HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#5341 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 04. 11. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 11. 03:14

A német kormány meg komoly megfontolás után biztonsági kockázatra hivatkozva mindent ami a felügyelete alatt van, átállított Linuxra.

Ezt meg olvasd újra, rég volt, miután nem jöbb be a Linux, MSesek lettek. Igaz költségre hivatkoztak, de végül is mindegy.

Felhasználói feltételek közt hol van benne? Idéznéd? Én nem találtam, de szerintem sokan vagyunk ezzel. Lehet nem szóbeszéd a dolog, de ha igaz, akkor mutass rá.
Make love not Wor.

#5342 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 11. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 11. 09:49

Ezt meg olvasd újra, rég volt, miután nem jöbb be a Linux, MSesek lettek. Igaz költségre hivatkoztak, de végül is mindegy.

Én úgy hallottam, h a forráskód titkolása volt a hivatkozási ok.
A felhasználói szerződést pedig érdemes egyszer Neked is átfutnod.
A Simantec passzusában is benne van ez a kitétel (az új acrobat readerében olvastam).
Az új live rendszer pedig tényleg teljesen nyitott gépet jelent. Érdemes megnézni időnként a netlimitert, h miminden kommunikál.

#5343 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 11. 12:14

Én úgy hallottam, h a forráskód titkolása volt a hivatkozási ok.
A felhasználói szerződést pedig érdemes egyszer Neked is átfutnod.
A Simantec passzusában is benne van ez a kitétel (az új acrobat readerében olvastam).
Az új live rendszer pedig tényleg teljesen nyitott gépet jelent. Érdemes megnézni időnként a netlimitert, h miminden kommunikál.

Én meg úgy hallottam, hogy nem az volt. Egyrészt a forráskód nem teljesen titkos. Igaz azt sem érteném, hogy ha valaminek titkos a forráskódja, az miért pofázna kifelé, vagy miért kell ehhez befelé jövő hozzáférés?

Szerződést átfutottam, no meg nálam sokkal okosabb emberek is megtették, akiknek ez a dolguk, mégsem szóltak hozzá semmi extrát. Ezért kérdeztem, kiemelnéd-e azt a részt, amiből ez következik, vagy ilyen lesz, mint az USA hazafias törvényes baromság, ami itthonra már csak elferdítve jött át, mindenféle szóbeszédek alapján?

Symantecnek mi köze az Acrobat readerhez? Ezekből is tudsz valami konkrétumot, esetleg idézni?

Az "új live" gondolom a Win8as rendszer, netlimiterből nyomhatsz egy screenshotot és kommentelheted, hogy szerinted melyik micsoda. mi legalábbis úgy szoktuk, bár nem azon az oldalon nézzük, hanem külön dobozon, amit Checkpointnak hívnak, vagy egyéb rendes IDS megoldáson. Ez még talán kicsiben is igaz, hogy ha valamit nem akarok valamerre pofáztatni, akkor úgyis letiltom, de egyelőre elég konkrétumok nélkül vagdalkozol, lássuk a medvét mivel tudsz minket meggyőzni!
Make love not Wor.

#5344 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 11. 11:32

Symantecnek mi köze az Acrobat readerhez? Ezekből is tudsz valami konkrétumot, esetleg idézni?

Bocs, ezt elírtam. Adobe a cég neve.
Egy idő óta az XP is (frissítéssel) live technológiás.
És jópár program MS-is és más egyebek is.
Az androidnak pedig már ez a gyökere (alapkoncepciója).

#5345 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 11. 12:45

Bocs, ezt elírtam. Adobe a cég neve.
Egy idő óta az XP is (frissítéssel) live technológiás.
És jópár program MS-is és más egyebek is.
Az androidnak pedig már ez a gyökere (alapkoncepciója).

Akkor még keverjük ide az Androidot is. Mi az a "live" technológia? Live az MSnek a márkásított hülyesége, ráadásul a WinXPhez annyi köze van, hogy az MSN-nel ott kezdték kiépíteni a dolgot, erre becsukják az MSN-t, cserébe az update dolgokkal annyira nem foglalkoztak, hogy sok éves a motorja, még a nem létező MSN-t is fel szeretné rakni. Nagyjából pontosan mi az a "live" technológia?

