Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 11. 12:14
Én úgy hallottam, h a forráskód titkolása volt a hivatkozási ok.
A felhasználói szerződést pedig érdemes egyszer Neked is átfutnod.
A Simantec passzusában is benne van ez a kitétel (az új acrobat readerében olvastam).
Az új live rendszer pedig tényleg teljesen nyitott gépet jelent. Érdemes megnézni időnként a netlimitert, h miminden kommunikál.
Én meg úgy hallottam, hogy nem az volt. Egyrészt a forráskód nem teljesen titkos. Igaz azt sem érteném, hogy ha valaminek titkos a forráskódja, az miért pofázna kifelé, vagy miért kell ehhez befelé jövő hozzáférés?
Szerződést átfutottam, no meg nálam sokkal okosabb emberek is megtették, akiknek ez a dolguk, mégsem szóltak hozzá semmi extrát. Ezért kérdeztem, kiemelnéd-e azt a részt, amiből ez következik, vagy ilyen lesz, mint az USA hazafias törvényes baromság, ami itthonra már csak elferdítve jött át, mindenféle szóbeszédek alapján?
Symantecnek mi köze az Acrobat readerhez? Ezekből is tudsz valami konkrétumot, esetleg idézni?
Az "új live" gondolom a Win8as rendszer, netlimiterből nyomhatsz egy screenshotot és kommentelheted, hogy szerinted melyik micsoda. mi legalábbis úgy szoktuk, bár nem azon az oldalon nézzük, hanem külön dobozon, amit Checkpointnak hívnak, vagy egyéb rendes IDS megoldáson. Ez még talán kicsiben is igaz, hogy ha valamit nem akarok valamerre pofáztatni, akkor úgyis letiltom, de egyelőre elég konkrétumok nélkül vagdalkozol, lássuk a medvét mivel tudsz minket meggyőzni!
Make love not Wor.