Elküldve: 2014. 09. 03. 11:00
Idézet: Raynes - Dátum: 2014. 09. 03. 11:25
Annyiból valóban nem igaz, hogy "SP"4 nélkül sem feltétlen férgesedik az XP, de abban SzentSanyinak igaza van, hogy rohadtul nem árt, ha fent van XP-n. Lassulni tovább már nem fog tőle egy XP SP3-as gép, és ha fent van, utána nem kell vergődni az egésszel, meg a WU hülyeségeivel (hacsak nincs fent támogatott Office vagy más MS termék). Nem hal bele senki, ha már XP-t használ, azt a 477 megát letölti valaki, egyszer kell kibírni, mire települ. Bár 7 frissítés kimaradt belőle, lehet ahhoz is kéne csomagot csinálni valakinek.
Nyilván, ha úgy értetted, hogy azért nem kell az "SP"4, mert nem csak XP meg Windows van a világon, akkor pláne jogos. Kubuntura nekem sem kell XP "SP"4.
Úgy tudom, azt a néhány kimaradt frissítést nem lehet integrálni, ezért nem lehet a többivel együtt kezelni, mindenképpen külön kell őket telepíteni. Pl. Win7 alatt több mint 50 ilyen frissítés van már, ami elkülönül.
A "férgesedés" szót lehet félreérthetően választottam, nem csak a klasszikus hálózati férgekre, hanem minden sz@rra gondoltam, ami - pl. IE8 alatti - böngészéskor bejöhet, pl. zombi géppé változtatva a PC-t.
Nyilván "építő jellegűbb" volt egy "nem igaz"-zal erre reflektálni...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s