Idézet: alvaro - Dátum: 2008. dec. 19., péntek - 2:11
Elhanyagolja??????????? Ezt így konkrétan kikérem magamnak. Ember, tudatosan, rövid pórázon tartom... ezért is van benne szándékosan letiltva minden automatikus baromság, és helyette tiszta mentés róla... Viszont a nyavalyának van kedve minden első kedden azt bújni, hogy miket adott ki az ms... annyira már nem érdekel.
Ez olyan kettős dolog, autofrissítéssel jöhet bármi és akármi, változik a rendszer, szemetelődik, satubbi, meg wga. Ügyfeleknél, ahol nem eredeti, tiltom is, mert user első dolga elfogadni a wga-t, azt hiszi, attól lesz eredeti

.Saját gépeimen is csak szervizcsomaggal frissítek jellemzően. Kritikus, engem/warezolt ügyfelet érintő frissítést le szoktam szedni, ilyenekre figyelek, de a foltok nagy észe egyéb utakon eleve máshogy meg van kerülve/ki van zárva. legál xp-k frissüljenek automatikusan, az a dolguk, egy gonddal kevesebb nekem, azok kapnak évente tervezett karbantartást, takarítással, bootvis-szel, elég, ha akkor látom, ügyfél sem panaszkodik rá.
Mondjuk Sp3 előtti időkben már rámjárt a para, hogy ez nem fair, ennyire nem frissíteni a netezős vasat, de aztán elmúlt, nincs vírus/kém/rootkit, nem vették át az irányítást a gépem felett, meg gyors a gépem, ennyi.