feherre+homlokcso es a villa kek. Eredetileg piros volt. Egy pesti csokatol vettem sok eve. Rakjak fel kepet?

#200 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 12:56

Persze, hogy rakjal fel. Kivancsi vagyok ra.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.