HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1081 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:35

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 12:29

Nem, a Custom Quest-nel eleg egy tok random karakter, az csak azert kell, hogy betoltse a modot. Ezutan jon a Single Player karivalaszto kepernyo, es ott barmelyik karit inditod maxMod alatt fog indulni. Ha ki akarod a modot kapcsolni akkor csak lepj ki a jelenlegi jatekbol a fomenube. Utana ujra aktivalnod kell a modot hogy elinduljon, a fenti modon. Ez a mod-betoltes mindig csak 1 jatekinditasra valo szuflaval bir.

OK, értem, köszi.

#1082 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:39

Nálam mégsem működik...

:rolleyes:

A custom alatt ha indítom, látom, hogy 10x annyi monsta lett, viszont ha kilépek, és indítom single player alatt, ott ugyanúgy megint kevés. Ha elindítom a customot, nem játszok, csak aktiválom, kilépek, és egyből single player, ott megintcsak nincs annyi monszta, tehát nem működik. És fogalmam sincs, hogy miért nem...

#1083 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:41

Epp ezt mondjuk bepe, csak 1x toltodik be, utana ha kilepsz a fomenube mindig megint be kell tolteni, a fomenube lepes soran deaktivalodik.

#1084 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:43

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 13:39

Nálam mégsem működik...

:rolleyes:

A custom alatt ha indítom, látom, hogy 10x annyi monsta lett, viszont ha kilépek, és indítom single player alatt, ott ugyanúgy megint kevés. Ha elindítom a customot, nem játszok, csak aktiválom, kilépek, és egyből single player, ott megintcsak nincs annyi monszta, tehát nem működik. És fogalmam sincs, hogy miért nem...

Ez igy van jol.
Custom alol kell inditani de azzal a single playeres kari fejlodik. ezert lehet jaccani ugyanazzal a karival sok ellenfellel is meg kevessel is.
Ha a Custom playeres karid fejlodne akkor nem tudnad valtogatni hogy mod nelkul jaccal vagy sem(azt hiszem de ha lehet valahogy akkor sem ez a megoldas/ugyebar single player alatt nem sorolodik fel a custom playeres karakter/).
Szal custom playbol kell inditani ha sok enemyt akarsz az a lenyeg. De ugyanezt a karit tudod hasznalni ha siman single playert is nyomsz.

Remelem ertheto amit akarok mondani.

Szerkesztette: SATAN 2009. 02. 11. 12:44 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1085 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

OK, rájöttem, hogy működik, ez az, amit nem mondtatok, vagy csak én nem értettem: a custom map-et nem úgy aktiválom a single-hez, ahogy a readme írja, hanem custom, ott visszarak a kariválasztó menübe, és nem megint custom, ahogy a readme írja, aztán betölti, kilépek, és single, hanem csak egyszer custom, ott visszarak a kariválasztó menübe ott BACK-et kell nyomni, vissza a főmenühöz, és ott single player. És így már sok monszta van a single player alatt, tehát így müxik.

#1086 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Amikor Custom Quest-nel betoltod (Start-ra nyomsz) akkor utana a Single Player valasztokepernyo fogad.

Tehat: en speciel Custom Quest-nel a "Szarkari" karakterrel toltom be, miutan Startra nyomtam es ujra lehet karaktert valasztani akkor mar nem "Szarkari"-t valasztom hanem a Champion-omat, es vele nyomok Startot.

#1087 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:44

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 12:43

Ez igy van jol.
Custom alol kell inditani de azzal a single playeres kari fejlodik. ezert lehet jaccani ugyanazzal a karival sok ellenfellel is meg kevessel is.
Ha a Custom playeres karid fejlodne akkor nem tudnad valtogatni hogy mod nelkul jaccal vagy sem(azt hiszem de ha lehet valahogy akkor sem ez a megoldas).
Szal custom playbol kell inditani ha sok enemyt akarsz az a lenyeg. De ugyanezt a karit tudod hasznalni ha siman single playert is nyomsz.

