Kedves Signal!
Elnézést a fosozgatásért, de amióta feltettem az XP-t, szinte csak gondom van vele, viszont muszáj vagyok használni a hangcuccom miatt. Toldozgatom, foltozgatom, de mindig képes újat mutatni. Az első ilyen cselekedete az volt, mikor megpróbáltam a ('98-on és NT-n tökéletesen futó) Yamaha SXG-70-et felpakolni, és olyan szinten fagyott be, hogy indulás után még az asztali ikonok sem jelentek meg. Előtte azt hittem, hogy a reklám (hogy lefelé minden kompatibilis) igaz. Hát nem az. Ilyen, és hasonló dolgok után (pl '98-on a végzetes kivétel ??? ammegmi ???) egy hozzám hasonló átlagos felhasználó csak a gyártót, meg az opsys-t szidja.
Visszatérve a problémára: az utolsó, amire gondoltam volna, hogy vírusról van szó (ráadásul NT-hez "való" vírusról?). Azon a gépen nincs net, nem telepítek rá játékokat (meg minden f@szságot), mert dolgozom vele. Van rajta pár speciális alkalmazás, és ennyi. Az említett driver a gyártók hivatalos honlapjáról származik. A gépen, amire letöltöttem, fut egy NOD32, egy Spybot, meg egy AdAware, melyeket rendszeresen frissítek. Hát van értelme? S lám, megint jön belőlem a láma-liteuser, s megállapítom: Az internet csak arra jó, hogy tönkretegyük a gépünket...
A lopott ablakkal kapcsolatban nem tudok mire asszociálni.
Akkor hát szerinted most mit kell tennem?
Hoppá, még valami: nem járok más fórumokra. Többet is megnéztem, ez igaz, de ennél jobb, komlexebb nincs.
Szerkesztette: Big Jimmy 2009. 02. 13. 12:11 -kor