Windows XP kérdések VII.
Elküldve: 2009. 05. 23. 12:31
Egyébként lehet memória, proci és vinyóhiba... Továbbá szimplán rosszuk is jöhet le először, emiatt kérdeztem a crc-t...
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)
Elküldve: 2009. 05. 23. 14:38
Idézet: yogibear974 - Dátum: 2009. máj. 23., szombat - 9:30
A hiba alapján fordítva kell beírni az opciókat, de én sosem használtam még a parancssoros megoldást valójában.
!analyze -v parancsot. De ha a megnyitás után vársz egy kicsit, akkor miután nem találja a symbol adatokat, megjelenik egy !analyze -v link, oda is rányomhatsz. Vagy beállítod a következőket, a dump megnyitása előtt (így internetelérés kell a működéshez): File->Symbol File Path, ide írd be:
“srv*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols" (idézőjel is kell)
Aztán a File->Image File Path ba szintén az előbbi sort.
Majd ezután nyisd meg a dump file-t.
Elküldve: 2009. 05. 23. 17:16
ha rámegyek néha vmelyik mappára a start menüben(pl. kellékek) , a start menü meg taskbar lefagy olyan 10-20 másodpercre kb,a desktop továbbra is műxik. ez a hiba nem mindig jelentkezik,csak random-ba alkalmanként... mindez egy teljesen frissen feltelepített windows-al...
igazából amúgy működik teljesen jól és kifogástalanul az oprendszerem,de azért kíváncsi lennék,mi okozhatja ezt a hibát... Ami viszont fontos infó:
-memtest86 volt futtatva több teszt után se volt hiba a ramokkal
-hdd is kifogástalanul műxik 100%-osan hiba nélkül
-vírus és kémprogam írtó nemtalált semmi rosszat és szokatlant
gondoltam feltöltöm az everest féle kimutatást a gépemről és a hijackthis-t is(hátha talál valaki benne valami szokatlant)
http://djvoyi.extra....html/Report.htm
http://djvoyi.extra.hu/hijackthis.log
várom az ötleteket és a javaslatokat,esetleg aki nagyon hozzáértő,az esetleg átnézné ezt az everest féle riportot meg a hijackthis.log fájlt az alábbi két linken?
előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
Szerkesztette: indipendent 2009. 05. 23. 17:16 -kor
Elküldve: 2009. 05. 23. 19:39
Idézet: Misi_D - Dátum: 2009. máj. 23., szombat - 12:31
Egyébként lehet memória, proci és vinyóhiba... Továbbá szimplán rosszuk is jöhet le először, emiatt kérdeztem a crc-t...
Sfv-vel is hibás, de ha máshol töltöm le ugyanazt akkor nincs benne hiba. Próbáltam másik vinyóra is letölteni de a hiba ugyanaz
Memtest lefutott nem talált hibát. Alaplap: Asus P5b, Core2 6300 proci, 2x1GB Kingston ram.
Elküldve: 2009. 05. 24. 10:36
Idézet: indipendent - Dátum: 2009. máj. 23., szombat - 17:16
ha rámegyek néha vmelyik mappára a start menüben(pl. kellékek) , a start menü meg taskbar lefagy olyan 10-20 másodpercre kb,a desktop továbbra is műxik. ez a hiba nem mindig jelentkezik,csak random-ba alkalmanként... mindez egy teljesen frissen feltelepített windows-al...
igazából amúgy működik teljesen jól és kifogástalanul az oprendszerem,de azért kíváncsi lennék,mi okozhatja ezt a hibát... Ami viszont fontos infó:
gondoltam feltöltöm az everest féle kimutatást a gépemről és a hijackthis-t is(hátha talál valaki benne valami szokatlant)
várom az ötleteket és a javaslatokat,esetleg aki nagyon hozzáértő,az esetleg átnézné ezt az everest féle riportot meg a hijackthis.log fájlt az alábbi két linken?
próba gyanánt kiszedtem a pipát a desktop(jobbklikk) - tulajdonságok - megjelenítés - hatások - menük és eszköztárak áttűnésénél és eddig még nem produkált semmilyen fagyit!
Elküldve: 2009. 05. 24. 11:35
Idézet: indipendent - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 10:36
hát mégis jött a fagyi . valakinek valami ötlet,hogy lehetne a start menü meg a taskbar időleges fagyását megakadályozni? :confused: :confused: :confused:
Elküldve: 2009. 05. 24. 11:41
Idézet: indipendent - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 11:35
Milyen fagyi (én a sraciatellát kedvelen)?
Próbáld futtatni a feladatkezelőt és megnézni, mely folyamat ragadja magához az erőforrásokat.