Android netről uupdatel, ahogy sok más. Ebben mi olyan nagyon érdekes? Ismerjük, szeretjük. Inkább az előzők felére mondhatnál valamit, mit is mutat a NetLimiter?
Make love not Wor.

#5346 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:46

A live tecnológia alapvetően, a neten való működést takarja.
Ezen belül van sokminden. Ami itt most érdekes az az, h ennél a technológiánál a gép kifelé, a felhasználó által kontrollálhatatlanul nyitott.
Az Adobe például azt is kikötötte a PDF olvasója használatához, h adatokat (számomra ellenőrizhetetleneket) tárolhat a gépemen. Ha én akarok szerkeszteni, azt hasonlóan tudom megtenni ahogyan a ezen a lapon, vagy az email webes felületén teszem.

#5347 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 11. 16:46

A live tecnológia alapvetően, a neten való működést takarja.
Ezen belül van sokminden. Ami itt most érdekes az az, h ennél a technológiánál a gép kifelé, a felhasználó által kontrollálhatatlanul nyitott.
Az Adobe például azt is kikötötte a PDF olvasója használatához, h adatokat (számomra ellenőrizhetetleneket) tárolhat a gépemen. Ha én akarok szerkeszteni, azt hasonlóan tudom megtenni ahogyan a ezen a lapon, vagy az email webes felületén teszem.

Hjahh, akkor ebben a "live" technológiában mi az egetverően új? Erre van az internet, neten működünk.

Ha gép nyitott, azt milyen módon? Jön az USA-beli NNI és olvasgatja az adatokat? Erre van bármilyen bizonyíték? NetLimiteres screenshotot ki fogd rakni némi kommenttel, mint bizonyítási alap, vagy esetleg kapunk komolyabbat is?

Adobenál ez hol van leírva? Nyilván tárol adatot a gépen, hisz futni kell a programnak, az már egy .exe, úristan mi lesz, van benne nyomtatási modul, így oda is csatlakozik, no meg az a sok dll, és még frissít is, amivel írja a merevlemezt. Aztaszentszar, vége a világnak. Vagy pontosabban mit is szerettél volna mondani?
Make love not Wor.

#5348 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:51

WSUS volt már?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#5349 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: VKP - Dátum: 2013. 04. 11. 16:51

WSUS volt már?

Az is ördögtől való. Igaz ezzel úgy frissítheted a klienseid, hogy azok ki sem látnak netre, nesze "live technológia". Azért ismét újított egy fogalmat a magyar nyelvben. Én arra lennék kíváncsi mit fogott meg az IDSen, amiből arra következtetett, hogy a Win kifelé is nyomul.

Emlékszem régebben a WUra akartak midnenfélét rákenni, az mára unalmas lett.
Make love not Wor.

#5350 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:59

Már csak annyit mondok, olvassátok el mit fogadtatnak el és ez mire használható (rossz szándékot is feltételezve).
Egyébként meg számotokra legyen a mindenkori hitetek szerint (a tapasztalatok időnként képesek változtatni a hiten).

#5351 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 11. 16:59

Már csak annyit mondok, olvassátok el mit fogadtatnak el és ez mire használható (rossz szándékot is feltételezve).
Egyébként meg számotokra legyen a mindenkori hitetek szerint (a tapasztalatok időnként képesek változtatni a hiten).

Írom még egyszer. Elolvastam, és nálam okosabb jogászok is elolvasták, akiknek az a dolguk, hogy ezzel foglalkozzanak, de nem tudnak ilyenről. Inenntől nem a mi hitünk, hanem majd ha leírod a tapasztalatot, vagy valami bizonyítási eljárással jössz, akkor okés lehet. Addig csak üres fecsegés a levegőbe, hiteltelen hazudozós rágalmazós alak vagy.
Make love not Wor.

