Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 16:13
Akkor az Earth-bol mi jo, ha nem a segito? Oszinten egyik varazslat se teccik. Az a repulo tuzgolyo jo lenne, de ki lehet futni alola. A Flame Surge tre. Max szinten meg van az a vulkan dolog (foldbol burjanzik, tuzet lovell) de az alol is ki lehet menni. Szerintem torlom ezt es inkabb Storm leszek, az valahogy jobbnak tunik.
Hat az enruption az jo csak az a teknikaja hogy bele kell allni a kozepebe

es akkor korulotted halnak folyamatosan az enemyk.
Ha a spiritet valasztod melle akkor egy tuzes bottal bazinagy sebzest el tudsz erni ternion attackal. +100% fire dmg aura plusz van +33% esellyek kb +200% Fire dmg. ezt ha otvozod egy ternion attackal ami rogton 3 enemyt sebez akkor nagyion durvan aprito karit kapsz.
Egyetlen hatranya hogy allitolag legendaryra keves lesz mert nincs resistcsokkento skillje ennek a kombonak igy bizonyos ellenfelek gondot okozhatnak.
De addig szerintem nagyon eros. en kb legendary elejeig vittem el egy ilyen karit es addig nem volt vele gondom.
Heat shield is hasznos 1 pont erejeig mert 15%demage resisted ad.
De tenyleg a ring of flamet maxold ki. az az elso 2 vilagban nagyon jo lesz.Jo kis sebzo aura. nagy +x% DMGt ado cumokat ha felraksz akkor novekszik a sebzese a ring of flamenek. pontosabban a passzivjanak novekszik mert az ad fizikai dmgt.Tok mokas az elejen hogy mindenki rogton meghal korulotted
Szerkesztette: SATAN 2009. 02. 12. 15:23 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet