HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#1841 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 24. 07:19

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. dec. 23., kedd - 20:59

Tudom. Mindemellett egy PIII lapom jó fél év állás után úgy viselkedett, mint a régi akkumulátorosok.
A Li elemek is, ha kapnak egy kis energiát, akkor valamennyire regenerálódnak.
Ha nem túl nagy kérés amit a tápfórumban kértem, akkor akár privátban, kérlek teljesítsd.

De nem kapnak energiát :) . A Li elem nem tölthető, így az alaplapon töltőáramköre sem lehetséges. Ami a diódák visszáramából összejöhet, az meg nem nevezhető erre elegendő energiának. Maga az elem tud nagyon csekély mértékben regenerálódni és a merülőfélben lévő elem által adott feszültség a CMOS tartalmát ideig-óráig meg tudja fogni.
Írok a műtehén ügyében, szerintem már csak két ünnep között.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1842 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 24. 07:24

Idézet: We3Re3 - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 1:43

Egy kollégámnak hp laptopja volt, garanciában tönkrement, akkor olvadt össze a hp a cq-val,
kapott helyette egy cq laptopot, "imidzses" telepitö cd-kkel, tehát fél óra alatt tudta a cd-ket
feltelepiteni, de attól kezdve driverek és diagnosztikai program is rajta volt.

Ennél az volt az érdekesség, hogy kb. az első két hét során normálisan indult el, utána
jött egy váltás, bekapcsolás után egy relé (?) lekapcsolta a lcd kijelzöt, és csak 12-15 mp
után kapcsolta vissza, amikor már az oprendszer szines logoja jelent meg.
(Azért irtam relét, mert kattanást lehetett hallani, amikor a kijelzö elsötétült, majd bekapcsolt)

A gép többször megjárta a szervizt hw csere és bővités miatt, a szervizesek mindig
értetlenkedtek rajta, és azon is, hogy újratelepités után pár napig "normálisan" indult,
majd két héten belül átváltott "képernyőtakarékos" üzemmódra.

Vagy lehet, hogy tudták az okát, csak nem akarták megmondani? :think:

Nem relé, hanem az inverter hangja, ahogy megszűnik a vezérlés a trafón, annak lehet némi hanghatása attól függően, hogy miként áll le. Pontosan kéne tudni, hogy hol ereszt el az inverter, és ki kéne mérni, hogy a logikai jelekkel mi a helyzet, mikor lekapcsol, honnét indul ki a lekapcsolás. Én BIOS-ra tippelek egyébként, de egyes régi, ritka TFT-knél volt ilyen drága jó szokás, hogy a BIOS által használatos felbontáson (vagy még azon sem) és a natívon kívül minden más üzemmódban nem hajlandóak működni. Az érintőképernyős IBM tesztmonitorom meg a natívnál NAGYOBB felbontást is megjeleníti, igaz, hogy annak megfelelően torz betűkkel, de legalább lehetséges lejjebb venni F8/VGA mód nélkül. Pótolhatatlan ficsőr.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1843 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 24. 12:40

Idézet: cs0nt1ka - Dátum: 2008. dec. 23., kedd - 9:58

Üdv! Néhány körvonalban felvázolnám a problémámat. Adott volt két HDD egyiken egy XP másikon egy Vista OS, mivel az a HDD amin az XP volt meglehetősen zajossá vált vettem helyette egy másikat és arra is telepítettem egy XP-t. A probléma az, hogy a Windows Vista indítása mint lehetőség meg sem jelenik bootoláskor, csupán a WinXP.  Mit kellene tennem, hogy a Vista-t is működésre tudjam bírni?
Segítségeteket előre is köszönöm.

Idézet

http://support.microsoft.com/kb/919529 

Ha a Windows operációs rendszer egy korábbi verzióját egy Windows Vista-alapú számítógépre telepíti, a telepítőprogram mindent felülír a fő rendszertöltő rekordban, a rendszerindítási szektorban és a rendszerindító fájlokban. Emiatt megszűnik a Windows operációs rendszer korábbi verziója és a Windows Vista közötti kompatibilitás.

