Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG
Elküldve: 2009. 02. 12. 19:50
Egyebkent nalam az uj modded nVidia ForceWare 182.05-os driverrel ezerszer jobban fut most a TQ:IT. 90-100 FPS, ugyhogy bekapcsoltam meg a grafnal par dolgot, igy 50-60-70-80.
Elküldve: 2009. 02. 12. 19:52
Defiler cheat, Vault nem? No azert alljunk meg itt egy pillanatra
Mi a kulonbseg a kozott, hogy szuper cuccokban fejlodsz, gond nelkul, vagy hogy Level Up gombra kattintasz?
Mindketto ugyan oda vezet, uber kari, bar Defiler nem ad cuccokat, csak instant szintezel.
No meg azert a Defiler sokat tud, nem minden funkcioja cheat. Pl custommap farm az = vault.
No meg azert a Defiler sokat tud, nem minden funkcioja cheat. Pl custommap farm az = vault.
Elküldve: 2009. 02. 12. 20:30
Egyet kell, hogy értsek. Defiler abszolút csít kategória? Nézd meg amit berakott Satan, amiket ő használ... nem vészes egyáltalán, messze nem akkora csít, mint vault-ból az atombrutál felszereléseket odapakolni a karakternek. Amúgy én sem használtam sose defilert, én a vault-ban szoktam pl. a potikat egymásba rendezni.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2009. 02. 12. 20:41
En aktiv Defiler-es vagyok. De mire hasznalom? Pl proba karikat felnyomok 40-45re kiprobalni skilleket, ha tetszik inditok egy noobot, ha nem akkor felejto es legalabb hamar kiderul a bibi. Vagy arra, hogy a custommapos karit visszarakjam kampanyba aki aztan atadja az uber cuccokat a probakarinak. Esetleg arra, hogy atnevezzem a karaktert ha nem tetszik a jelenlegi. No meg a statisztikak amit mutat azok nagyon erdekesek
Elküldve: 2009. 02. 12. 21:30
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 21:23
Ja hogy az nem jon velem? Aszittem olyan buff tipusu spell.
Ez a buff szó honnan jött ide a TQ topikba? Túl sokat Sacred 2-őzöl?
Elküldve: 2009. 02. 12. 21:38
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 20:30
Ez a buff szó honnan jött ide a TQ topikba? Túl sokat Sacred 2-őzöl? 
Én nem is nagyon vágom amúgy. Mi ez a buff? Meséljetek csak! Ha már nem tudok játszani, legalább hadd tanuljak közben!
Elküldve: 2009. 02. 12. 21:41
Heh? Hat mi ez ha nem buff? A buff egy olyan spell ami noveli a kepesseged, skilled, resisted, eleted, energiad, vagy barmi mas egyeb pozitiv hatast fejt ki a karakterre. Debuff meg ertelemszeruen az ellenkezoje. Kb olyan mint az enchant meg a disenchant.
Elküldve: 2009. 02. 12. 21:54
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 21:41
Heh? Hat mi ez ha nem buff? A buff egy olyan spell ami noveli a kepesseged, skilled, resisted, eleted, energiad, vagy barmi mas egyeb pozitiv hatast fejt ki a karakterre. Debuff meg ertelemszeruen az ellenkezoje. Kb olyan mint az enchant meg a disenchant.
A Sacred 2-ben a buff az állandó spell-t jelenti, ami mindig hat, tehát az amit te is mondassz. Illetve addig állandó, amíg valamelyik NPC le nem szedi/veri rólad.
Elküldve: 2009. 02. 12. 22:15
Áhhá, értem. Én még nem hallottam ezt, de jó tudni. Hátha egyszer kérdés lesz a honfoglalóban!
Elküldve: 2009. 02. 13. 06:56
Hat ez jatektol fugg bepe. Pl Guild Wars-ban nem buff, hanem enchantment az is amit csak leszedni lehet, nem jar le. WoW-ban az van amit te mondasz, allandoan hat, de buff-nak hivjak
Elküldve: 2009. 02. 13. 12:37
Na, a 3 Cyclops-nál
sikeresen meghalt a karim, úgyhogy ezt már nem folytatom, mert az már nem olyan.
Kinéztem egy másik build-et, most indítani fogok egy Prophet-et (Storm - Dream), és cold damge-re fejlesztem. Azon belül is az ice shard-ot és a felső passzívját, a torrent-et fogom használni, ami 4 cold projectile-t ereszt ki egyszerre.
A Dream mastery meg kell majd később a resist levételhez. Azt hiszem a 3 cyclops-ot a prophet-el sem lenne egyszerű megoldani, úgyhogy ott lehet, hogy kikapcsolom majd. Szerintem a 3 cyclopsz nehezebb az XMAX MOD-al, mint a 9gorgon, mert egyrészt leragasztanak, a közelembe érnek, és rámengedik azt a nemtudom milyen sebzést, de az hirtelen halált okozhat még egynél is, nemhogy 3-nál. A gorgonok meg lassúak, nem ragasztanak le, és távolról én mindig szépen elintézem az összeset mágussal úgy, hogy a közelembe sem tudnak jönni.
Elküldve: 2009. 02. 13. 12:47
És képes abbahagyni azért mert egyszer meghalt.
Ilyen nincs....
Az Ice shardal majd vigyázz. sok energyt ado cumót spejzolj vaultbol
Ilyen nincs....
Az Ice shardal majd vigyázz. sok energyt ado cumót spejzolj vaultbol
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2009. 02. 13. 12:52
Heee bepe, szalj le a karimrol, en csinalok ilyet epp! 
Amugy itt egy kis xp vesztesen kivul mas penalty-ja nincs a halalnak, sot, ha folszeded a sirkovedet akkor megkevesebbet vesztesz. Chamion-om mar 12x halt, de buszke gyerek
Amugy itt egy kis xp vesztesen kivul mas penalty-ja nincs a halalnak, sot, ha folszeded a sirkovedet akkor megkevesebbet vesztesz. Chamion-om mar 12x halt, de buszke gyerek
Elküldve: 2009. 02. 13. 13:16
Miért nem lehet az ice shard-ot primary attack-re tenni?
Na ez nagyon nem tetszik viszont ebben a kariban, ha lightning spell-ből van valami, amit lehet primary-re rakni, akkor lehet, hogy arra fejlesztem.
Elküldve: 2009. 02. 13. 13:36
Az XMAX MOD-al meg az a baj, hogy ugyan tizmillió ellenfél lesz tőle a pályán, és lépni sem tudok, annyi ellenfél van, de nagyságrendekkel több XP-t nem szerzek vele, gyakorlatilag 2 szinttel nagyobbként érkezem azokhoz a helyszínekhez, ahová amúgy 2 szinttel alacsonyabbként érkeznék. Tehát centaur boss-hoz nem lvl 6-ként, hanem lvl8-ként, Magerába nem lvl 9-ként, hanem lvl11-ként, a Cyclops-hoz meg nem lvl 11-ként, hanem lvl13-ként. Ezért lehet, hogy ennyi szenvedést nem ér meg, sokkal fontosabb, hogy minden side quest-et megcsináljak, mert azok adnak viszonylag elfogadható XP-ket, bár a game elején még azok sem nagyon..
Azt hiszem visszatérek az Evoker karihoz, mert ez a Storm mastery több okból sem jön be nagyon, meg a karimat sem akarom megosztani két element damage-re. Úgyhogy indítok még egy Evoker-t, de lehet, hogy XMAX MOD nélkül, mert a fent említett okokból szerintem mindegy, és nem éri meg a dolog. Kíváncsi lennék, más hogy látja, nekem ez a véleményem.
Elküldve: 2009. 02. 13. 13:46
Pedig jo ez a Storm. Az Ice Comet jobb gombra valo skill. A Lightning spellek is jok, foleg az utolso a Chain Lightning, mar elore varom. Eddig szinte minden skillre raktam egy pontot es tok jo. A Squall peldaul uberjo crowd control, foleg magasabb szinten mert akkor jo nagy teruletre hat eleg sokaig. A Storm Imbus meg a korulotted allokat lassitja le, szoval a baltas szatirok se pattognak nagyon. Eddig nagyon bejon a Storm. Sokkal tobb energiat eszik mint az Earth, de viccesebb is vele jatszani. Ja, a Lightning Orb is crowd control skill, ha radugranak akkor gyorsan elnyomod es stunolja oket.
Elküldve: 2009. 02. 13. 14:11
Szerintem nagyon sokat szamit az Xmax mod.Erdemes hasznalni de tenyleg csak akkor ha tomegpusztito skilles karit csinalsz.az elejen meg lehet hogy csak 2 szint kulombseg lesz de kesobb azert ennel lehet tobb is.
arrol nem is szolva hogy az 2 szint is eleg nagy kulombseg nehany helyen.
Cellular: a chain lightning sajnos nem hasznalhato folyamatosan. Van ujratoltodesi ideje
Igy annyira mar sajnos nem eros.
arrol nem is szolva hogy az 2 szint is eleg nagy kulombseg nehany helyen.
Cellular: a chain lightning sajnos nem hasznalhato folyamatosan. Van ujratoltodesi ideje
Igy annyira mar sajnos nem eros.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2009. 02. 13. 14:23
Hm, igy mar tenyleg nem hangzik tul jol. Kb mennyi a recharge? A Thunderbolt-nak (amit iment Lightning Orb-nak irtam) eleg sok, kb 5 vagy 10 masodperc, meg a Squall is gyorsabb nala.

Súgó
A téma zárva.