Remelem ertheto amit akarok mondani.

Akkor ez most már abszolút nem tiszta. Akkor működik kétféleképpen is a dolog, de hogy kéne használnom? Az én verzióm, amit egyel fentebb írtam, az nem jó?

#1088 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 13:44

Akkor ez most már abszolút nem tiszta. Akkor működik kétféleképpen is a dolog, de hogy kéne használnom? Az én verzióm, amit egyel fentebb írtam, az nem jó?

Ugy nez ki tul bonyolultan fogalmazok.

Ha Xmax moddal akarsz jaccani: play custom quest. kivalasztod az xmax modot es start. ekkor egy pillanatra elsotetedik a kepernyo es bejon a karaktervalaszto kepernyo aminel ki tudod valasztani hogy melyik karival akarsz jaccani es ott is start. igy jo lesz.

Ugyebar a Custom questnel is tudsz karaktert valasztani de az a mod szempontjabol teljesen lenyegtelen hogy ott mit valasztasz mert te a single playeres karidat fogod hasznalni. amikor elsotetedik a kep akkor gyakorlatilag tovabbit a single playeres reszlegbe csak kozbe betoltotte a sox monstert.
Amint kilepsz az aktualis jatekbol megszunik a mod hatasa. illetve ha nem akarod hasznalni a modot akkor az elejen nem mesz a custom questre es ugyanuigy tudod hasznalni a karit amit az xmaxal jaccottal nem reg.

amugy lehet hogy tobbfelekeppen is megy. ugy hasznalod ahogy szeretned. de a mod betoltese utan folosleges kilepni a fomenube.szal a sotetedes utan nem kell backot nyomni de ha azt mondod hogy neked ugy is mukodik akkor jo. de folosleges.

Szerkesztette: SATAN 2009. 02. 11. 12:53 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1089 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:54

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 12:51

Ugy nez ki tul bonyolultan fogalmazok.

Ha Xmax moddal akarsz jaccani: play custom quest. kivalasztod az xmax modot es start. ekkor egy pillanatra elsotetedik a kepernyo es bejon a karaktervalaszto kepernyo aminel ki tudod valasztani hogy melyik karival akarsz jaccani es ott is start. igy jo lesz.

Ugyebar a Custom questnel is tudsz karaktert valasztani de az a mod szempontjabol teljesen lenyegtelen hogy ott mit valasztasz mert te a single playeres karidat fogod hasznalni. amikor elsotetedik a kep akkor gyakorlatilag tovabbit a single playeres reszlegbe csak kozbe betoltotte a sox monstert.
Amint kilepsz az aktualis jatekbol megszunik a mod hatasa. illetve ha nem akarod hasznalni a modot akkor az elejen nem mesz a custom questre es ugyanuigy tudod hasznalni a karit amit az xmaxal jaccottal nem reg.

amugy lehet hogy tobbfelekeppen is megy. ugy hasznalod ahogy szeretned. de a mod betoltese utan folosleges kilepni a fomenube.szal a sotetedes utan nem kell backot nyomni de ha azt mondod hogy neked ugy is mukodik akkor jo. de folosleges.

Okés, teljesen világos most már! Köszi mindkettőtöknek!  :respect:

#1090 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:58

NP.

Durva, 33-askent kezdtem Helos-bol (jatek eleje) Epic-en maxmoddal. Laconia Woods-nal mar 35 voltam..ez kb 2 palyareszlettel odebb van.