A probléma megoldásához hajtsa végre az alábbi lépéseket.

A Bootsect.exe programmal állítsa helyre a Windows Vista fő rendszertöltő rekordját és a vezérlést a Windows Rendszertöltés-vezérlő programnak átadó rendszertöltési kódot. Ehhez írja be a parancssorba a következő parancsot:

Meghajtó:\boot\Bootsect.exe /NT60 All

Ebben a parancsban a Meghajtó azt a meghajtót jelzi, amelyen a Windows Vista telepítési adathordozója található.

#1844 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 15:48

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 7:24

a natívon kívül minden más üzemmódban nem hajlandóak működni.

Bocs, ezt most nyelvtanilag nem értem. angolosan kettős tagadás kikerülését akartad irni, vagy összevontál két mondatot?
Amúgy a gép cq evo n310a, vagy valami hasonló tipusú, azt tudom, hogy már legalább 5-6 éves, és eladó lenne, ha kellene valakinek.
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#1845 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 15:54

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 7:24

Pontosan kéne tudni, hogy hol ereszt el az inverter, és ki kéne mérni, hogy a logikai jelekkel mi a helyzet, mikor lekapcsol, honnét indul ki a lekapcsolás.

Nem tudom, régen láttam már xp-t butulni.
Ha jól emlékszem, a rendes folyamatban először megjelenik a kurzor a monitoron, majd kiirja a monitorvezérlő adatait 1-2 sorban, majd törli a képernyőt, kiirja a bios adatait, majd ismét törli a képernyőt, és elkezd szövegeket kiirni, hogy miket indit el, majd képernyő törlés, megjelenik egy szines ábra, amin fut egy csik, hogy töltödik az oprendszer, ekkor megjelenik "kici feher homokora", majd törlés, megjelenik az xp logo, majd törlés, és megjelenik a bejelentkező képernyő.

Nos, ha ez igy van, akkor a folyamatban a bios adatai már nem jelentek meg, fekete maradt a monitor (illetve lcd kijelzö, külsö monitorral nem láttam müködni) , és már csak az xp logoja jelent meg.
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#1846 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 22:46

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Az a problémám, hogy anno használtam egy FolderGuard nevezetű progit néhány mappa lezárására. Egy helyrehozhatatlanul lefagyott windows újratelepítése után a mappákban található fájlok kb. felét nem tudom megnyitni. Többféle képpen is próbáltam, de mindig hibaüzenetet kapok ("A hozzáférés le van tiltva" és hasonlók). Majd felraktam újra a FolderGuardot, de furamód mintha semmi köze nem lenne a könyvtárhoz. Hiába próbáltam lezárást beállítani a mappára, a FolderGuard szerint le van zárva, de ugyanúgy bele tudok lépni a mappába és a fájlokat, amiket addig is meg tudtam nyitni rendesen, azokat szó nélkül meg tudom nyitni. Tehát a FolderGuard szerint zárt fájlokat, viszont amikre hibaüzenetet kaptam, azokra ezután is azt kapok.

Megpróbáltam a vinyót másik gépben is, de ott is ugyanez a helyzet.
Mivel nem ismerem a windows NTFS fájlrendszeren, hogyan lehetnek zároltak a fájlok, így nem tudom, hogy mivel kellene próbálkoznom.

Nincs valakinek valami ötlete? Nagy gond, mert olyan fájlok vannak ott , amikben személyes adatok vannak tárolva és némelyik fájlneve is árulkodó, viszont se megnyitni, se törölni, sem pedig átnevezni nem tudom őket.

#1847 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:02

Idézet: Mumtaz - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 23:46

...
Mivel nem ismerem a windows NTFS fájlrendszeren, hogyan lehetnek zároltak a fájlok, így nem tudom, hogy mivel kellene próbálkoznom.
...