#5352 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 11. 17:05

Írom még egyszer. Elolvastam, és nálam okosabb jogászok is elolvasták, akiknek az a dolguk, hogy ezzel foglalkozzanak, de nem tudnak ilyenről. Inenntől nem a mi hitünk, hanem majd ha leírod a tapasztalatot, vagy valami bizonyítási eljárással jössz, akkor okés lehet. Addig csak üres fecsegés a levegőbe, hiteltelen hazudozós rágalmazós alak vagy.

Biztos találkozott flasdesigner-el és megbeszélték az élet nagy dolgait.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#5353 Felhasználó inaktív   Laci_L 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 11. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 11. 16:05

... hiteltelen hazudozós rágalmazós alak vagy.

Khmmm. :blink:

#5354 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 22:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Laci_L - Dátum: 2013. 04. 11. 20:48

Khmmm. :blink:

Oszt? Nem érted az előzményeket, vagy meg bírod indokolni Gyula állításait?
Make love not Wor.

#5355 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 12. 01:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 11. 22:46

Oszt? Nem érted az előzményeket, vagy meg bírod indokolni Gyula állításait?

Mindenen először a lehetségességi és utána a valószínűségi vizsgálat.
És végül jöhet az, h egy egy konkrét esetben mely komponensek játszhattak döntő szerepet az együtthatásukban.

#5356 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 12. 01:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 12. 02:10

És végül jöhet az, h egy egy konkrét esetben mely komponensek játszhattak döntő szerepet az együtthatásukban.

Meg a fekete kakas. Vagy a kisfröccs. Ha végképp nem megy, akkor generáljunk bullshitet, az olyan jóféle, áltudományos.
Make love not Wor.

#5357 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 12. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 12. 01:10

Megkértek már vagy nyolcszor, hogy az általad többször emlegetett kérdéses bekezdéseket az egyes EULA-kból másold ide. Illetve a Netlimiterről készített gyanús képeidet linkeld. Nem teszed, csak magyarázod a hülyeséged, vagdalkozol a cégek/termékek ellen. A "lehetségességi vizsgálatod" alapján elment az eszed. Valószínűleg 100%-ra. Húzz vissza inkább a játszótér-topikodba...
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#5358 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 12. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Misi_D - Dátum: 2013. 04. 12. 16:29

Megkértek már vagy nyolcszor, hogy az általad többször emlegetett kérdéses bekezdéseket az egyes EULA-kból másold ide. Illetve a Netlimiterről készített gyanús képeidet linkeld. Nem teszed, csak magyarázod a hülyeséged, vagdalkozol a cégek/termékek ellen. A "lehetségességi vizsgálatod" alapján elment az eszed. Valószínűleg 100%-ra. Húzz vissza inkább a játszótér-topikodba...

Tudod, mint a népi tanmeséik végén: Aki nem hiszi járjon utána, vagy maradjon meg a hitében.

#5359 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 12. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 12. 22:12

Tudod, mint a népi tanmeséik végén: Aki nem hiszi járjon utána, vagy maradjon meg a hitében.

Próbáltuk, de nem találtuk. Ez nem népmese, nagy magyar műszaki valóság, ha valamit valakire rábeszélünk, akkor próbáljuk is bizonyítani. Ha Neked az a 2 link megerőltetés, akkor legközelebb maradj csendben, mert továbbra is azt mondjuk, üres fecsegés. Esetleg hazug vagy.
Make love not Wor.

#5360 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 13. 02:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 12. 21:21

Próbáltuk, de nem találtuk. Ez nem népmese, nagy magyar műszaki valóság, ha valamit valakire rábeszélünk, akkor próbáljuk is bizonyítani. Ha Neked az a 2 link megerőltetés, akkor legközelebb maradj csendben, mert továbbra is azt mondjuk, üres fecsegés. Esetleg hazug vagy.

Mondhatjátok teljesen nyugodtan. Nem csupán Ti tudtok olvasni és a fórumtársainknak van eszük.
Nekem elég annyi, h felhívjam mindarra a figyelmet amire érdemesnek gondolom.
A támadgatásaimmal csak növelitek a fórumtársak érdeklődését.

Téma megosztása:

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.