#1091 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 13:32

Én meg XMAX MOD-al kezdtem most a game legelejétől a dolgot  :D (ellenfelek x10  :Đ ), a vaultból felpakoltam lvl 45 szintű gyűrűket, és eladtam őket az árusnál. A pénzből vettem vagy 50 HP potit meg 20 mana potit  :cool: , és a Kezdőnek című vaultból felpakoltam a Staff of Magi-t, ami lvl 3-túl jó, meg még pár ilyen alap dolgot. Az első miniboss sámánig már léptem 5 szintet  :D , MOD nélkül itt lvl 2 szoktam lenni, úgy, hogy mindenkit kinyírok. Nagyon kell vigyázni, egy pillanatra ha nem koncentrálnék, halott lennék. Most így néz ki a kari:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

A grafikát nagyon vissza kellett butítanom Core2Duo + 4GB RAM + Gef 8600GT-vel, mert nagyon nem bírja a millió testet a földön + a millió még élőt + még a felgyújtott szekerek meg szénabogják lekezelését, majdhogynem bekakakilt a laptopom közben.

#1092 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 13:46

V-sync meg AA be van kapcsolva?

#1093 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:08

Ha ez megnyugtat nekem 3.2GHz re huzott C2dvel es egy 9600GSO val is neha beszaggat xmax moddal.
Ami egy fokkal jobb kategoria a tiednel.
Szal nem tragedia a dolog.

Amugy en is a kezdo vaultbol csemegezek. Azt direkt ilyen indulo karaktereknek valogattam ossze. de mondjuk kesobb kerult bele par nagyobb szintigenyu cucc is ...

En level 12 nel jarok perpill. igaz en annyit egyszerusitettem a dolgon hogy 4 es szintu emberkerol indultam mert volt egy olyanom amit elkezdtem hogy majd kesobb kitalalom milyen kari legyen belole.vegul diviner lesz. dreambol tapolodok egyenlore:
egyenlore valahogy igy megyek:Link

#1094 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:11

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 13:46

V-sync meg AA be van kapcsolva?

Nem, az alap, hogy a vsync-et, ami 30-on tartja az FPS-t, meg az élsimítást kilőttem.  :)
Csináltam egy rövid videót XMAX MOD-al, mindjárt belinkelem  ;) ( most van feltöltés alatt )

#1095 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:12

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 10:51

Hat azert a 9 gorgon az engem mar soxor becumiztatott.

Nekem is egyből ez ugrott be! :D Az még vault-os cuccokkal is igen izzasztós lesz! Amikor püfölöm az egyiket, és a többiek folyamatosan élesztik őt újra, és ezzel egyidejűleg lődöznek rám mindenféle nyilakat, meg varázslatokat... áhhh. Talán az íjásszal sikerült egyszer nagy nehezen megcsinálnom, de minden más karival kikapcsoltam ott az xmax-ot. De néha ezek a csillagos hero monsták is elég brutálisak tudnak lenni, amikor 3 jön ránk egyszerre. Szóval azzal a 0 halállal vigyáznék Peti. :Đ
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1096 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:15

Nekem tudjatok mikor szaggat? Amikor betolti a karaktert. Tehat pl amikor belepek, vagy teleportalok akkor belassul. De mindig, es mindig ugyan olyan sebessegre esik, szoval szerintem ez szoftver hiba. Ja, es ez nem csak XMod alatt, hanem Immortal Throne cakkumpakk. Sima TQ-ban nem csinalt ilyet.

#1097 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:19

Igen, olyankor nekem is mindig beakad. Mindig várni szoktam egy pár másodpercet mozdulatlanul, mert csak idegesít, hogy mennék tovább, de szaggat közben! :reklamacio:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1098 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:58

Itt a vidi, bár azoknak, akik még nem látták a játékot XMAX MOD-al: http://rapidshare.com/files/196783389/bepe...video1.avi.html

#1099 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 15:01

ezzel a dreamos karival eleg gyorsan megvolt a 9 gorgonocska :D
Kb 1 perc alatt meghaltak.nem birtak 4-5 kornel tovabb a distorsion wave+distorsion reality+phantom strike combot :D

#1100 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 15:04

Mondtam hogy azok uber skillek :)

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54