Tulajdonos cseréje, azaz "saját tulajdonba" kell venni az adott könyvtárat, s tartalmát. Utána azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Ez ntfs jogosultság, semmi köze a folderguard-hoz. Könyvtárra jobb gomb, tulaj, biztonság, majd spec, ha jól tudom, a tulaj. cseréje ott lesz valahol. :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1848 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:26

Szevasztok.
Na karácsony van( Boldog karácsonyt..) :D
És nekem meg megvan a gépem.
A szervízbe feltették a CoD ot és ott a c-re tették.
Én itthon az airborn-et a d-re tettem és ott amikor daemon tools-ból el akartam indítani kékhalál.megint helyreállíthatatlan hiba, windows subsystem.
Tehát nem táp.
A CoD 4 a c-n volt és ott játszottam vele 2-3 órát és semmi baja.
Lehet hogy a ha a d-re teszek valamit akkor az onnan nem fog menni? :think:
És ha a c-re akkor minden oké lesz?
Légyszi segítsetek. Vazz már nagyon akarok gamezni.
Ja meg a tápom a CoD 4 közbe eléggé "elindul" magyarul úgy elkezd forogni hogy majd kiszakad.
Ez lehet hogy a gyengébb minőségtől van?
HELP
előre is :respect:

Szerkesztette: Taki0019 2008. 12. 24. 23:26 -kor

#1849 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:45

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 0:02

Tulajdonos cseréje, azaz "saját tulajdonba" kell venni az adott könyvtárat, s tartalmát. Utána azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Ez ntfs jogosultság, semmi köze a folderguard-hoz. Könyvtárra jobb gomb, tulaj, biztonság, majd spec, ha jól tudom, a tulaj. cseréje ott lesz valahol. :smoker:

A "Biztonság" fül jelenleg nem jelenik meg nálam és már nem is emlékszem rá, hogy mi a feltétele. A "Megosztás" lapon van jelölőnégyzet "Saját használatúvá tétel" felirattal, de nem kijelölhető (szürke).
Azt gondoltam, hogy semmi köze a FolderGuardhoz, mivel emlékeim szerint az nem piszkál bele az XP házirendjébe, illetve az NTFS-be. Viszont két könyvtár volt levédve vele és csak ez a kettő könyvtár, pontosabban a bennük lévő fájlok kb. háromnegyede lett elérhetetlen, ezért próbálkoztam vele, hátha mégis van valami összefüggés.
Egyébként másik most másik gépben Unlockerrel sikerült áthelyeznem a könyvtárakat és a fájlok megnyithatóak lettek.

Köszi a segítséget. Legközelebb megpróbálom elővarázsolni a "Biztonság" fület.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)

Szerkesztette: Mumtaz 2008. 12. 24. 23:49 -kor

#1850 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 08:42

Idézet: Signal - Dátum: 2008. dec. 20., szombat - 19:43

MS rendszereknél ... primary típusú partíciónál.

Akkor stimmt.

Idézet: Mumtaz - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 23:45

A "Biztonság" fül jelenleg nem jelenik meg nálam és már nem is emlékszem rá, hogy mi a feltétele.

Kapcsold ki az egyszerű fájlmegosztást és lesz Biztonság fül meg Saját használatúvá tétel:
Sajátgép -> Eszközök menü -> Mappa beállításai -> Nézet fül -> Egyszerű fájlmegosztás használata (ajánlott) jelölőnégyzet ne legyen bepipálva.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1851 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 08:57

Szevasztok már megint én :D
A következő a kérdésem most is .
A COMODO mint tűzfal foghatja az x-firet a szerverek keresésében???
Mert kiirja hogy van 10235 szerver és ebből 10235 megkérdőjelezett.

#1852 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 10:24

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 0:26

...
És nekem meg megvan a gépem.
...