Elküldve: 2009. 05. 24. 16:27
Kene egy ojan program amivel a pdf-formatumot at tudom alakitani wordba de ugy hogy jol atalakitsa mert amit kaptam az atalakitotam csak elrontota a szerkezetet es sok a hejesirasi hibat csinalt.Vagy olyasmi program kene aminek a segitsegevel tudok dolgozni a pdf-ben. :confused: :confused:
Ki tud az segitsem.
Elküldve: 2009. 05. 24. 16:57
(Egyébként az Acrobat teljes változatával tudod szerkeszteni a pdf-et (meg még sok minden mással, keresgélj, google sokat segíthet))
Szerkesztette: VKP 2009. 05. 24. 16:59 -kor
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2009. 05. 24. 17:14
Idézet: Kicsisala - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 17:27
Abby PDF Transformer. A demóverziója is megy pár napig, vagy oldalig, teljesen jól megtartja a formázást, a képeket meg beilleszti.
Elküldve: 2009. 05. 24. 19:32
Idézet: Kicsisala - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 16:27
Én erre az Openoffice writer részét használom.
Jó és ingyenes.
Elküldve: 2009. 05. 24. 21:43
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 11:41
Próbáld futtatni a feladatkezelőt és megnézni, mely folyamat ragadja magához az erőforrásokat.
a jelenség:
-------------
hát úgy ez a hibajelenség.
erőforrás gyanánt csak annyit,hogy cpu-m nincs 100%-osan kihasználva,dual core processzor,mint ahogy az az everest kimutatásban van a fenti linken...
ramom se van teljesen lefoglalva(amúgy 2 gb van).
ami pluszba fut a háttérben,az egy vipre vírusírtó,ami különösen kevésbé eszi a sz.gépet,továbbá egy agnitum tűzfal,de nélküle is vacakolt a startmenü meg a taskbar néha... amúgy megjegyzem,linkeltem feljebb a hijackthis alkalmazás által rögzített log file-t is,amiben benne van milyen folyamatok futnak a gépemben...
amúgy meg carte d'or - erdeigyümölcsízű fagyi a kedvencem
szóval ötlet esetleg?(hijackthis meg everest kimutatásából nem lehet valamire következtetni a hibajelenségre vonatkozóan? ha igen,akkor konkrétan mire?)
Elküldve: 2009. 05. 26. 11:40
Az alábbi dologban szeretnék ötletet kérni.
Ha fájlt mentek, vagy nyitok meg, akkor feljön egy párbeszédablak, aminek bal oldalán vannak ilyen "gyors-ikonok" adott helyek gyors eléréséhez.
Ezen listát lehet valahogyan bővíteni? ((A pirossal jelzett részre gondolok)
Próbáltam guglizni, de igazából nem tudom hogyan keressek rá, mivel nem tudom mi a "hivatalos" neve ennek a dolognak :Đ
Köszi!
L
Elküldve: 2009. 05. 26. 11:45
Idézet: indipendent - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 22:43
mindez egy teljesen frissen feltelepített windows-al...
Reprodukáld a hibát és Process Explorerrel nézz rá, mi fogja meg. A mostani XP reinstallnál csináltál valamit máshogy, mint szoktál?
A logokat nézve minden okés.
Szerkesztette: N0zer0 2009. 05. 26. 11:45 -kor
Elküldve: 2009. 05. 26. 11:50
Idézet: StLewis - Dátum: 2009. máj. 26., kedd - 12:40
Ezen listát lehet valahogyan bővíteni? ((A pirossal jelzett részre gondolok)
Erre a célra én a Melloware Placesbar Editor-t találtam, viszont hozzáadni nem tudsz, csak a meglevő ötöt testreszabni.
Elküldve: 2009. 05. 26. 17:03
Idézet: debaj - Dátum: 2009. máj. 26., kedd - 11:50
Teljesen jó!
thx
Elküldve: 2009. 05. 26. 20:04
Vedelmi hibara hivatkozva a javitast sem fogadja el.
Hogyan tudnam letorolni anelkul,hogy formattalnam az 1 db. vinyot?
/A gep egy P1-es/
Szerkesztette: esztyopa 2009. 05. 26. 20:05 -kor
Elküldve: 2009. 05. 26. 20:58
Idézet: esztyopa - Dátum: 2009. máj. 26., kedd - 20:04
Vedelmi hibara hivatkozva a javitast sem fogadja el.
Hogyan tudnam letorolni anelkul,hogy formattalnam az 1 db. vinyot?
/A gep egy P1-es/
Bootolás floppyról, aztán C: majd delete *.*
Elküldve: 2009. 05. 26. 22:21
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. máj. 26., kedd - 21:58
Azért egy Hiren, vagy ubcd4win ad némi többletlehetőséget.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2009. 05. 27. 11:40

Súgó
A téma zárva.