Idézet: didyman - Dátum: 2009. ápr. 27., hétfő - 9:58
Saját tulajdonba veszed. A rendszert még használni kéne a másik gépben, ugye?
Elnézésedet kérem didyman! Nem voltam gépközelben annyira, hogy nekilássak javítani.
Most próbálom alkalmazni a "Saját használatúvá tételt", de a kis négyzet, ahol ezt be lehetne jelölni, szürke, azaz nem tudom bejelölni.

Milyen beállítást kell végrehajtanom a gépemen, hogy bejelölhessem?
Köszönettel - előre is - és várom válaszod. (a holnapi nap folyamán megveszem és beszerelem a ventillátort)
A kérdésem itt idézem:
Új vendég
*
Csoport: Új vendég
Figyelmeztetések:
(0%) -----
Sziasztok!
Remélem a megfelelő helyen teszem fel a kérdést.
Van egy gép, mely nemrégiben már nem is nem bootolt, vagy, ha mégis, akkor egy idő után lefagyott. A nagyon hangos processzort hűtő ventillátor miatt az alaplap védekező rendszerére gyanakodtam, vagyis, hogy a BIOS beállítások miatt lekapcsolja a gépet. A ventillátor beszerzése folyamatban ...
Kérdésem viszont ez lenne. gondolkodik.gif
Egy másik gépbe áttéve (az ottani eredeti merevlemez "mellé", mint például "Slave") a beteg gép merevlemezét, az egyik mappát nem tudom megnyitni, illetve tartalmát tekintve üresnek van jelezve. Ezzel az a gond, hogy ez volt a fő felhasználó mappája vagyis ebben az esetben az egyetlen! Tehát lennének benne megmentendő adatok, persze egyéb mappákat ezen a felhasználói mappán kívül meg tudok nyitni át tudok menteni.
Hogyan tudom megnyitni ezt a mappát? Gondolom, talán a felhasználó jogosultságokkal van gond. Mégis van-e rá megoldás? Nagyon örülnék, ha lenne - és nem kéne szervizbe vinnem a gépet.
Mini profilPrivát üzenet küldéseE-mail üzenet küldéseA felhasználó galériái
Azonosító: 66977 | Regisztrált: 2009. jan. 3. Ugrás az oldal tetejére
didyman
Létrehozva: 2009. ápr. 27., hétfő - 9:58
Hozzászólás jelzése a házigazdáknak Válasz erre a hozzászólásra
Tápszag-értő
Csoport: Felderítő
Saját tulajdonba veszed. A rendszert még használni kéne a másik gépben, ugye?