Nem a "c" vagy a "d" a lényeg, hanem a területek a vincseszteren, amelyek ezekhez a meghajtókhoz tartoznak. Eseménynaplóban meg kéne nézni, hogy vannak-e a "rendszer" szekcióban disk események, mondjuk hibák. Általában véve át lehet kicsit böngészni az eseménynaplót, ha szerencséd van, akkot találsz bejegyzést a "system error"-on kívül is (ez a kék halál bejegyzése). Meg kapcsold ki az automatikus ujraindítást. Akkor majd lehet jól olvasni kék halálos hibaüzenetet is; ez a system error-os eseménynaplós bejegyzésbe valahogy érdekes módon NEM kerül bele... Ez csak ott látszik a képernyőn, akkor. Meglehet nézni a smart-ot is, ott is kell lennie problémának.
A bekapcsolási gond márpedig bizony-bizony géphiba, hardver, vas, vagy ahogy értjük. S arra 1 normális szervíz ha azt mondja, hogy semmi baja, akkor ott nem jó szakemberek ülnek, mert az valszeg hibás diagnosztika.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1853 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 10:30

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 9:57

Szevasztok már megint én :D
A következő a kérdésem most is .
A COMODO mint tűzfal foghatja az x-firet a szerverek keresésében???
Mert kiirja hogy van 10235 szerver és ebből 10235 megkérdőjelezett.

A comodo, mint tűzfal, az egész hálózati kommunikációt foghatja - figyelnie kell legalábbis. Hiszen te is írtad, tűzfal.

#1854 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 12:08

Hú fiuk ez szerintem 100% táp.
Tegnap ugye ahogy mondtam 2-3 órát játszottam.
Ma reggel bekapcsoltam és háromnegyed óra után a táp elkezdett keregni.
de sokszor röviden valahogy így:
dzi dzi dziii :Đ
és ki akartam lépni a game-ból, de már nem sikerült, kikapcsolt a gép.
Szerintem ez táp.
És ha szerintetek is az akkor milyen tápot,
Ciftech, vagy Corsair.
A Configom:
MSI K9A2-Neo f
AMD Phenon X3 8450
nVidia GeForce 9800GT 1 GB gddr3(Gigabyte)
LG dvdíró
MX 518.
Röviden ennyi. :)
Vélemény erről az egészről. :think:
Warrior az msn-ed et meg tudod adni pű-ben vagy e-mail-en
THX

#1855 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 12:11

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 10:30

A comodo, mint tűzfal, az egész hálózati kommunikációt foghatja - figyelnie kell legalábbis. Hiszen te is írtad, tűzfal.

igen tűzfal.
És amikor fut az xfire és a comodot elindítom akkor, ott van a comodo jobb oldalán egy kis részen hogy
svhost.exe
xfire.exe.
Lehet hogy fogja az x-firet és hogy tudom kikapcsolni hogy ne fogja.
THX

#1856 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 20:29

Sziasztok

Valamiért nem tudom elinditani a Logical Disk Managert és a Logical Disk Manager Administrative Service-t

Az elsőnél error 126ot kapok: The specified module could not be found
A másodiknál error 1068 The dependency service or group failed to start

A computer managementben a disk management ezért nem indul el...

Van valami ötlet?

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#1857 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 20:58

Egy Láma Kérdés: :D
Az FPU az táp is lehet? :Đ

#1858 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 15:58

Szervusztok, mea klumpa, mea klumpa, fontos lenne ez a probléma megoldás, több órája ezen vacakolok.

Röviden: nem sima flv videó mentése sajátgépre, amikor az URL valahogy a swf-ben van elrejtve+nem standard URLként, hanem vhogy ki kell logikázni belőle.

Bevezető, magyarázkodás: elnézést, hogy ilyen speciális és nem szorosan a topic cím témájához kapcsolódó kérdéssel jövök ide, de annyi haszontalan dologra megy el a neten az idő, annyi más fura téma van, a szextől kezdve a windows törésen keresztül a motorversenyzésig, piszlicsáré kezdő, alapkérdések ezreire adnak választ a fórumozók, szóval talán az enyém is megoldásra kerül. Sokat nyelek, hallgatok, és csak nézelődök, ritkán emelkedek szólásra, de akkor... ha létezhetnek EMO-k és igaz politikusok, akkor ez az én hsz-m is itt lehet a ph-n ilyen hosszúságban, stílusban. :))

Probléma, feladat, cél:
Van ilyen, hogy nava filmarchívum, ezúttal földi halandó is nézheti neten a régi, bármilyen szekta titkos jegyzőkönyveinél is jobban eldugott, inkább kutatók számára hozzáférhető régi, archív filmeket, amelyek a mai gazdaságos tescós, agyonmelózott világunkban talán olyan tartalmak, melyek csak megszállott csodabogarakat érdekelnek, mint engem. :DDD Jeles András film, 1988-as Híradó részletek pl.
állítólag ez év végéig, az ünnepek idejére vették meg a jogokat, tehát bizonytalan, ilyen flash nézegetővel később nézhető lesz-e, vagy fizetős reg kell hozzá.

