HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1141 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 12. 19:50

Egyebkent nalam az uj modded nVidia ForceWare 182.05-os driverrel ezerszer jobban fut most a TQ:IT. 90-100 FPS, ugyhogy bekapcsoltam meg a grafnal par dolgot, igy 50-60-70-80.

#1142 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 19:52

Defiler cheat, Vault nem? No azert alljunk meg itt egy pillanatra :) Mi a kulonbseg a kozott, hogy szuper cuccokban fejlodsz, gond nelkul, vagy hogy Level Up gombra kattintasz? :) Mindketto ugyan oda vezet, uber kari, bar Defiler nem ad cuccokat, csak instant szintezel.
No meg azert a Defiler sokat tud, nem minden funkcioja cheat. Pl custommap farm az = vault. :p

#1143 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 20:30

Egyet kell, hogy értsek. Defiler abszolút csít kategória? Nézd meg amit berakott Satan, amiket ő használ... nem vészes egyáltalán, messze nem akkora csít, mint vault-ból az atombrutál felszereléseket odapakolni a karakternek. Amúgy én sem használtam sose defilert, én a vault-ban szoktam pl. a potikat egymásba rendezni. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1144 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 20:41

En aktiv Defiler-es vagyok. De mire hasznalom? Pl proba karikat felnyomok 40-45re kiprobalni skilleket, ha tetszik inditok egy noobot, ha nem akkor felejto es legalabb hamar kiderul a bibi. Vagy arra, hogy a custommapos karit visszarakjam kampanyba aki aztan atadja az uber cuccokat a probakarinak. Esetleg arra, hogy atnevezzem a karaktert ha nem tetszik a jelenlegi. No meg a statisztikak amit mutat azok nagyon erdekesek :)

#1145 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:10

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 15:37

Tenyleg, es Nature-ben meg van a Sanctuary is ami maxolva +176% energy regent ad.

A  Sanctuary csak akkor aktív ha felhúzod a bozótót (Briar Ward) és benne állsz. ;)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#1146 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:23

Ja hogy az nem jon velem? Aszittem olyan buff tipusu spell.

#1147 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:30

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 21:23

Ja hogy az nem jon velem? Aszittem olyan buff tipusu spell.

Ez a buff szó honnan jött ide a TQ topikba? Túl sokat Sacred 2-őzöl?  :)

#1148 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:38

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 20:30

Ez a buff szó honnan jött ide a TQ topikba? Túl sokat Sacred 2-őzöl?  :)

Én nem is nagyon vágom amúgy. Mi ez a buff? Meséljetek csak! Ha már nem tudok játszani, legalább hadd tanuljak közben! :)

#1149 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:41

Heh? Hat mi ez ha nem buff? A buff egy olyan spell ami noveli a kepesseged, skilled, resisted, eleted, energiad, vagy barmi mas egyeb pozitiv hatast fejt ki a karakterre. Debuff meg ertelemszeruen az ellenkezoje. Kb olyan mint az enchant meg a disenchant.

#1150 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:54

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 21:41

Heh? Hat mi ez ha nem buff? A buff egy olyan spell ami noveli a kepesseged, skilled, resisted, eleted, energiad, vagy barmi mas egyeb pozitiv hatast fejt ki a karakterre. Debuff meg ertelemszeruen az ellenkezoje. Kb olyan mint az enchant meg a disenchant.

A Sacred 2-ben a buff az állandó spell-t jelenti, ami mindig hat, tehát az amit te is mondassz. Illetve addig állandó, amíg valamelyik NPC le nem szedi/veri rólad.

#1151 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 22:15

Áhhá, értem. Én még nem hallottam ezt, de jó tudni. Hátha egyszer kérdés lesz a honfoglalóban! :D

#1152 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 06:56

Hat ez jatektol fugg bepe. Pl Guild Wars-ban nem buff, hanem enchantment az is amit csak leszedni lehet, nem jar le. WoW-ban az van amit te mondasz, allandoan hat, de buff-nak hivjak :think:

#1153 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 12:37

Na, a 3 Cyclops-nál  :D  sikeresen meghalt a karim, úgyhogy ezt már nem folytatom, mert az már nem olyan.  :) Kinéztem egy másik build-et, most indítani fogok egy Prophet-et (Storm - Dream), és cold damge-re fejlesztem. Azon belül is az ice shard-ot és a felső passzívját, a torrent-et fogom használni, ami 4 cold projectile-t ereszt ki egyszerre.  :cool: A Dream mastery meg kell majd később a resist levételhez. Azt hiszem a 3 cyclops-ot a prophet-el sem lenne egyszerű megoldani, úgyhogy ott lehet, hogy kikapcsolom majd. Szerintem a 3 cyclopsz nehezebb az XMAX MOD-al, mint a 9gorgon, mert egyrészt leragasztanak, a közelembe érnek, és rámengedik azt a nemtudom milyen sebzést, de az hirtelen halált okozhat még egynél is, nemhogy 3-nál. A gorgonok meg lassúak, nem ragasztanak le, és távolról én mindig szépen elintézem az összeset mágussal úgy, hogy a közelembe sem tudnak jönni.

#1154 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 12:47

És képes abbahagyni azért mert egyszer meghalt.
Ilyen nincs....
Az Ice shardal majd vigyázz. sok energyt ado cumót spejzolj vaultbol :D
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1155 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 12:52

Heee bepe, szalj le a karimrol, en csinalok ilyet epp! :p

Amugy itt egy kis xp vesztesen kivul mas penalty-ja nincs a halalnak, sot, ha folszeded a sirkovedet akkor megkevesebbet vesztesz. Chamion-om mar 12x halt, de buszke gyerek :p

#1156 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 13:16

Miért nem lehet az ice shard-ot primary attack-re tenni?  :( Na ez nagyon nem tetszik viszont ebben a kariban, ha lightning spell-ből van valami, amit lehet primary-re rakni, akkor lehet, hogy arra fejlesztem.

#1157 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 13:36

Az XMAX MOD-al meg az a baj, hogy ugyan tizmillió ellenfél lesz tőle a pályán, és lépni sem tudok, annyi ellenfél van, de nagyságrendekkel több XP-t nem szerzek vele, gyakorlatilag 2 szinttel nagyobbként érkezem azokhoz a helyszínekhez, ahová amúgy 2 szinttel alacsonyabbként érkeznék. Tehát centaur boss-hoz nem lvl 6-ként, hanem lvl8-ként, Magerába nem lvl 9-ként, hanem lvl11-ként, a Cyclops-hoz meg nem lvl 11-ként, hanem lvl13-ként. Ezért lehet, hogy ennyi szenvedést nem ér meg, sokkal fontosabb, hogy minden side quest-et megcsináljak, mert azok adnak viszonylag elfogadható XP-ket, bár a game elején még azok sem nagyon..  :( Azt hiszem visszatérek az Evoker karihoz, mert ez a Storm mastery több okból sem jön be nagyon, meg a karimat sem akarom megosztani két element damage-re. Úgyhogy indítok még egy Evoker-t, de lehet, hogy XMAX MOD nélkül, mert a fent említett okokból szerintem mindegy, és nem éri meg a dolog. Kíváncsi lennék, más hogy látja, nekem ez a véleményem.

#1158 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 13:46

Pedig jo ez a Storm. Az Ice Comet jobb gombra valo skill. A Lightning spellek is jok, foleg az utolso a Chain Lightning, mar elore varom. Eddig szinte minden skillre raktam egy pontot es tok jo. A Squall peldaul uberjo crowd control, foleg magasabb szinten mert akkor jo nagy teruletre hat eleg sokaig. A Storm Imbus meg a korulotted allokat lassitja le, szoval a baltas szatirok se pattognak nagyon. Eddig nagyon bejon a Storm. Sokkal tobb energiat eszik mint az Earth, de viccesebb is vele jatszani. Ja, a Lightning Orb is crowd control skill, ha radugranak akkor gyorsan elnyomod es stunolja oket.

#1159 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 14:11

Szerintem nagyon sokat szamit az Xmax mod.Erdemes hasznalni de tenyleg csak akkor ha tomegpusztito skilles karit csinalsz.az elejen meg lehet hogy csak 2 szint kulombseg lesz de kesobb azert ennel lehet tobb is.
arrol nem is szolva hogy az 2 szint is eleg nagy kulombseg nehany helyen.
Cellular: a chain lightning sajnos nem hasznalhato folyamatosan. Van ujratoltodesi ideje :(
Igy annyira mar sajnos nem eros.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1160 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 14:23

Hm, igy mar tenyleg nem hangzik tul jol. Kb mennyi a recharge? A Thunderbolt-nak (amit iment Lightning Orb-nak irtam) eleg sok, kb 5 vagy 10 masodperc, meg a Squall is gyorsabb nala.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.