Szupi-szupi, flashban nézhető az egérmozi! :DD

Akárcsak a retek klub online műsorarchívuma, ott pl ilyen a XXI. század, ami érdekel még engem.

Oké, de én szeretek minél több dolgot lementeni a gépemre, mert az a tapasztalat, egy idő elteltével törölni, lebutítani, fizetőssé szokták tenni az ilyen érdekes és színes és mozgó nyalánkságokat. DVD-n sosem fogják kiadni x okok miatt, csókosom sajnos nincs a fenti "intézményeknél", így "privát példány" kizárt.
Természetesen saját használatra szánom, nem kereskedek vele, nem csinálok puccsot vele stb. stb. Ezek annyira periférikus videok, hogy nem súrolják a sima youtube-s videk mentését jogilag....

Közepesen értek az ámítástechnikához, így persze ismerem a firefox alatti flv, youtube mentő programokat, cache turkálást, forráskódot, igen, köszi. Ezek nem jöttek be.

Összefoglalva: Tehát a flash behívja a videót, semmi cachet, temp filet nem ír a lemezre, streamként szedi le a szerverről, az url valahol a swfben van, sok  vacakolás után eljutottam odáig, hogy a videót megjelenítő swf-nek az actionscript-éből kimentettem ezt a 3 képet, elvileg ezek adják meg a video urljét... :F swfben nem úgy van a URL, hogy http://blabla.flv, hanem valami matematikai módszerrel rakja össze magának, programozásból nem vagyok jó, mittudomén.
Szeretném megkapni a kívánt videó fájl URL-jét, és így a szerverre felrakott eredeti fájlt lementeni a gépemre.
Próbáltam megszenvedni vele, de programozásból nem vagyok annyira jó, nem sikerült összeraknom ezekből a függvényekből,képletekből az URL-t. :(((
Egységsugarúaknak: nem, nem ment semmit a HDD-re, valszeg a RAMba rakja, amit ép leszed a rtmp-ről. elsősorban azt szeretném tudni, a szerveren hol va na video, persze utána jöhet esetleg valami stream mentő progi. :)

Íme a képek a flash forrásából: aki ért a flashez, tudja dekódolni, nem találtam olyan swf decompilert, ami engedi a másolást vágólapra. actionscriptből vágtam ki, ott van az, mit tegyen a videóval, honna, hogyan játssza le.

[IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2008-12/48440_navavideoswf_1.thumb.png][/IMG]
[IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2008-12/48440_navavideoswf_2.thumb.png][/IMG]
[IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2008-12/48440_navavideoswf_3.thumb.png][/IMG]

a hivatkozott nava xml-ben ezt találtam a legjobban kívánt videóra vonatkozóan:
<identifier>74</identifier >
  <source>1-10-film-a_kis_valentino.mp4</source >
  <title>A kis Valentino</title >

arra sikerült rájönnöm, 84.2.38.27 címről szedi a videókat. valszeg rtmp protokoll, nem sima http...
Kérlek, segítsetek, karácsonyi jótétként!
Boldog karácsonyt utólag is!

Szerkesztette: HBP 2008. 12. 26. 16:03 -kor

Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon

#1859 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 16:37

valami hőmérséklet figyelő progit , főleg olyan ami a TÁPEGYSÉG hőjét figyeli nem tudtok???
nagyon kellene. :respect:

#1860 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 16:39

Idézet: HBP - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 15:58

a ph-n

For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

Téma megosztása:

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.